goda 15-03-15 01:30:56

Lieve Solitude....Lieve dichteres...wat ben ik blij, je weer gevonden te hebben...en je verwarmende teksten weer te mogen lezen en herlezen...dank je wel...💕🐝💕


Reactie:
Lieve Goda,
Wat vind ik dat leuk om jou weer te lezen in mijn gastenboek... dank je wel voor je lieve complimenten... in de hoop dat wij ons hier weer vaker mogen ontmoeten... !

Lieve groet
Solitilde

Rhona 06-10-14 19:07:08

Solitilde,Nu dat het weer herfst is en Ik je gedicht las van de herfstgeest wil ik de complimenten even overbrengen hier in je gastenboek. Ik vind deze erg mooi en bij deze de vraag of ik deze op mijn site mag zetten? zou dat heel erg fijn vinden.....

Alvast bedankt voor je eventuele toestemming.... groetjes Rhona


Reactie:
Hallo Rhona,
Ja, de herfstgeest vind ik ook mooi en is een van mijn favorieten. Tuurlijk mag je de Herfstgeest op jouw site zetten als je met de auteursrechten rekening houdt. Dat houdt in dat je nergens mijn naam 'SOLITILDE' mag verwijderen. Er is ook nog een PPS 'Bekroning van de Herfs' op de hoofdpagina geplaatst en die vind ik ook erg mooi.

Verder wens ik je veel succes met jouw site en wil ik eindigen met een
lieve groet

Solitilde

Lisa 21-05-14 23:58:42

Hallo Solitilde...wat een mooie en vredevolle site is dit en deze kwam op mijn pad toen ik het even echt nodig had, Dankje wel.... dat je het met anderen wilt delen, heel veel liefde licht en kracht


Reactie:
Hallo Lisa,
Niets is toeval, het valt je gewoon toe, net op de tijd dat je het zou kunnen gebruiken.
Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek en wens ook jou veel Liefde, Licht en Kracht toe.

Lieve groet
Solitilde

Addy 29-04-14 18:17:08

Wat een mooi site.. de pagina Astrologie is heel spiritueel uitgelegd en dan die mooie gedichten..kan me er helemaal in verdiepen en wegzwemmen.
.Ik zal zeer zeker vaker uw site bezoeken
met een vriendelijke groet van Addy


Reactie:
Bedankt Addy voor je reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website, het is fijn dat je de astrologie spiritueel uitgelegd vond.
Kom nog maar eens terug en je zult nog meer ontdekken, dat je nog verder kunt wegzwemmen alsdat je tot nu gedaan hebt.
Tot spoedig

Vriendelijke groet terug
Solitilde

Netta 07-03-14 07:47:05

Dag Soltilde, niet alleen je naam is bijzonder. Je site zeker ook. Mooie teksten en omschrijvingen. Via een lieve collega hier gekomen. Ik zal zeker vaker gaan kijken. En verder zoeken naar meer info op en via jouw site..! Dank je wel
Groetjes Netta


Reactie:
Dank je wel Netta voor je reactie met complimenten over de website en ook bedankt om Solitilde's Website te lezen, je kunt die ook aan jouw vrienden en kennissen doorgeven. We zien elkaar misschien hier nog terug.

Lieve groet
Solitilde

Martina 22-02-14 23:20:33

Ik vind je website in één woord gigantisch. Mooi rustig en sereen ...schitterend...!
In je gedichten vind ik een hoop terug en vind ik ook het antwoord op mijn levensvragen ....Voor mij is dit een grote hulp en zal ik deze website doorgeven aan mijn vrienden en kennissen Bedankt voor dit al dit moois ;-) ;-)


Reactie:
Dank je wel Martina voor je gigantische complimenten over mijn Website. Het was ook de bedoeling dat er veel antwoorden kunnen zitten op de levensvragen en als hulp kunnen dienen voor de bezoekers.

Jij ook bedankt om Solitilde's Website door te geven aan je vrienden en kennissen en we zien elkaar misschien hier nog terug.

Lieve groet
Solitilde

Yannina Blue 17-11-13 15:23:22

Hallo Solitilde,
Wat een mooi site...Ook die mooie gedichten..kan me er helemaal in verdiepen en wegdromen... ze spreken me erg aan.... en de astrologie is verassend en heel spiritueel uitgelegd. Ik zal vaker hier op bezoek komen om weer alles te bekijken. Bedankt voor al dat moois....
Lieve groet Yannina Blue


Reactie:
Hallo Yannina Blue,
Wat een lieve reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website, ik heb je reactie gelezen en vond het fijn dat je de astrologie spiritueel uitgelegd vond.
Kom nog maar eens terug en je zult ontdekken dat er nog meer te ontdekken valt.

Lieve groet aan je terug Yannina Blue
Solitilde
Ariane 26-10-13 00:50:22

Ik vind het een zeer mooie site, ik voel me daardoor sereen en rustig worden en de muziek van Mike Rowland daar krijg ik tranen van in de ogen. Echt prachtig. Proficiat!


Reactie:
Hallo Ariane,
Dank je wel voor je reactie én je compliment in mijn gastenboek en ik lees dat de muziek van Mike Rowland je ontroerd en daardoor sereen en rustig wordt... net zoals zoveel anderen die zijn muziek horen ... mooi is die innerlijke ervaring!
Dank je wel voor je reactie in mijn gastenboek en tot ziens..!

Lieve groet
Solitilde

Joep 25-09-13 22:02:09

Wat heb ik genoten van je website, Solitilde, het is jammer dat ik je site niet eerder heb ontdekt want dan had ik mij eerder kunnen verdiepen in de mooie gedichten en verhalen die je al geplaatst hebt met echt passende muziek erbij. Ik wens je nog veel inspiratie toe zodat je de Website nog meer verfraait.Tot binnenkort want ik zal vanaf nu vaste bezoeker zijn.
Groet van Joep


Reactie:
Hallo Joep,
Wat fijn dat je zo genoten hebt van Solitilde's Website en je weet misschien ook dat het beter is om iets goeds wat later te ontdekken... dan nooit te ontdekken!
Door bezoekers zoals jij ,met zo'n instelling, krijg ik nog meer inspiratie om de website nog meer te verfraaien...
Dank je wel voor je grandioze reactie en tot ziens op de website.

Groet voor Joep
Solitilde

Selena 30-08-13 20:33:50

Een ontroerende website, met teksten die inspireren en prachtige kleuren en afbeeldingen, met muziek die je laten wegdromen. Dank je wel voor al die mooie momenten die ik hier heb mogen beleven op deze site en zal vaker terugkomen.... Je staat nu bij mijn favorieten en sluit hier af met een geestelijk groet voor jou.
Selena


Reactie:
Selena,
Wat een ontroerende reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website ... ik heb je reactie gelezen en genoot van jouw mooie momenten die je hier heb mogen beleven... ik hoop dat we elkaar hier nog vaker mogen tegenkomen.
Jij staat als bezoekster ook bij mijn favorieten en wil dito afsluiten met een Geestelijke Groet voor jou...!

Het ga je goed!
Solitilde

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!