Judith en Jeroen 23-06-12 20:25:19

Bereikbaarheid per mail, levertijd, service en prijs-kwaliteitverhouding even top!! Vind je niet veel meer, maar bij Rick wel!

Peet 18-06-12 15:26:10

Vorige jaar hebben we een bank voor in onze voortuin laten maken. En nu heeft Rick voor ons een gave hoekbank gemaakt in onze achtertuin helemaal super. Alle maten zijn mogelijk. Zijn we heel blij mee. Volgend jaar misschien een leuke loungebank

Remco uit Haarlem 19-05-12 21:08:04

Sinds vandaag staat er in onze tuin een schitterende zitbank plus hocker. is vakmanschap voor een hele redelijke prijs. Rick levert uitstekende service; handelt snel en volgens afspraak. Bedankt!

Derk 11-05-12 19:13:47

Rick heeft een prima zithoek voor op mijn smalle maar brede balkon (1.5 x 7.5 meter) afgeleverd. Alle maten die je wil hebben maakt hij voor je. Door losse elementen te gebruiken kan ik switchen tussen een loungebed en een eet opstelling

Kim 25-04-12 18:13:40

Ons hele huis staat vol met spullen van Rick; een tuintafel, hocker, 2 kastjes en plantenbakken en we zijn er heel tevreden mee. De service, de prijs en de kwaliteit zijn gewoon super. We hadden zelf een kastje ontworpen en vroegen Rick of hij dit kon maken; was geen probleem. Hij gaf ons zelfs nog tips en ideeŽn waar we zelf niet aan hadden gedacht. Die service maakt ook dat we keer op keer bij Rick uitkomen.

Marjan Abrahamse 24-04-12 19:54:56

Jammer dat ik geen foto kan plaatsen, maar de prachtige en solide bank die Rick gemaakt heeft, word zeer intensief gebruikt door mijn 12 katjes! Heel af en toe mag ik erop zitten Rick, heel erg bedankt, we genieten er dagelijks van.

Pieter 24-04-12 14:21:17

Ik had een mooie kast besteld. Rick heeft hem precies gemaakt zoals ik wilde: snel en thuis bezorgd. Helaas trokken de deurtjes wel heel snel krom. Dus Rick gemaild en hij heeft ze recht getrokken. Goede service, zonder gedoe en snel. Nu heb ik dus een mooie kast staan.

Corrie 24-04-12 13:08:09

Het is alleen nog wachten op t mooie weer !!!!!!
Heel tevreden zijn wij met onze op maat gemaakte hoekbank , de levertijd , de service van het in elkaar zetten , de prijs , alles is top !!!!! Kan het iedereen aanbevelen.
Bedankt Rick , gr Corrie

Loraine 24-04-12 11:48:04

Afgelopen kerst was ik op zoek naar een sloophouten kerstboon. Alles wat ik op internet tegen kwam was totaal onbetaalbaar of niet wat ik zocht. Rick heeft voor ons een prachtige sloophouten kerstboom gemaakt van ruim 2 meter hoog. Hij stond prachtig en het was jammer dat de feestdagen voorbij waren en hij naar de garage ging. Kan niet wachten tot het weer zover is dat we hem neer mogen zetten. Ik was zeer verrast door de betaalbaarheid maar nog meer door de snelheid, We konden de boom binnen 4 werkdagen ophalen. Bedankt Rick voor je snelle goede service!

Sophia Schauten 24-04-12 10:05:07

Ongeveer 5 jaar geleden heeft Rick voor ons een bank gemaakt voor de achtertuin.Hier hebben wij zo veel pleizier van dat wij zeker in de zomer het idee hebben dat we een tweede woonkamer hebben !Nu heeft hij een hoekbank gemaakt in onze voortuin !Dit zou ongeveer 4 a 6 weken gaan duren, wat heel jammer was want mijn zoon was jarig in die tijd en we hadden de bank dan heel graag al gehad om buiten te feesten.Nou hij stond er !! s`Ochtends vroeg, dit was wel, denk ik het hoofdcadeau.We hebben met alle visite de hele dag lekker buiten kunnen zitten.Niet alleen Rick, maar ook de andere 2 heren heel erg bedankt !!!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail: