a.vierwind 10-02-18 15:25:03

wanneer hebben jullie het programma voor 2018 klaar en trede op bij Preston Palace.

Danny van strien 01-07-16 01:25:46

Www.dannyvanstrien.jimdo.com
Website Danny van Strien

Hans van der Velde 14-02-16 13:10:59

BesteKloosterzangers Wij de Sjompiesingers willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie avond die we gehad hebben bij Zalencentrum Mulder Hardenberg. Foto's kunnen jullie zien op onze site www.sjompiesingers.nl.groet en tot een volgende keer.

grobbe 13-02-16 10:31:39

Heren Zangersbedankt voor jullie medewerking voor de fantasticheavond bij mulder het was echt schitterend samenmet de sjompiesingers wij hebben een geweldigeavond gehad hopelijk tot vogend jaar en veelsukses komend seisoenmvg

ZWEITZE 17-09-15 13:01:36

In februari 20134 maakte ik een opmerking over de website. Die is nu nog nauwelijks actueel. Vanaf vier september ben ik nu accordeonist bij het koor maar op niet ťťn opname kom ik voor, hoewel ik mij de vinegrs blauw speel voor het leuke Shantykoor. Het wordt toch wel tijd het gevoel van bijhoren ook ergens uitgedrukt te zien. Ook op de foto's van het koor kom ik nergens voor. Stel dus voor mij de "The Invisible Accordeonist." (TIA) te noemen. Een ieder die dit leest moet echter weten dat mijn accordeon de rode is. Daarachter ben ik dan aanwezig. Verder zijn ( zie voorwoord site) ook al boekingen voor 2016 binnen. We zijn zeer gevraagd ( ook met TIA). Overigens geven mijn mededekoorleden en muzikanten wel heel duidelijk het gevoel dat ik erbij hoor. De saamhorigheid van het Shantykoor is erg letterlijk te nemen. Saamhorigheid bij optreden en er omheen.Een fantastische club ! TIA

T.A. Buining 21-06-15 09:51:06

Volgens mij staat op de video uit Giethoorn ..... (vrijwel) iedereen er op. Dus ook de rode 2e accordeon. Vond het gezellig.Hoop dat jullie de publicatie op prijs stellen.Hij staat op YouTube:Giethoorn, shantykoor de Kloosterzangers bij Fanfare.
Achter de camera, Tjaart Buining.Met vriendelijke groet.

Jan v.d. V. 18-01-15 14:11:31

Hallo allemaal In de eerste plaats wil ik mijn dank uitbrengen aan alle bestuurs leden die het mogelijk hebben gemaakt om zo'n fantastische nieuwjaarsreceptie te organiseren. Het buffet dat gepresenteerd werd was fantastisch en lekker! voor een opvulling van de avond was onze dirigent Gerrit Flims gevraag die met zijn conferance en Harmonica muziek de mensen erg blij stemde en het is dan ook een geweldige avond geworden. Mocht ik nog mensen vergeten zijn die hun medewerking hebben verleend aan deze avond dan nog mijn hartelijke dank.Jan van der Velde

ZWEITZE 08-01-15 00:44:50

Zingende vrienden van het koor :
Ik ben nu anderhalf jaar een van de muzikanten van ons koor. Iik doe mee sonds 4 september 2013. Ik speel graag en heb veel plezier maar er moet me toch iets van het hart: Van alle opnamen van het koor ben ik er niet een keer bij. NIET EEN KEER EEN RODE ACCORDEON !Vreemd toeval of is er sprake van heimelijke censuur ?Terwijl ik nauwelijks een optreden heb gemist...........Waar is bijvoorbeeld de opname van DELTA TV ?
Verder is het nog steeds een prima stel zangers en musici. Ik voel mer wel thuis, ja.
Zweitze ( rode accordeon dus).

cor 13-02-14 19:57:48

ik heb mailcontact gehad met de redactie van delta TV en ze schreven me ,dat ze aan het copiŽren waren,met de opnames. ze hebben volgens mij wel een hele langzame copiŽer machine. ook staat er nog geen enkele foto van ons 5 jarig bestaan op de site.even de site weer bijwerken lijkt mij geen overbodige luxe.

ZWEITZE 02-02-14 22:30:04

De site loopt wel een beetje achter voor wat video's en foto;s betreft. De laaste foto is minstens zeven maanden oud en de video van DELTA staat er niet op hoewel er toen professioneel gefilmd is. Veel leden kunnen DELTA niet ontvangen en willen volgens mij die opnamen best zien. Verder moet ik zeggen dat het mooi is om te zien hoeveel mensen vreugde beleven aan de zang. Ik denk echt dat we een missie hebben. Als muzikant zit ik vooraan en heb daardoor de beste plek omdat te zien. Kinderen dansen en ouderen zingen uit volle borst. Ogen glinsteren. We kunnen dus niet genoeg optreden. Een machtig mooie tegenhanger voor droefenis om ons heen. De beste participatie die je je kunt voorstellen. Elke zangvoordracht helpt de volgende weer beter worden (als dat nog kan). Ons zingen is gezond voor de zanger en de luisteraar.

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!