Naam:
E-mail:
G.J. Somsen 24-05-20 16:07:38

Zeven jaar geleden verschillende offertes aangevraagd met betrekking tot gevelreiniging en impregneren. Gezien de prijs/kwaliteitsverhouding heb ik voor Silox gekozen. Dat bleek een goede keus geweest te zijn.Nu, zeven jaar later, geen offertes meer aangevraagd en direct voor Silox gekozen, gezien de zeer goede ervaring vanuit het verleden. Kort geleden is de woning opnieuw gereinigd en geïmpregneerd. Ook nu ben ik weer erg tevreden. Steeds een zeer snelle reactie op vragen mijnerzijds. Vakkundig werk geleverd. Een pluim voor de werknemer die de klus klaarde. Hij is zeer betrokken, beleefd en deskundig. Werkte heel netjes. Er moesten slangen door de garage worden gelegd. Hieronder werd karton gelegd om te voorkomen dat de vloer vuil werd. Alles werd schoon opgeleverd. Zelfs de spetters op de ramen bij de buren werden verwijderd. Klasse!

Familie Greidanus 23-05-20 19:10:02

Begin mei heeft Silox het huis van de buren en dat van ons gereinigd, geïmpregneerd en kapotte voegen hersteld! De communicatie vanaf het eerste contact is helder en duidelijk. De eigenaar denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Alles valt en staat met de persoon (werknemer) die het fysieke werk moet doen en het gezicht van het bedrijf is! Deze man is zeer vriendelijk en behulpzaam. Doet zijn werk erg vakkundig en ruimt nadien netjes op! Erg tevreden over het resultaat!!

F.M. Schardijn 18-05-20 09:28:24

Voor de eerste keer de muren van onze woning laten reinigen incl. impregneren en volledig metselwerk (voegen). Een vakkundig bedrijf met de juiste uitvoering en afwerking. Daarbij ook nog klantvriendelijk.Dit bedrijf kunnen we zeker bij iedereen aanbevelen.Een aanrader!

Hanno Jansen 14-05-20 09:00:29

Silox heeft de afgelopen week ons huis gereinigd en geimpregneerd. Prima uitgevoerd. Op tijd, volgens afspraak, conform offerte, vriendelijk personeel. Onze vorige impregneerder (inmiddels met pensioen / gestopt) heeft met Silox een prima opvolger gekregen. Tot over 8-10 jaar.

Bert laver 11-05-20 20:00:32

Ons huis is de afgelopen weken behandeld door Silox. Gereinigd en geimpregneerd. We zijn zeer tevreden. Deskundige en nette uitvoering. Keurig personeel. Communicatie helder. Alle afspraken werden nagekomen. Perfect. Silox is echt een aanrader.Groet uit Dalfsen

A van der Ploeg 28-04-20 20:30:26

Afgelopen week ons huis voor de eerste keer laten zandstralen en daarna impregneren. Het huis was te vuil voor hoge druk reinigen. Wat een verschil! Ons huis is weer als nieuw! Ook erg prettig is de duidelijke communicatie en heldere afspraken voor, tijdens en na de uitvoering. Ook de service is dik voor elkaar!Bij de uitvoering zijn twee planten van de haag gesneuveld door de uitlaat van de generator (die stond iets te dichtbij). Toen ik dit aangaf, werd er niet moeilijk gedaan en kreeg ik een vergoeding voor twee nieuwe planten.Ik raad Silox zeker aan bij anderen!

Fam. Emmer 10-04-20 11:18:13

Ons huis laten reinigen en impregneren. Keurig en zorgvuldig uitgevoerd. Ondanks corona virus was goede communicatie (op afstand) mogelijk.

Ger Roza 04-04-20 13:30:49

Afgelopen week is onze woning opgetrokken uit witte kalkzandsteen na 10 jaar wederom door Silox gereinigd en geimpregneerd.Net als toen is het resultaat weer verbluffend,bijna een nieuw huis!Werkzaamheden zijn vakkundig en snel uitgevoerd.Van harte aanbevolen.

Boone Dronten 30-03-20 16:39:49

Silox heeft voor de zoveelste keer mijn woning gereinigd en geïmpregneerd, ben zeer tevreden.

Kuiper 28-02-20 09:09:17

Vorige week is het bedrijf Silox bij ons geweest om ons huis te reinigen en te impregneren.Professioneel en vakkundig alles gereinigd, voegen gerepareerd in 1 woord, GEWELDIG!!Zowel de eigenaar als de Fantastische, vriendelijke medewerker die nog weet hoe het hoort, alles keurig opgeruimd, No Nonsens!Ons huis is weer als nieuw. Bedankt

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Terug naar homepage