Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Ben Starink 15-10-20 16:24:13

Eind september/begin oktober heeft Silox bij ons in de straat (Deventer) 11 huizen gereinigd, (hier en daar) gevoegd en geïmpregneerd. Tot volle tevredenheid van menigeen (volgens mij) hebben ze die klus binnen 6 dagen geklaard. Ook werd er prima gecommuniceerd. Kortom een groot compliment aan Frans (van Silox) en zijn medewerkers!

Bert Groothuis 23-09-20 15:11:12

Wat een mooi resultaat van het vakwerk van Silox. De buren zien het grote verschil en willen eigenlijk ook wel deze verbetering en waardevermeerdering voor hun woning en...terecht, deze zachte kalkzandsteengevel vroeg om onderhoud en oogt als nieuw nu. De vieze vlekken zijn nu weg en we kijken uit naar een fijne droge gevel waardoor we komende winters voordeliger stoken. Kortom....klasse en aan te bevelen! Complimenten voor Jim! Goed en eerlijk bedrijf dat vakwerk levert.

CW van Egmond 07-09-20 15:41:04

Wederom zeer tevreden over het reinigen en impregneren van mijn huis. Prettig en betrouwbaar bedrijf!

Yvon te Morsche 05-09-20 08:28:07

Voor de 4e keer oprij, zijn onze woningen (4 stuks ) weer fantastisch gereinigd en geïmpregneerd.!Zeer netjes en zorgvuldig. Dank je wel !

Liesbeth en Patrick Bauland 03-09-20 14:37:17

Onze woning is een aantal jaren geleden door een ander (inmiddels niet meer bestaand) bedrijf gezandstraald en geïmpregneerd. Voor het opnieuw reinigen van de woning hebben we op aanbeveling van onze overburen de firma Silox gevraagd. Onze woning is onlangs met de hoge drukspuit door hen gereinigd en opnieuw geïmpregneerd. Het huis ziet er weer stralend uit en kan er weer flink wat jaartjes tegen. De medewerker van Silox heeft keurig en zorgvuldig gewerkt en alle afspraken werden keurig nagekomen. We kunnen Silox dus van harte aanbevelen.

Familie Nowak 10-07-20 10:20:26

Gezamenlijk met de 8 buren onze witte huizen laten reinigen en impregneren. Het resultaat was verbluffend en tot volle tevredenheid van alle buren.Duidelijke en kraakheldere afspraken worden perfect nagekomen. Jimmy Schoemaker die onze huizen heeft behandeld is een visitekaartje voor Silox. Vakman op en top met een plezierige omgang.De woningen zijn weer als nieuw. Bedankt voor het uitstekende werk.!!

Hameetman 04-07-20 10:47:05

Dick en Nelleke HameetmanVoor de tweede keer onze woning laten reinigen en impregneren. Goede planning en info.Uitvoering goed en netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Marjan en Jan Jonker 29-06-20 10:34:17

Voor de derde keer onze woning laten reinigen en impregneren. De communicatie per mail en telefoon (Frans) verliep prima: snel, duidelijk en meedenkend.De werkzaamheden zijn door Jimmy zeer netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Een visitekaartje voor het bedrijf !Ons huis is nu weer net zo wit als op de homepage van Silox te zien is !

J.Castelijn 23-06-20 23:11:23

Dank voor de uitstekende werkzaamheden.Het schoonstomen (Jimmy) ,uitvoegen,invoegen als impregneren (weer Jimmy) zijn netjes en tot tevredenheid uitgevoerd.

De Mul 18-06-20 17:55:58

Hierbij dank ik u voor de goede service bij het schoonmaken en impregneren van de 8 woningen in het Groeneveld Almelo. Ik ben blij dat het gelukt is om voldoende belangstellenden te vinden, en dat we een goede overeenkomst hebben kunnen afsluiten.
Ook uw medewerker Jimmy zeer bedankt voor de prima werkzaamheden.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies