Ton en Elma van der Hoeven 17-07-17 19:25:04

Vorig jaar hebben wij op deze camping gestaan, dit is ons zo goed bevallen dat we dit jaar weer willen.Het sanitair en de geweldige omgeving geeft voor ons de doorslag.Ook de aankleding rond en op de camping was grandioos.We hopen dat we het dit jaar weer mogen beleven

Henry en Henriette van Bakel 06-07-17 20:57:18

Inderdaad. Waw. Hebben nog nooit op z'n mooie camping gestaan. Vol met prachtige bloemen. Geweldig sanitair gebouw. Echte aanrader.

Felice 06-09-16 23:02:48

Wouw wat een camping! We hebben een super tijd gehad. Prachtig mooi aangeplant en onderhouden camping, oog voor detail, gezelligheid en gastvrijheid. En de camping bij avond en nacht... dat moet je zien..heel gezellig. Verder heerlijk rustig en gemoedelijke sfeer, perfect voor jonge kids en een prachtig uitzicht. We komen zekers terug. Dank je wel!

Wekking 21-08-16 20:21:17

Wat een mooie rustige camping. En zo mooi voorzien van alle leuke bloemetjes bij elke bloembak. Zitjes met leuke tierelantijntjes. Zo gezellig.

Dea en Jan Stevenhaagen uit Gr 01-08-16 23:29:14

Hallo Wilma en PaulWe wilden jullie heel erg bedanken voor de gastvrijheid toen wij jullie camping bezochten in juli.Geweldig zoals jullie de camping runnen, de camping straalt gezelligheid uit en het sanitair ziet er geweldig uit.Wij hebben zeker genoten en vinden het een aanrader voor anderen. Succes in de toekomst.

fam. wesemael 01-08-16 15:41:44

Hallo wilma en paul.
nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid
We hebben een hele fijne week gehad op jullie mooie camping
en we komen zeker weer terug.
groetjes fam.wesemael

Admiraal 17-07-16 20:35:33

HARD werkende Wilma en Paul,
Een geweldig short stay gehad bij jullie geweldige "boeren camping". Voor ons drietjes MEER dan voldoende plaats in jullie mooi, aantrekkelijk, goed verzorgd appartement. Naast alle (bijna super) accommodaties die jullie bieden, is er ook de gezelligheid en persoonlijke benadering, dit soms wel met een knipoog, maar wij hebben er wel van genoten.Kortom een aanrader!!!We zullen beslist nog eens van jullie gastvrijheid gebruik maken.Cor, Hanneke en Hanneke jr.

Lizet en Hans 13-06-16 22:39:11

Paul en Wilma,
We hebben tijdens onze rondreis met de camper vele (vaak dure) campings gezien, maar als we dan weer op Polderzicht rijden valt de schoonheid meteen weer op. De prachtige bloemenperken, schoon gemaaid gras, schoon sanitair, het uitzicht. En ook nog eens zo hartelijke ontvangst! Jullie verdienen zeker 5 sterren!
Lieve groet,
Lizet en Hans

Clazien en Wim Schipper 01-07-15 20:32:51

Beste Wilma en Paul,Wij willen jullie, ook via deze weg, bedanken voor jullie gastvrij die wij de juni maand opnieuw hebben geproefd.
De betrokkenheid naar jullie gasten en de gehele camping tonen, is bewonderwaardig.
De uitstraling van de camping en natuurlijk hoort daar ook het uitstekende verzorgde sanitair bij, is super.
Jullie camping en de wijze waarop jullie die runnen, kan een voorbeeld zijn voor andere camping.
Groet, Clazien en Wim uit Enschede.

Grootaerd Geert Bredene. 15-06-15 21:24:50

Wij ontdekten dit weekend een zeer verzorgde & rustige camping in Sluis. Zeer vriendelijk ! Een echte aanrader. Fam. Grootaerd

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage