Ron den Braber 04-08-13 18:11:12

Snel een scherpe offerte op basis van de door mij opgegeven specificaties en niet lang daarna een prachtige hoekbank en twee stoelen die keurig door Rick zijn afgeleverd en afgemonteerd. Originele meubelen op maat, een aanwinst voor onze tuin. Rick, dank voor de vlotte en prettige service!

Erik & Yvon 20-07-13 17:31:02

Goede bereikbaarheid scherpe prijs en snelle levering. De afwerking bij het in elkaar zetten is niet helemaal naar tevredenheid gegaan.

Riny 02-07-13 12:59:45

Een gebroken marmeren tuintafelblad, daar kon ik niets meer mee. Rick een foto opgestuurd en dezelfde dag al een offerte. Na een kleine twee weken een mooi tafelblad van steigerhout. Mooi werk, snelle en correcte afhandeling! Ik ben er heel blij mee. De zomer mag beginnen! Bedankt Rick!

Aad en Debora 24-06-13 09:31:06

In 2008 hebben wij door Rick een lounchebank laten plaatsen. Door wat wijzigingen in onze tuin hadden wij meer ruimte beschikbaar en wilden wij de bank groter maken. Na weer een snelle reactie per E-mail en een scherpe offerte hebben wij weer een opdracht geplaatst.
Afgelopen zaterdag was de installatiedag en....wat een service onze complete bank heeft een revisie gehad. Alle schroeven en verbindingslatten zijn nagelopen en daar waar nodig vernieuwd. Onze bank kan er zeker weer 5 jaar tegenaan!
Rick nogmaals bedankt voor de goede service en voor de offerte voor alweer een nieuwe opdracht. Wij gaan je zeker weer terugzien.

Giovanni Franken 12-06-13 16:51:21

Ik had na lang zoeken Rick uitgekozen voor het maken van een once in a lifetime loungebank. Rick is de uitdaging aangegaan en heeft heel erg mooi werk afgeleverd!

Wat ik als erg prettig heb ervaren is de persoonlijke aandacht en dan niet alleen van Rick maar ook van zijn zeer lieve charmante vrouw. Een absolute aanrader!!!

Rick bij deze nogmaals bedankt voor je tijd en geduld ;-)

Marianne 20-05-13 12:52:01

Na contact opgenomen te hebben met Rick, had ik binnen 10 dagen een op maat gemaakte loungebank voor in mijn tuin. Supersnel! Ik ben er blij mee. In razendsnel tempo werd mijn loungebank terplekke in elkaar gezet. Ik ben er blij mee. Het is nu wachten op de zon...

Ingrid Bikker 26-11-12 08:56:21

Van een uitstekende kwaliteit, voor een uitstekende prijs en met een razendsnel tempo heeft Rick voor mij een superbank van steigerhout voor mij gemaakt voor in de woonkamer voor aan de eettafel. Voor mij was het wel een beetje een gok omdat ik diverse stijlen met elkaar probeer te combineren en had dan wat specifieke wensen doorgegeven. Toen ik het resultaat zag, wist ik dat het erbij zou passen en inderdaad!! Het staat nu in mijn woonkamer, nu nog een paar kussens erop en ik ben klaar! Ik ben er heel erg blij mee. Ik kan Rick's vakmanschap bij iedereen aanbevelen!

Hansaawne 26-10-12 10:10:53

Rick heeft voor een schappelijke prijs twee wandmeubels gemaakt, voor mijn TV en keyboard. Helemaal op maat. Overleg ging soepel en afspraken werden prima nagekomen. Aanrader!

Moniek 03-07-12 10:38:41

Rick heeft voor ons een badkamer meubeltje gemaakt. Prima op maat en snel geleverd. We zijn er erg blij mee!

sandra 25-06-12 09:27:12

Rick heeft ons prima uit de brand geholpen! met te weinig zit plek voor een feestje in de tuin heeft Rick keurig netjes op tijd een hoekbank (en een bankje voor in de voortuin) geleverd. We genieten er nog iedere dag van!

groeten
sandra

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail: