joopzweers 01-04-12 14:50:42

foto 942 in keyenborg van de krupp ,deze hoorde bij de autoscooter van hannes de voer uit apeldoorn deze scooter had 3 transport combinaties voordie tijd al een beetje nostalgiese wagens daar de exploitant al niet zo jong meer was.


Reactie:
Hi Joop,

Bedankt voor de reactie, ik heb het aangepast op de site.

Groet,
Marcel

joop 18-02-12 16:54:19

je mag me de foto van de daf wel door sturen heb alvast 2 fotos door gestuurd van het type autotjes wat op de racebaan liep het gaat hier om een klasse wagentje van de duitse firma Ihle uit bruchsal bekend om hun mooie en degelijke scooter modelen en polyp bakken op de bakker polypen in de jaren 70 en 80.
de foto van de vliegtuigmolen is er vast een uit de tijd van els hachmang dochter van w.hachmang

joop 05-02-12 16:23:52

Er zijn nog wel fotos ik heb er zelf ook nog wat maar zal ze eerst even op moeten zoeken en zal ze dan door mailen kan even duren ben namelijk veel weg op het moment.vrgr.joop


Reactie:
Dag Joop,

De foto's zijn zeer welkom, ben benieuwd. Mocht je de foto van de DAF op de sloop willen, laat me maar weten.

Groet,
Marcel

joop 29-01-12 15:03:33

deze atractie hete gewoon vliegtuigmolen enwas eerst van joop hachmang uit doesburg.deze is in1972 overleden.Daarna heeft zijn broer willy hachmang de molen over genomen deze reisde daarvoor met een benzine racebaan vooral bekend in gelderland.w.hachmang overleed 1 jaar later,het bedrijf werd voortgezet door moeder en dochter.de molen heeft tot 1984 gereisd in nederland en is daarna na thailand verkocht na een pretpark.


Reactie:
Dag Joop,

Wederom dank voor de reactie, weet je of er nog foto's in de familie Hachmang zijn ?

Groet,
Marcel

Robert 26-01-12 00:14:32

Wat een te gekke site,moest meteen terug denken aan mijn jeugd in de jaren '80 dat ik als kleine jongen de eerste kermistransporten op stond te wachten in Haarlem.Zelf nu help ik geregeld bij de Ciy Hopper met opbouwen en afbreken,heb ook geholpen bij de restyle.Ik keek bij explotanten bij F Ropers Enterprise foto 601,volgens mij is dat de Alpha 1 als ik het goed zie aan zijn gondels en middenverlichting.En misshien is het leuk om te weten dat bij J Cordes foto 350 dat dat in Haarlem Schalkwijk is eind jaren '80 begin '90,zat toen vaak in de Enterprise.Ik hoop dat er nog er nog veel foto's bij komen veel succes met jullie site.


Reactie:
Hi Robert,

Dank voor het compliment, ik zal de foto 601 nakijken. Ik had er al een eerdere opmerking over gekregen. Over foto's hoef je absoluut niet in te zitten, die zijn er voldoende.

joop 22-01-12 15:01:59

prachtig al die oude fotos uit de tijd dat ik zelf nog op de reis werkte prachtige oude foto tilburg jaren ,80foto1072 dafvrachtwagen ik was de chauffeuropdeze voor die tijd goede en betrouwbare wagen met maar 120 pk endaar achter hing de middenbouw van de vliegtuigmolen op de daf zelf lagen de armen en diverse vloerdelen totaal terreingewicht was ongeveervande komplete combinatie .20ton endat met 120pk


Reactie:
Dag Joop,

Dank voor de reactie, heb je info over de exploitant en naam attractie en ... foto's van DAF en attractie ?? We horen het graag.

Groet,
Marcel

Simon 15-01-12 21:29:16

Helemaal geweldig deze site voor een kermis liefhebber net als ik.
Ik zal heel graag foto's willen zien van de koninginnedagkermis in Den Haag aan de Leyweg/ Steenwijklaan.......wie heeft hier beeldmatriaal van???


Reactie:
Dag Simon,

Bedankt voor de reactie. Van Den Haag is er veel, maar dan meer van het Malieveld. Ik kan het voor je navragen.

Groet,
Marcel

Hans 14-01-12 18:12:43

Wat is het genieten van al die mooie oude foto's. Heel fijn dat er de nodige info bij de foto's staat. Ga zo door !


Reactie:
Bedankt voor het compliment !

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?