Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Henk Gerrits 07-04-21 11:19:43

Al voor de derde keer het huis laten reinigen en impregneren door Silox, wederom het werk keurig netjes uitgevoerd volgens afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel.

G. Ter Wielen 03-03-21 11:56:32

Keurig bedrijf;snelle dienstverlening, komen afspraken na en leveren keurig werk af. Ook qua service bieden ze net dat beetje meer. Kortom; een tevreden klant

De Haas 27-02-21 11:22:24

Voorheen ons huis (kalkzandsteen) laten impregneren door welwillende aannemers. Zelfs nog het advies gehad om niet te impregneren!?! Echter, dit keer een gespecialiseerd bedrijf geraadpleegd. De keuze viel daarbij op Silox. Hierbij ben ik afgegaan op ervaringen van anderen. Mijn ervaring deel ik via deze weg. Reinigen en impregneren is specialistisch werk. Ga daarom niet in zee met 'welwillenden' die zich niet hebben gespecialiseerd in deze handelingen. Door aan Silox de opdracht te gunnen heb je een professional in huis gehaald die naast goede adviezen ook datgene waarmaken wat ze beloven: buitenmuren prachtig schoon, ijzeroer verwijderd, kapotte voegen gerepareerd, geïmpregneerd zonder dat de ramen onder de chemicaliën zitten en muren met zwarte stenen die door alg en mos vervuild waren mee laten nemen. Enfin, het ziet er voor de komende zeven weer goed verzorgd uit. O ja, ook het dak laten behandelen met een ecologisch verantwoord mosdodend middel. De prijs: transparant en realistisch. Personeel: deskundig, representatief en vriendelijk: men neemt de tijd om vragen te bantwoorden. Corona: naast water en elektriciteit maakt men geen gebruik van andere voorzieningen.

Jan Dommerhold 24-02-21 18:02:56

Silox heeft de gevel van onze woning gereinigd en geïmpregneerd. Ook het dak is gedaan. Om de zoveel jaar wordt dit gedaan. Voor ons was dit de derde keer. Wederom zijn we zeer tevreden. Het werk is netjes uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. Ik kan Silox dan ook zeer aanbevelen.

Elvira Cornelisse 29-11-20 08:55:10

Prima werk geleverd door Silox. Vriendelijke medewerkers en wij werden keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

L.C.Kolmer 28-11-20 20:22:21

Met Silox zit je altijd goed! Het huis wordt om de zoveel jaar gereinigd, Nu zijn de vuile dakpannen behandeld. De vorige keer, 2 jaar geleden, was het resultaat na een jaar goed zichtbaar. Vandaar nu deze tweede behandeling om de kleur van de glazuron pannen nog beter terug te brengen. Groet uit Steenwijk.

Erwin van den Acker 11-11-20 21:17:17

Bedankt voor de goede verzorging en afwerking, we zijn erg tevreden over het resultaat.

Chiel van Mourik 04-11-20 22:28:12

Kort samengevat, wij zijn uitermate tevreden met het bedrijf Silox en haar medewerkers.Vrijwel altijd zijn de medewerkers het visitekaartje van een bedrijf. Ook hier is het niet anders.Klasse !!!!!

Derk Vink 28-10-20 13:12:20

Onze witte woning ziet er weer hagelwit uit! De deskundige en vriendelijke medewerkers Jimmy en Mark hebben prima werk geleverd. ook Frans heeft zijn steentje bijgedragen: alles was goed geregeld.

Clary Wijenberg 20-10-20 10:40:34

Wederom is ons huis gereinigd en geïmpregneerd door Silox, de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Vriendelijk en kundig personeel. We werden goed op de hoogte gehouden van het tijdstip Dat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Bij veranderingen werden we ook tijdig op de hoogte gebracht.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies