Desiree 24-09-17 21:45:24

Sandra & collega’s

Wij hebben vandaag een geweldige dag gehad!! Alles was van begin tot einde supergeregeld; reservering was snel en duidelijk, ontvangst hartelijk ondanks de drukte, solex uitleg duidelijk, route door schermer/beemster ontzettend leuk om te doen en de verzorging van het steengrillen was supergoed en uiteraard erg lekker!

Een aanrader voor kleine gezelschappen of grotere groepen!
Nogmaals dank voor alles en graag tot een volgende keer!

Groet,
Desiree
Paul Dekker 19-07-17 11:12:56

Beste "Vriendschappers",
Wat hebben jullie er gisteren gedurende onze personeelsdag iets moois van gemaakt. Iedereen was laaiend enthousiast. Een prachtige route met top gidsen, een mooie pauzeplek in de Rijd, mooi brommerweer maar bovenal een gemoedelijke sfeer.
De afsluitende barbecue liet niets aan het toeval over en de dames van de bediening zetten hun beste beentje voor.
Kort om, een zeer geslaagd uitje die in onze analen zal worden bijgeschreven met een gouden randje.
Nogmaals onwijs bedankt!
Namens het team van vso. BAP Heerhugowaard
Paul Dekker

Flo Poort 07-08-16 16:49:47

https://youtu.be/9fCqgsG6Jq4

Flo Poort 07-08-16 16:48:00

Wij hebben 30 juli jl een solextour gehad langs de kust met Henk.
Een geweldige middag gehad met aansluitend steengrillen, heerlijk verzorgd.
Hier een kort filmpje van de solextour.
https://YouTube.be/9fCqgsG6Jq4

Heemskerkse Loterij Club 22-05-16 22:06:01

Zaterdag 21 mei met de HLC op solex tour geweest met Banc als top begeleider. Vanuit ons eigen Heemskerk vertrokken we richting Krommeniedijk via West-Graftdijk naar onze stop 't Verloren Eind in Westbeemster.
Daar even lekker wat genuttigd om onze reis voort te zetten richting het prachtige De Rijp en Graft. Via Noordeinde, Driehuizen en Zuidschermer door de Boekelmeer richting Akersloot, Uitgeest en zo weer terug in ons eigen Heemskerk. We hebben een TOP middag gehad en zo ons 30 jarig bestaan een extra dimensie gegeven. Vanuit Heemskerk dank voor deze leuke activiteit.

Kees Kroone 17-05-16 21:55:42

Best Riet en Henk, Namens de deelnemers aan de Solextour van heden, uitgaande van de Kerkeveiling Limmen, hartelijk dank (ook al aan Sandra en haar team gedaan) voor alle genoten gastvrijheid bij de ontvangst vanmorgen, daarna een schitrterende en veilige sluizen/pont tocht, en daarna een geweldig mooi buffet in "De Vriendschap", we hebben allemaal (24 pers.) genoten! Hartelijk dank! Wij wensen jullie een fijne en vooral veilige vakantie in Turkije en heel veel gezelligheid en plezier. Hartelijke groeten uit het mooie Limmen.

Gerard Kollis 09-04-16 19:30:30

Afgelopen weekend heerlijk solex gereden. Wij hadden een compleet arrangement, straatgolf, lunch, solexrijden en barbecue. Het was een topdag, goed weer, mooie route langs de sluizen van IJmuiden. Prima verzorgd door de begeleiders Gerard en Henk.
Na afloop barbecue en het was allemaal heerlijk. Ook de lunch s'middags was dik in orde.
Wij gaan dit zeker nog eens overdoen.bedankt

Astrit 05-10-15 15:38:08

Zondag 27septemer met een hele grootte groep waren we vrienden uitje van me man .
had nog nooit solex gereden vond het erg leuk we waren met 25 man hadden veel bekijks .
was onwijs leuk .
we kregen eerst koffie met heerlijke appeltaart toen daarna gingen we op weg naar Egmond daar een stop om wat te drinken.
ik raad het iedereen nu aan om het een keer te gaan doen.
echt voor herhaling wat baar ga het zeker nog een keer doen

Astrit de Ruyter

Gerard van der Berg 18-09-15 22:53:51

Afgelopen zaterdag heerlijk solex gereden. Wij hadden deze gehuurd in Akersloot en dat was toppie, De ontvangst was met koffie en appeltaart en daarna kregen instructie. Veel gelachen deze middag, wat was dit leuk.
Mooie tocht naar Egmond aan Zee en bij thuiskomst in Akersloot een heerlijk warm/koud buffet. Het was een onvergetelijke dag voor ons.

Jesica Klaver 18-08-15 16:43:10

Een vriendinnenuitje op de Solex, wat hebben wij gelachen afgelopen zondag. de brommertjes werden afgeleverd in Wijk aan Zee en Panc was onze begeleider. Hij had het zwaar met elf dames, wat hadden wij een lol. Mooie route en onderweg in Akersloot een drankje. Mensen van het verhuur hartelijk dank, het was toppie

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken