T.v.d. Wildt 24-12-12 14:08:24

Hallo Marianne,
Hartelijk dank voor het toezenden van het boekje over de Tijgerbrigade. Wordt zeer gewaardeerd.
Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2013 !
Met vriendelijke groeten, Ton van der Wildt

Arie en Sjaan Treffers 24-12-12 14:05:30

Goede middag Marianne en Joop.

Ondanks dat wij met de griep bezig zijn toch even een berichtje.
Bedankt voor de mooie kerstkaart en natuurlijk het goed verzorgde boekje.
.

Fijne Kerstdagen en een goed 2013 toegewenst.
Arie en Sjaan.Treffers-Koppert.

Mientje Wijers 23-12-12 18:54:00

Gisteren het prachtige boekwerk Sepatoe Roesak ontvangen. Daar hebben jullie veel werk meegehad !! Ik ga het allemaal lezen.
Natuurlijk heb ik even gekeken naar blz 42.leuke foto !
Ik vond het ook mooi dat stukje over Ger van Gils. Hij was weg van 6 R.I. Fijn dat je daar aandacht aan geschonken hebt, dat had hij ook verdiend

Nu maar lekker uitrusten van al het werk en gezellige rustige kerstdagen toegewenst. Van Mientje Wijers

jos jaspars 09-10-12 19:49:21

Dag Marianne,

Het wordt hoog tijd u te laten weten dat ik een erg mooie, lekkere en gezellige dag heb gehad met de Reunie van 2-6 R.I. en Tijgerveteranen.
Veel bewondering heb ik voor al diegenen die mij/ons zo een waardevolle dag hebben bezorgd.
De grote organisatie rustte op Uw schouders en het is U toevertrouwd! Echt het was een tijgerfamiliedag waar ik me helemaal in thuis voelde.Een Donatie voor Uw reunie en nazorgcommissie a € 40 heb ik heden overgemaakt.

Vriendelijke groeten en ik wens U het allerbeste,

Jos Jaspars-van Woerden

f.d.van hulst 07-10-12 20:19:54

beste mensen ik heb nu als begeleider vcan een van u .
al diverse reneu,s mogen meemaken en grote complimenten u de mensen die het wederom mogelijk hebben gemaakt. zeker de familie lankhuizen /marianne
als ik het goed neerzet trima kassi banjak ik ken indonesie alleen als zeeman
hartelijke groetjes frank van hulst begeleider van herman plaats


Reactie:
Beste Frank,
We hebben al weer een keer telefonisch contact gehad, maar toch reageer ik nog even in dit gastenboek. Hartelijk bedankt dat jij sobat Herman Plaats hebt willen begeleiden naar de Tijgerbrigadereunie in Vught. Mede dankzij jouw inzet is het voor de sobats weer een dag bijelkaar te zijn.
We hebben jullie op de reunie al in het zonnetje gezet maar ik doe het hier ook nog een keer. Geweldig dat je een vrije zaterdag wilde gebruiken om een sobat de gelegenheid te geven zijn makkers weer te zien.
Dank je wel voor de grote complimenten. Heel graag en met heel liefde en respect voor de veteraan gedaan.
Hartelijke groet,
Marianne

Jan van Dijk 5-5 R.I. 25-09-12 17:01:41

Op jullie website heb ik, het door je vader geschreven indrukwekkende verhaal van 2-6 RI gelezen.Dit bataljon heeft
heeft 5-5-RI in begin 1948 op midden Java afgelost.Als mortier` sten kregen wij de Tropen training van het mortierpeleton Onderst.Compie 2-6-RI.Die was hard maar ook vol humor.dit kwam, ook om dat de volksaard van Twente en de Achterhoek veel over een komt.Daar we later van hun over gebrachte ervaringen heel veel gehad hebben.Dit heeft ons dit altijd tot veel dankbaarheid gestemd voor de mortier`isten van 2-6-RI.Uiteraard was je vader nauw bij dit alles betrokken en heeft mij dit geïnspireerd tot het schrijven ingevoegde verhaal.Misschien bestaat de mogelijkheid om dit verhaal in het kwartaal blad van 2-6- RI Sepatoe Roesak te publiceren om als nog onze dankbaarheid te tonen,voor de mortier`isten of hun familie van 2-6-RI.
IK wens je een mooie en geslaagde reünie dag.met de hartelijke groeten.
Jan van DIJK

Martin Weener 27-07-12 12:21:07

Hallo allemaal,
Ik ben de zoon van Jaap Weener, veteraan van de Tijgerbrigade. Helaas is mijn vader in 1998 overleden en heeft hij net als zo velen nooit veel over 'Indie' willen praten. Ik weet dat hij bij de Tijgerbrigade zat maar weet geen onderdeel. Ik vermoed zelf dat het 2-7 RI was omdat hij het er wel eens over heeft gehad dat hij op de 'Willem Ruys' naar Indie is gegaan, en met de 'Oldebarneveld' naar Amsterdam terug kwam.Bovendien komt hij uit Amsterdam, was OVV 'er en heeft zijn training gedaan in Engeland.
Ik weet ook dat hij 'verbindelaar' was én actief deel heeft genomen aan de politionele acties. Als iemand mijn vader kent of iemand weet die hem mogelijk zou kennen zou ik heel dankbaar zijn om in contact te komen.
Bij voorbaat dank,
Martin Weener


Reactie:
Hallo Martin,
Inmiddels hebben wij al vele mailtjes uitgewisseld en ben je in contact gekomen met Cees de Wit van de Verbindingsdienst. Hij zal jou binnenkort antwoord geven.Wat ik voor je kan betekenen is het volgende: aangezien jij in Spanje woonachtig bent, zal ik op onze reunie op 29 september a.s. een oproep ophangen. Wellicht dat er van de aanwezige tijgerveteranen iemand is die wat van jou vader weet te vertellen. Ik houd je op de hoogte van de eventuele vorderingen.
Hartelijke groet,
Marianne

J.V. 04-07-12 17:16:47

jammer je bedankte de verkeerde


Reactie:
Beste Joop Visser

Sorry dat ik de verkeerde bedankte. Ik heb al via een email aan u alles rechtgezet. Bij deze doe ik dat ook nog eens extra in dit gastenboek.
Wellicht zien Joop en ik, net als voorgaande jaren, u en uw vrouw weer in Roermond.

Hartelijke groetjes
Marianne

J.V. 31-05-12 19:20:19

zie Landmacht 4 Mei 2012


Reactie:
Hallo sobat Jan Jansen Venneboer,

Net als u het tijdschrift Landmacht ontvangt, ontvangen wij het blad ook. Wat meteen opviel was het artikel over kolonel Rob Querido.
Het toeval wil dat ik, na het lezen van het blad Landmacht, al een mail naar Rob Querido had geschreven. Ook was de website al voorzien van een aanmoediging voor Rob Querido.Ik las uw bericht later in het gastenboek.Wat leuk dat u meteen ook aan ons dacht.

Het is toch maar een geweldige kanjer he die Rob Querido. Wij zijn tijdens zijn ziekte regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop en herstel en hebben met onze sobats regelmatig postkaarten ter bemoediging naar hem gezonden.
Nu dan de beklimming van d'Alp Huez. Wat een prachtige prestatie. Wat afsluiting van de enorm zware periode in zijn leven. Een echte topper!

Bedankt voor uw berichtje. Wellicht tot ziens in Den Haag?

Met immer vriendelijke groet van Marianne en een vriendschappelijke schouderklop van Joop!

Hans van Dijk 3MP 15-05-12 16:29:29

Beste mevrouwMarianne Pragt.
Wat een prachtige sepatoe roesak heeft u mij gestuurd. Wat een interessante verhalen. Maar ook emotioneel. Er kwamen veel herinneringen boven na het lezen van de artikelen over de aanvallen op het vliegveld en het neerstorten van de Mitchell. Ik zelf heb vanuit de verte het ongeluk zien gebeuren. Wat een werk en prachtige lay-out van de Sepatoe Roesak. Ik heb het nu al twee keer gelezen en leen het nu uit aan mijn dochter om het boekje te lezen. Maar zij moet het wel terug geven dan kan ik het nogmaals lezen. Ik meld mij bij deze al aan voor de reunie in september. Bij leven en welzijn wil ik nogmaals jullie fantastisch georganiseerde reunie mee maken. Hans van Dijk. 3 MP


Reactie:
Beste Sobat Hans van Dijk,

Wij hebben geregeld telefonisch contact. Tijdens deze gesprekken geeft u aan dat u het boekje erg graag leest. Fijn dat nu ook in ons gastenboek te zien staan. Dank u voor het mooie compliment hoor.En tot bellens maar weer.

Hartelijke groeten ook namens de medewerkers van het hele team,
Marianne

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies