Naam:
E-mail:
Fam G Ripassa 14-06-21 20:41:38

Ons huis is weer schoon en beschermd tegen vuil en regen.
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden die Silox bij ons heeft uitgevoerd. Het is allemaal snel verlopen en een duidelijke uitleg.

Fam van Loon 06-06-21 22:17:43

Zo, wat een verschil! We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Silox. De gevel ziet er weer als nieuw uit, de jongens waren erg vriendelijk en leverde vakkundig hun werk af. Geen enkel puntje van kritiek, behalve misschien dat we er even op moesten wachten, maar ik kan me voorstellen dat ze het druk hebben, zo goed zijn ze!

Ben van den Brink 06-06-21 19:01:38

Uitermate tevreden met het resultaat. Professionele nette medewerkers. Afspraken werden goed nagekomen. Een aanbeveling zeker waard.

Fam. van der Ham 17-05-21 12:55:27

Wij zijn ontzettend tevreden over het impregneren van onze witte kalkzandsteenwoning. Duidelijk verschil met de situatie voorheen. Na een regenbui blijven de druppels op de steen staan (en trekken er dus niet in !!). Fantastisch. Keurig bedrijf met dito medewerkers. Goed werk en vooral een leuk contact voor, tijdens en na de werkzaamheden. Aanbevelenswaardig.

Monique Lipsch 12-05-21 19:20:29

Woensdag 5 mei 2021 hebben de medewerkers van Silox onze gevel gereinigd en op 7 mei geïmpregneerd.Wat een team, drie kanjers, deskundig, meedenkend, vriendelijk.Een betrouwbaar bedrijf, afspraak is afspraak, een aanbeveling waardig.Monique en Michiel Lipsch

Toon Klaassen 08-05-21 16:34:40

Al voor de 2e keer door Silox 6 appartementen laten reinigen en impregneren.Weer keurig werk afgeleverd.Heel vriendelijk personeel.Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Ed Cremers 12-04-21 17:31:24

Ook deze keer weer gekozen voor Silox voor het reinigen en impregneren van ons huis en berging en ook deze keer weer uitstekend werk geleverdSterke punten van Silox:Afspraak worden nagekomenZeer goede communicatieVriendelijk en deskundig personeel en nemen de tijd om alles uit te leggen.Buiten stroom en water maken ze geen gebruik van andere middelen in de Corona tijd.Minpunten: moet ik nog tegen komen
Ik kan Silox dan ook met gerust hart aan iedereen aanbevelen.

Henk Gerrits 07-04-21 11:19:43

Al voor de derde keer het huis laten reinigen en impregneren door Silox, wederom het werk keurig netjes uitgevoerd volgens afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel.

G. Ter Wielen 03-03-21 11:56:32

Keurig bedrijf;snelle dienstverlening, komen afspraken na en leveren keurig werk af. Ook qua service bieden ze net dat beetje meer. Kortom; een tevreden klant

De Haas 27-02-21 11:22:24

Voorheen ons huis (kalkzandsteen) laten impregneren door welwillende aannemers. Zelfs nog het advies gehad om niet te impregneren!?! Echter, dit keer een gespecialiseerd bedrijf geraadpleegd. De keuze viel daarbij op Silox. Hierbij ben ik afgegaan op ervaringen van anderen. Mijn ervaring deel ik via deze weg. Reinigen en impregneren is specialistisch werk. Ga daarom niet in zee met 'welwillenden' die zich niet hebben gespecialiseerd in deze handelingen. Door aan Silox de opdracht te gunnen heb je een professional in huis gehaald die naast goede adviezen ook datgene waarmaken wat ze beloven: buitenmuren prachtig schoon, ijzeroer verwijderd, kapotte voegen gerepareerd, geïmpregneerd zonder dat de ramen onder de chemicaliën zitten en muren met zwarte stenen die door alg en mos vervuild waren mee laten nemen. Enfin, het ziet er voor de komende zeven weer goed verzorgd uit. O ja, ook het dak laten behandelen met een ecologisch verantwoord mosdodend middel. De prijs: transparant en realistisch. Personeel: deskundig, representatief en vriendelijk: men neemt de tijd om vragen te bantwoorden. Corona: naast water en elektriciteit maakt men geen gebruik van andere voorzieningen.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Terug naar homepage