Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Dick 12-07-21 15:34:11

Vandaag is de voor-en zijgevel van mijn woning geimpregneerd. Evenals het reinigen, dat een maand geleden al door Silox was uitgevoerd, is vanmiddag ook weer keurig gewerkt door vriendelijk en gemotiveerd personeel. In één woord perfect. Evenals over de planningsafspraken niets dan lof!!!

Familie Lai 09-07-21 23:53:59

Recent hebben wij de gevels laten reinigen en impregneren, dit bleek achteraf ook wel nodig, wat een vuil komt er van zo’n gevel af.
We zijn zeer tevreden over het door jullie bereikte resultaat, de gevels zien er weer fris uit en zijn weer goed beschermd.
Naast het reinigen zijn de voegen daar waar nodig netjes hersteld en op kleur gemaakt.
We danken jullie hartelijk voor de goede service en tot een volgende keer.

Familie Lai 09-07-21 23:46:53

Recent hebben we de gevels van onze woning laten reinigen en impregneren.
We zijn zeer te spreken over het behaalde resultaat.
De gevel is weer mooi fris en dat is goed zichtbaar, nu na het impregneren kunnen de gevels weer een tijdje mee.
Hartelijk dank voor de goede service ????

Fam G Ripassa 14-06-21 20:41:38

Ons huis is weer schoon en beschermd tegen vuil en regen.
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden die Silox bij ons heeft uitgevoerd. Het is allemaal snel verlopen en een duidelijke uitleg.

Fam van Loon 06-06-21 22:17:43

Zo, wat een verschil! We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Silox. De gevel ziet er weer als nieuw uit, de jongens waren erg vriendelijk en leverde vakkundig hun werk af. Geen enkel puntje van kritiek, behalve misschien dat we er even op moesten wachten, maar ik kan me voorstellen dat ze het druk hebben, zo goed zijn ze!

Ben van den Brink 06-06-21 19:01:38

Uitermate tevreden met het resultaat. Professionele nette medewerkers. Afspraken werden goed nagekomen. Een aanbeveling zeker waard.

Fam. van der Ham 17-05-21 12:55:27

Wij zijn ontzettend tevreden over het impregneren van onze witte kalkzandsteenwoning. Duidelijk verschil met de situatie voorheen. Na een regenbui blijven de druppels op de steen staan (en trekken er dus niet in !!). Fantastisch. Keurig bedrijf met dito medewerkers. Goed werk en vooral een leuk contact voor, tijdens en na de werkzaamheden. Aanbevelenswaardig.

Monique Lipsch 12-05-21 19:20:29

Woensdag 5 mei 2021 hebben de medewerkers van Silox onze gevel gereinigd en op 7 mei geïmpregneerd.Wat een team, drie kanjers, deskundig, meedenkend, vriendelijk.Een betrouwbaar bedrijf, afspraak is afspraak, een aanbeveling waardig.Monique en Michiel Lipsch

Toon Klaassen 08-05-21 16:34:40

Al voor de 2e keer door Silox 6 appartementen laten reinigen en impregneren.Weer keurig werk afgeleverd.Heel vriendelijk personeel.Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Ed Cremers 12-04-21 17:31:24

Ook deze keer weer gekozen voor Silox voor het reinigen en impregneren van ons huis en berging en ook deze keer weer uitstekend werk geleverdSterke punten van Silox:Afspraak worden nagekomenZeer goede communicatieVriendelijk en deskundig personeel en nemen de tijd om alles uit te leggen.Buiten stroom en water maken ze geen gebruik van andere middelen in de Corona tijd.Minpunten: moet ik nog tegen komen
Ik kan Silox dan ook met gerust hart aan iedereen aanbevelen.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies