Fabienne 08-06-09 11:28:36

Hee Cheryl & Soebhas!
Ik vond het leuk om jullie verhalen te lezen. Ik ben nu al twee keer in Thailand geweest de afgelopen jaren en heb mijn hart verloren. Dit jaar vond ik het tijd om de andere landen in Azie maar eens te bezoeken en ik ga nu naar Maleisie en Singapore! Heb er ontzettend veel zin in en vooral na jullie foto's!
Weten julile nog leuke plekken daar om te winkelen / marktjes etc?

Groetjes, Fabienne

elly voogd 29-07-07 15:47:06

Beste Cheryl & Soebhas,
wat een fantastische reis hebben jullie gemaakt. Ook voorzien van mooie foto's.
Ik heb ervan genoten.
Groetjes van een andere wereldreiziger,
Elly


Reactie:
Dank je wel. Leuk om zo'n reactie te krijgen.

Groetjes C&S

dennis de gooijer 19-12-06 18:47:16

Beste Cheryl en Soebhas
Leuke foto's hebt u gemaakt!
GR. Dennis [een leerling]

Aruna 27-06-06 12:10:39

Lieve Bas & Cher,

Nog een paar dagen en dan mogen wij jullie weer verwelkomen in ons koude kikkerlandje! Het weer is nog steeds niet wat het moet zijn, maar ik heb alvast wat zon voor jullie besteld, hopelijk komt de bestelling goed door...Ik wens jullie nog een paar hele fijne dagen en een hele goed, veilige thuisreis! We denken aan jullie!

Veel liefs Carlos, Aruna, Raul en Chico

Greetje 22-06-06 19:13:21

Lieve Cheryl,
Dank voor je mailtje.
Vandaag hebben we de jaarlijkse sportdag gehad. Goed verlopen, maar het weer was niet grandioos... Nou ja, de kinderen vonden het weer leuk en daar gaat het toch om!
Nu een druk week-end met rapporten schrijven voor de boeg. Ja, de laatste lootjes hè, die wegen het zwaarst.

Voor jullie zit het er ook bijna op en dat zal een hele omschakeling worden.
Wanneer komen jullie precies terug? En ik heb begrepen dat je nog naar school komt, voordat onze vakantie begint, dus lang kan het niet meer duren.
leuk om je weer in levende lijve te zien.
Verder nog een nieuwtje : Petra is afgelopen zondag oma geworden van Sophia... Alles is goed en ze is zo trots als een pauw! Leuk hè?
Dat was denk ik de laatste mail voorlopig.
Groeten aan Soebhas,
Greetje, xx


Reactie:
Ha Greetje,

Leuk nieuws is altijd goed nieuws. Ik begin 3 juli weer. Dus je ziet me inderdaad in de laatste week. Het zal wel druk worden de ,met de grote opruiming in de laatste week. Ik ben ook hartstikke blij voor Petra. Een nieuw leventje erbij is geweldig. Ik zie je over een week (heel vreemd ..)
Veel liefs,
Cher

jolanda 19-06-06 16:43:57

hallo luitjes

we zitten met smart te wachten dat jullie terug komen
de meiden vinden het jamer dat ze je volgend jaar niet hebben
ze hadden al die verhalen wel willen horen
kom zo gauw mogelijk op school langs als je weer thuis bent
we zijn allemaal ontzetten nieuwsierig

gr en een dikke knuffel van ons en de kids


Reactie:
Hai Jolan en kids,

Alles gaat nog steeds goed aan de andere kant van de wereld. Inderdaad ja, een jaar reizen zit er bijna op. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar jullie en heb volop verhalen verhalen te vertellen. Ben benieuwd hoe mijn terugkomst is. Geniet nog volop van de laatste weken en tot gauw.

Liefs,
Cher

Je ex-collega Annemiek 13-06-06 22:41:09

Hoi Cheryl!!! Eindelijk jullie website eens bekeken, wat is ie mooi!!! Hopelijk gaat het goed met jullie. Wij zijn al helemaal gesetteld in Woerden, na een vreselijke aanloopperiode,te weten de nieuwbouw. Wat een ramp zeg, telkens was er wel gedonder. We zijn uiteindelijk pas afgelopen maart verhuisd, ik had mijn baan dus erg vroeg opgezegd. Gelukkig kon ik tot november nog invallen voor Joyce op de woensdag, dus ik was nog even onder de pannen. Met mijn dochters gaat het ook goed;ze zitten hier op een "zwarte school" en hebben het enorm naar hun zin. In Woerden hebben ze helaas geen onderwijzeressen nodig dus ik ben officieel werkloos. Er komt wel weer wat voorbij, ik wacht rustig af. Als je weer terug bent hoop ik je nog eens te zien,kom gerust eens kijken in Woerden.
Liefs, Annemiek


Reactie:
Hai Annemiek,

Ben gelukkig nu in het bezit van je nieuwe e-mailadres. Echt heel leuk om een berichtje van je te lezen. Wat kan er in een jaar tijd veel gebeuren. Ben je nu helemaal gesetteld en gelukkig in het nieuwe huis of mis je Utrecht wel een beetje? De rest van mijn verhaal mail ik naar je.
Veel liefs,
CHER

asha,sandhya&nadine 20-05-06 09:17:27

hoy soef en cher,
Jullie hebben weer hele mooie foto's gemaakt in Indonesie.Nog even en jullie zijn straks weer thuis. Met mama gaat het stukken beter nu ik ben een paar dagen bij haar geweest volgende maand ga ik weer bij haar.Nog een hele fijne reis verder.Ik zie jullie volgende maand wel.

Groetjes van Asha,Sandhya&Nadine


Reactie:
Hai Asha, San en Nadine,

De zomervakantie zit er voor jullie ook weer aan te komen. Gaan jullie dit jaar weg?
Met ons gaat alles goed. We zitten nu nog op Bali en vertrekken binnenkort naar Singapore. We zien jullie over een maandje.

Groetjes,
Soeb en Cher

Aruna, Carlos en Raul 18-05-06 23:31:44

Lieve Bas & Cher,

Mijn papa en mama hebben jullie nieuwe foto`s van mij gestuurd.
Ik ben al heel erg groot geworden. Jullie moeten maar snel richting huis gaan voordat ik al kan lopen....

Veel kijkplezier!

Veel liefs van Raul


Reactie:
Hai Carlos, Arun en Raul,

Nog een maandje en dan zien we jullie. We zijn benieuwd naar de vorderingen in het nieuwe huis en natuurlijk naar Raul. Bedankt voor de foto's. Ze zijn prachtig.
Veel liefs,
Soeb en Cher

Greetje 15-05-06 21:47:23

Hoi Cheryl, daar ben ik alwéér...
Ik kon het niet laten om even op Indonesië te reageren. Daar waren wij n.l. óók een paar jaar terug. Ook wij hebben toen de Borobudur en de Prambanantempels bezocht. Foto's van de Borobudur kan ik je dus wél laten zien, grappig hè?
Ook wij zijn (midden in de nacht) boven op de Bromo geweest en hebben daar een prachtige zonsopgang gezien. We moesten wel in het donker een gigantische trap beklimmen en toen het licht werd bleken we op de rand van de krater te zitten. Ik vond het een fantastische ervaring en ben benieuwd hoe jullie het ervaren.
Je ziet wel dat ik jullie aardig volg.
Verder geen bijzonderheden na de 2 voorgaande mailtjes.
Geniet maar weer verder en ik lees het wel weer in jullie dagboek.
Groeten aan Soebhas,
liefs, Greetje


Reactie:
Hai Greet,

Dit is nou precies dezelfde route die we gevolgd hebben. Echt grappig. Bromo was fantastisch. De vulkaan erachter pufte de hele dag. De zonsopkomst was mooi. Precies zoals je het beschrijft. We zijn ook blij dat we in de Borobudur zijn geweest. De recentelijke aardbeving heeft in de buurt plaatsgevonden. Gelukkig waren we net op tijd weg. Leuk dat je ons volgt. Blijven doen. We zijn altijd weer blij om een berichtje te krijgen. Geniet van je laatste maand als juf!

Groetjes Soebhas en Cheryl

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies