Arjan de Mey 16-10-20 18:59:54

Beste,
Al heel wat tijd genomen om deze site door te kijken, geweldig gewoon.
Foto nummer 3570 uit "foto album exploitanten 3" is genomen in Westdorpe, zeeuws vlaanderen, voor het kerkplein. Weet het jaartal niet precies, maar denk rond 1968. Wat ik wel zeker weet is dat het de molen is van Fam Du Pont uit Bergen op Zoom, hier ondertussen van Freek en zijn vrouw Liza, hierna hadden zij de babysport van foto 3571.
Zijn er ook fotos van het gecombineerde snoep/lijntrek kraam van de Fam Brouwer uit zeeuws vlaanderen bij jullie bekend.
Groeten

niezen 09-09-20 14:15:41

ik mis de spookhuis van nauta uit deventer de foto heb daar 5 jaar mee gereisd

jacobjan Vriendjes 16-12-19 19:54:15

Hallo ik ben jacobjan Vriendjes en heb van 1968 t/m 1971 voor Joop en Gerda Hachmang gewerkt met de vliegtuig molen ook was ik in de wintermanden bij hun in huis in de Koepoortstraat in Doesburg er moet nog meer foto materiaal zijn want er werd ieder jaar foto's en filmgemaakt kom hier op terug.

Fred Janssen 01-07-17 17:59:17

Mooi om te zien, zeker de autoscooter van Willem de Beer, zijn vrouw Marietje, zoon Leonard en dochter Margriet. Ik heb van ongeveer 1976 t/m 1980 met hun meegereist. Mooie tijd was dat.

André Scheerder 23-10-16 20:12:01

Eindelijk na jaren zoeken en mensen vertellen dat het echt bestaan heeft.
De benzine racebaan van Hachman.
Ik heb oproepen gedaan om oude foto's te sturen maar helaas,niemand kende het zelfs in het dorp waar ik gewoond heb en waar deze attractie stond.
Wat super dat hij nu op jullie site te zien is.
Mijn dank hiervoor.

ruud huuskes 02-11-15 20:09:38

hallo victor saedt ik heb de foto,s van de caroucel beken met de daar bij behorende vracht en pak wagen ziet er prachtig uit grt ruud uit westervoort gld.

Cora 21-09-15 13:08:53

Leuke en leerzame site, ik mis alleen het transport over het water. Mijn voorouders gingen per schip de jaarmarkten en kermissen af.


Reactie:
Dag Cora,

Bij de historische foto's en in mijn boek Kermistransport door de jaren heen staan een aantal foto's van kermisschepen. Hier zijn heel weinig foto's van bekend en beschikbaar in mijn archief. Mocht je in de familie deze foto's hebben, zijn ze welkom.

Groet,
Marcel

jaco simons 14-07-15 14:25:26

hallo , ik heb meegereisd met Menno en suzan op de autoscooter en herman en astrid daarna.was een zeer goeie tijd.toen bestonden de echte scooters nog , geen inklap geavllen gr.jaco
hoop menno,suzan of herman en astrid nog is te zien en/of spreken gr. jaco

Jos Lutgens 22-06-15 17:20:40

Vele mooie herinneringen komen terug als ik je foto's bekijk.Wat hadden wij het vroeger zwaar tegenover nu.Veel zwaar handwerk,kleine koude woonwagens,water halen met een melkbus,bij een pomp met een sleuteltje.Foto's van mn familie Lutgens en mn neven Peer en Ad en Harrie en Jan Hoefnagels heb ik gezien,met hun atracties en pak en woonwagens.Woonwagens waar ik als jongen nog in geslapen heb,trouwens ook in pakwagens.Ik sliep overal,zo moe was ik.We bouwden 3 spullen per week op en af,en dan nog 4 dagen open en draaien.Woon nu al jaren op het schitterende eiland Koh-Chang in Thailand,ben 59,heb genoeg gewerkt.Ben nu aan het genieten.Maar je foto's zijn mooi en bringing back the memories of the good old days.Wel hard pezen toen,maar Buddha wat een schitterende tijd heb ik gehad toen.Had het voor geen goud willen missen.Nu is alles anders..Zijn BV's geworden,met miljoenen investeringen..De romantiek en gezelligheid onder elkaar is niet meer zoals in de zestiger en zeventiger jaren..Maar vooruit,ieder zijn eigen tijd Toch.. Goeie side...goeie foto's en goed verwoord.Jammer dat je eerst toestemming moet vragen voor je foto's kunt downloaden. Voor de rest keep on going,,Wadeekap,,Jos Lutgens


Reactie:
Dag Jos,

Dank voor je bericht en je mooie verhalen en fijn dat de site en foto's de herinneringen aan vroeger terughalen. Dat van de foto's heeft te maken met het anders zo downloaden, afdrukken en doorverkopen van de foto's. En niet iedere verstrekker van de foto's wil dit.

Groet,
Marcel

Rob 05-03-15 19:30:53

goedendag zijn er toevallig ook fotos van de transporten van de scooter van Ferdinand diks uit Hengelo hij was in die tijd ook importeur van de scooters,uit Italië een en ander was in de jaren 70 gr Rob


Reactie:
Van de scooter van Dirks zijn wel foto's echter minimaal beschikbaar.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies