Naam:
E-mail:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


Hameetman 04-07-20 10:47:05

Dick en Nelleke HameetmanVoor de tweede keer onze woning laten reinigen en impregneren. Goede planning en info.Uitvoering goed en netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Marjan en Jan Jonker 29-06-20 10:34:17

Voor de derde keer onze woning laten reinigen en impregneren. De communicatie per mail en telefoon (Frans) verliep prima: snel, duidelijk en meedenkend.De werkzaamheden zijn door Jimmy zeer netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Een visitekaartje voor het bedrijf !Ons huis is nu weer net zo wit als op de homepage van Silox te zien is !

J.Castelijn 23-06-20 23:11:23

Dank voor de uitstekende werkzaamheden.Het schoonstomen (Jimmy) ,uitvoegen,invoegen als impregneren (weer Jimmy) zijn netjes en tot tevredenheid uitgevoerd.

De Mul 18-06-20 17:55:58

Hierbij dank ik u voor de goede service bij het schoonmaken en impregneren van de 8 woningen in het Groeneveld Almelo. Ik ben blij dat het gelukt is om voldoende belangstellenden te vinden, en dat we een goede overeenkomst hebben kunnen afsluiten.
Ook uw medewerker Jimmy zeer bedankt voor de prima werkzaamheden.

Mart Ferweda 18-06-20 12:12:15

De tweede keer door Silox ons huis laten impregneren. Tot volle tevredenheid. De werknemer werkt zeer netjes en secuur. Daarbij is hij erg vriendelijk. Volgende keer vragen wij Silox weer.

J.H. Hammink 05-06-20 14:26:46

Volledig tevreden. Er wordt netjes en voortvarend gewerkt en het resultaat is tot volle tevredenheid. Kan het aanbevelen. Dank.

G.J. Somsen 24-05-20 16:07:38

Zeven jaar geleden verschillende offertes aangevraagd met betrekking tot gevelreiniging en impregneren. Gezien de prijs/kwaliteitsverhouding heb ik voor Silox gekozen. Dat bleek een goede keus geweest te zijn.Nu, zeven jaar later, geen offertes meer aangevraagd en direct voor Silox gekozen, gezien de zeer goede ervaring vanuit het verleden. Kort geleden is de woning opnieuw gereinigd en geïmpregneerd. Ook nu ben ik weer erg tevreden. Steeds een zeer snelle reactie op vragen mijnerzijds. Vakkundig werk geleverd. Een pluim voor de werknemer die de klus klaarde. Hij is zeer betrokken, beleefd en deskundig. Werkte heel netjes. Er moesten slangen door de garage worden gelegd. Hieronder werd karton gelegd om te voorkomen dat de vloer vuil werd. Alles werd schoon opgeleverd. Zelfs de spetters op de ramen bij de buren werden verwijderd. Klasse!

Familie Greidanus 23-05-20 19:10:02

Begin mei heeft Silox het huis van de buren en dat van ons gereinigd, geïmpregneerd en kapotte voegen hersteld! De communicatie vanaf het eerste contact is helder en duidelijk. De eigenaar denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Alles valt en staat met de persoon (werknemer) die het fysieke werk moet doen en het gezicht van het bedrijf is! Deze man is zeer vriendelijk en behulpzaam. Doet zijn werk erg vakkundig en ruimt nadien netjes op! Erg tevreden over het resultaat!!

F.M. Schardijn 18-05-20 09:28:24

Voor de eerste keer de muren van onze woning laten reinigen incl. impregneren en volledig metselwerk (voegen). Een vakkundig bedrijf met de juiste uitvoering en afwerking. Daarbij ook nog klantvriendelijk.Dit bedrijf kunnen we zeker bij iedereen aanbevelen.Een aanrader!

Hanno Jansen 14-05-20 09:00:29

Silox heeft de afgelopen week ons huis gereinigd en geimpregneerd. Prima uitgevoerd. Op tijd, volgens afspraak, conform offerte, vriendelijk personeel. Onze vorige impregneerder (inmiddels met pensioen / gestopt) heeft met Silox een prima opvolger gekregen. Tot over 8-10 jaar.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies