Robert 26-01-12 00:14:32

Wat een te gekke site,moest meteen terug denken aan mijn jeugd in de jaren '80 dat ik als kleine jongen de eerste kermistransporten op stond te wachten in Haarlem.Zelf nu help ik geregeld bij de Ciy Hopper met opbouwen en afbreken,heb ook geholpen bij de restyle.Ik keek bij explotanten bij F Ropers Enterprise foto 601,volgens mij is dat de Alpha 1 als ik het goed zie aan zijn gondels en middenverlichting.En misshien is het leuk om te weten dat bij J Cordes foto 350 dat dat in Haarlem Schalkwijk is eind jaren '80 begin '90,zat toen vaak in de Enterprise.Ik hoop dat er nog er nog veel foto's bij komen veel succes met jullie site.


Reactie:
Hi Robert,

Dank voor het compliment, ik zal de foto 601 nakijken. Ik had er al een eerdere opmerking over gekregen. Over foto's hoef je absoluut niet in te zitten, die zijn er voldoende.

joop 22-01-12 15:01:59

prachtig al die oude fotos uit de tijd dat ik zelf nog op de reis werkte prachtige oude foto tilburg jaren ,80foto1072 dafvrachtwagen ik was de chauffeuropdeze voor die tijd goede en betrouwbare wagen met maar 120 pk endaar achter hing de middenbouw van de vliegtuigmolen op de daf zelf lagen de armen en diverse vloerdelen totaal terreingewicht was ongeveervande komplete combinatie .20ton endat met 120pk


Reactie:
Dag Joop,

Dank voor de reactie, heb je info over de exploitant en naam attractie en ... foto's van DAF en attractie ?? We horen het graag.

Groet,
Marcel

Simon 15-01-12 21:29:16

Helemaal geweldig deze site voor een kermis liefhebber net als ik.
Ik zal heel graag foto's willen zien van de koninginnedagkermis in Den Haag aan de Leyweg/ Steenwijklaan.......wie heeft hier beeldmatriaal van???


Reactie:
Dag Simon,

Bedankt voor de reactie. Van Den Haag is er veel, maar dan meer van het Malieveld. Ik kan het voor je navragen.

Groet,
Marcel

Hans 14-01-12 18:12:43

Wat is het genieten van al die mooie oude foto's. Heel fijn dat er de nodige info bij de foto's staat. Ga zo door !


Reactie:
Bedankt voor het compliment !

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies