Bianca & Theo 23-08-11 11:42:22

Hallo Annemarie;Wat hebben we een leuke dag bij je gehad! Leuk om een aantal Appenzellers zo aan het werk te zien. Uiteraard zijn daar foto's van te bewonderen op de website van Säntis, waar je óók nog kunt genieten van zijn andere werk: het reddingshonden gebeuren.Graag tot ziens;Bianca, Theo & Säntis
http://album.theo-rombout.nl/20110807/

Louis 10-09-10 08:27:27

Hoi mam,
heb net de site bekeken, en chapau!!! ziet er erg mooi en verzorgt uit.
de foto's en filmpjes zijn ook goed geslaagd, en uit de reacties van alle bezoekers hier, kan ik opmaken dat je het uitstekend doet!!
Ga Zo Door!!
Groetjes Louis

mike 17-05-10 22:41:05

beste john dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9 30 uur en zaterdags vanaf 10 uur

John 26-04-10 22:17:15

Hallo,
een vraagje! wanneer heb je de trainingen zodat ik een keer kan kijken hoe het werkt zodat ik in de toekomst dit kan uitbreiden tot iets geweldigs.
al vast bedankt

lindsay de groot 25-10-09 13:22:44

hallo annemarie
de wieringertrail was fantastische ik heb dit voor de eerste keer gedaan en het was super ik heb heel veel plezier gehad alles was goed georganiseerd en het was super leuk als het kan ga ik volgend jaar weer
Groetjes lindsay

Carolien Bregman 18-04-09 22:16:55

Hallo Allemaal,
Van vandaag moet ik even kwijt, ik ben zo Trots op Tom!
We hadden onze eerst schapendrijf-wedstrijd (wel onderling). Ik heb nog maar negen lessen gevold maar men vond dat ik wel mee kon doen.
Ik schrok wel even toen ik het parcours zag vanmorgen, en had er weinig vertrouwen in of dat ons wel ging lukken.
Maar Tom deed vreselijk goed zijn best en we werden niet eens gediskwalificeerd, vele andere hadden hier wel last van omdat veel honden toch even in de schapen vlogen.
Het spelletje de schapen over een houten brug heen drijven had hij snel door en vond het erg leuk, deed dit dan ook wel drie keer (het hoefde maar een keer).
We werden tweede!, nou je begreep het wel Tom werd half dood geknuffeld en ik loop nu een beetje naast mijn schoenen. Maar ja was weer snel terug op aarde, het commentaar was wel dat Tom het allemaal goed oppakt voor zo’n jonge hond maar dat zijn baas hem soms nog wat beter de weg moet wijzen. Ik moet dus nog veel leren!
groetjes van Carolien Bregman

jolanda en ross 02-04-09 20:48:10

Hoi Annemarie,
Hier zijn we dan met een berichtje van ons.. We worden na elke les schapen drijven iedere keer weer fanatieker!! Het is echt een aanrader voor iedereen die een hond heeft die kan/wil drijven! echt super leuk! tot woensdag.. Groetjes jo en een lik van Ross

marion 09-03-09 21:20:26

Ha Annemarie,
Wat een verrassing.....zie ik die gekke Chassy liggen als echte Laekense border hond! Net echt, vind je niet? Nou, ik kan het iedereen aanraden om ook met een ander ras dan de "Border" te komen oefenen, erg leuk en leerzaam. Ik hoop in de toekomst mee te kunnen doen met een wedstrijdje, nog even oefenen.......
Mooie site Annemarie, gefeliciteerd!

erika en joe 15-02-09 15:40:54

zo te zien is de site weer up to date.
geweldig.
ga even in de agenda gluren voor de datum
succes en groetjes erika en joe

John & Corrie 02-09-07 13:25:51

Hallo Annemarie, even een kort berichtje van ons. Koen heeft voor de vakantie een flinke teekbeet gehad en de dierenarts wilde toch het zekere voor het onzekere nemen zodat Koen 3 weken lang (twee keer per dag)een antibiotica kuur moest volgen. Hiermee was Koen niet blij en werd wat slomig maar hij knapt nu weer op. Heb je al een idee voor de strandwandeling zodat wij er rekening mee kunnen houden?
Groeten van Corrie en John en uiteraard een poot van Koen.

1 2 3
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand