Miets 12-07-15 23:36:25

Hee, Ik wil even zeggen dat ik deze website helemaal geweldig vind. Met alle droombetekenissen enzo.. De muziek erbij maakt me helemaal zweverig, en het maakt deze website helemaal af. Je raakt hier in een soort 'heldere'sfeer. Je kan ook heel goed nadenken en emoties verwerken, dank je wel van Miets


Reactie:
Hee Miets
Wat fijn dat je de website helemaal geweldig vindt... de droombetekenissen, de muziek erbij... dank je wel voor je compliment.
Maar niet te zweverig worden hoor... de 'heldere sfeer'is beter, zodat je goed kunt nadenken en je emoties goed kunt verwerken.
Graag gedaan Miets.... het ga je goed

Lieve groet
Solitilde

Sandra 26-05-15 21:21:14

Beste Solitilde,
Wat een mooi en warm gevoel ervaar ik op het moment dat ik op jouw sites terecht kom en tot diep in mijn hart geraakt en ontroerd raak door de schitterende tekeningen, muziek en begeleidende teksten. Dat gebeurt me niet vaak en is voor mij daarom des te bijzonder ! Bedankt voor het plaatsen van je mooie sites
Lieve groet, Sandra


Reactie:
Beste Sandra
Wat geeft jij me een mooi en warm gevoel als ik jouw reactie lees in mijn gastenboek en is voor mij een bijzonder cadeau voor al het werk en tijd die in Solitilde's Website steekt!
Jij bedankt voor je lieve reactie ... deze reactie zal ik niet vlug vergeten want het geeft mij opnieuw inspiratie om verder te gaan.

Liefdevolle groet terug
Solitilde

Natacha 22-03-15 14:35:29

Lieve Solilde,Dezz site is net wat ik nodig had. Ik wil mij al een tijdje verdiepen in het spirituele. Het gedicht heeft mij gepakt omdat ik er mezelf kon bij voorstellen. Dank je wel. Ik zal meer vertrouwen en hoop hebben.Veel liefs


Reactie:
Lieve Natacha,
Hoop en vertrouwen moet je altijd blijven houden ook als het leven soms moeilijk is... deze brengen je op een pad van Geestelijke ontwikkeling en leert de mens zichzelf langzaamaan kennen... Stapje voor stapje worden de verborgen talenten ontdekt die aanwezig zijn in eenieder.
Zo wordt Vrede en Acceptatie in je hart gesticht, maar vooral de Liefde ... de Liefde voor alles wat leeft...!
Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek

Liefdevolle groet
Solitilde

 goda 15-03-15 01:30:56

Lieve Solitude....Lieve dichteres...wat ben ik blij, je weer gevonden te hebben...en je verwarmende teksten weer te mogen lezen en herlezen...dank je wel...💕🐝💕


Reactie:
Lieve Goda,
Wat vind ik dat leuk om jou weer te lezen in mijn gastenboek... dank je wel voor je lieve complimenten... in de hoop dat wij ons hier weer vaker mogen ontmoeten... !

Lieve groet
Solitilde

Rhona 06-10-14 19:07:08

Solitilde,Nu dat het weer herfst is en Ik je gedicht las van de herfstgeest wil ik de complimenten even overbrengen hier in je gastenboek. Ik vind deze erg mooi en bij deze de vraag of ik deze op mijn site mag zetten? zou dat heel erg fijn vinden.....

Alvast bedankt voor je eventuele toestemming.... groetjes Rhona


Reactie:
Hallo Rhona,
Ja, de herfstgeest vind ik ook mooi en is een van mijn favorieten. Tuurlijk mag je de Herfstgeest op jouw site zetten als je met de auteursrechten rekening houdt. Dat houdt in dat je nergens mijn naam 'SOLITILDE' mag verwijderen. Er is ook nog een PPS 'Bekroning van de Herfs' op de hoofdpagina geplaatst en die vind ik ook erg mooi.

Verder wens ik je veel succes met jouw site en wil ik eindigen met een
lieve groet

Solitilde

Lisa 21-05-14 23:58:42

Hallo Solitilde...wat een mooie en vredevolle site is dit en deze kwam op mijn pad toen ik het even echt nodig had, Dankje wel.... dat je het met anderen wilt delen, heel veel liefde licht en kracht


Reactie:
Hallo Lisa,
Niets is toeval, het valt je gewoon toe, net op de tijd dat je het zou kunnen gebruiken.
Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek en wens ook jou veel Liefde, Licht en Kracht toe.

Lieve groet
Solitilde

Addy 29-04-14 18:17:08

Wat een mooi site.. de pagina Astrologie is heel spiritueel uitgelegd en dan die mooie gedichten..kan me er helemaal in verdiepen en wegzwemmen.
.Ik zal zeer zeker vaker uw site bezoeken
met een vriendelijke groet van Addy


Reactie:
Bedankt Addy voor je reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website, het is fijn dat je de astrologie spiritueel uitgelegd vond.
Kom nog maar eens terug en je zult nog meer ontdekken, dat je nog verder kunt wegzwemmen alsdat je tot nu gedaan hebt.
Tot spoedig

Vriendelijke groet terug
Solitilde

Netta 07-03-14 07:47:05

Dag Soltilde, niet alleen je naam is bijzonder. Je site zeker ook. Mooie teksten en omschrijvingen. Via een lieve collega hier gekomen. Ik zal zeker vaker gaan kijken. En verder zoeken naar meer info op en via jouw site..! Dank je wel
Groetjes Netta


Reactie:
Dank je wel Netta voor je reactie met complimenten over de website en ook bedankt om Solitilde's Website te lezen, je kunt die ook aan jouw vrienden en kennissen doorgeven. We zien elkaar misschien hier nog terug.

Lieve groet
Solitilde

Martina 22-02-14 23:20:33

Ik vind je website in één woord gigantisch. Mooi rustig en sereen ...schitterend...!
In je gedichten vind ik een hoop terug en vind ik ook het antwoord op mijn levensvragen ....Voor mij is dit een grote hulp en zal ik deze website doorgeven aan mijn vrienden en kennissen Bedankt voor dit al dit moois ;-) ;-)


Reactie:
Dank je wel Martina voor je gigantische complimenten over mijn Website. Het was ook de bedoeling dat er veel antwoorden kunnen zitten op de levensvragen en als hulp kunnen dienen voor de bezoekers.

Jij ook bedankt om Solitilde's Website door te geven aan je vrienden en kennissen en we zien elkaar misschien hier nog terug.

Lieve groet
Solitilde

Yannina Blue 17-11-13 15:23:22

Hallo Solitilde,
Wat een mooi site...Ook die mooie gedichten..kan me er helemaal in verdiepen en wegdromen... ze spreken me erg aan.... en de astrologie is verassend en heel spiritueel uitgelegd. Ik zal vaker hier op bezoek komen om weer alles te bekijken. Bedankt voor al dat moois....
Lieve groet Yannina Blue


Reactie:
Hallo Yannina Blue,
Wat een lieve reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website, ik heb je reactie gelezen en vond het fijn dat je de astrologie spiritueel uitgelegd vond.
Kom nog maar eens terug en je zult ontdekken dat er nog meer te ontdekken valt.

Lieve groet aan je terug Yannina Blue
Solitilde
1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda