Addy 29-04-14 18:17:08

Wat een mooi site.. de pagina Astrologie is heel spiritueel uitgelegd en dan die mooie gedichten..kan me er helemaal in verdiepen en wegzwemmen.
.Ik zal zeer zeker vaker uw site bezoeken
met een vriendelijke groet van Addy


Reactie:
Bedankt Addy voor je reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website, het is fijn dat je de astrologie spiritueel uitgelegd vond.
Kom nog maar eens terug en je zult nog meer ontdekken, dat je nog verder kunt wegzwemmen alsdat je tot nu gedaan hebt.
Tot spoedig

Vriendelijke groet terug
Solitilde

Netta 07-03-14 07:47:05

Dag Soltilde, niet alleen je naam is bijzonder. Je site zeker ook. Mooie teksten en omschrijvingen. Via een lieve collega hier gekomen. Ik zal zeker vaker gaan kijken. En verder zoeken naar meer info op en via jouw site..! Dank je wel
Groetjes Netta


Reactie:
Dank je wel Netta voor je reactie met complimenten over de website en ook bedankt om Solitilde's Website te lezen, je kunt die ook aan jouw vrienden en kennissen doorgeven. We zien elkaar misschien hier nog terug.

Lieve groet
Solitilde

Martina 22-02-14 23:20:33

Ik vind je website in één woord gigantisch. Mooi rustig en sereen ...schitterend...!
In je gedichten vind ik een hoop terug en vind ik ook het antwoord op mijn levensvragen ....Voor mij is dit een grote hulp en zal ik deze website doorgeven aan mijn vrienden en kennissen Bedankt voor dit al dit moois ;-) ;-)


Reactie:
Dank je wel Martina voor je gigantische complimenten over mijn Website. Het was ook de bedoeling dat er veel antwoorden kunnen zitten op de levensvragen en als hulp kunnen dienen voor de bezoekers.

Jij ook bedankt om Solitilde's Website door te geven aan je vrienden en kennissen en we zien elkaar misschien hier nog terug.

Lieve groet
Solitilde

Yannina Blue 17-11-13 15:23:22

Hallo Solitilde,
Wat een mooi site...Ook die mooie gedichten..kan me er helemaal in verdiepen en wegdromen... ze spreken me erg aan.... en de astrologie is verassend en heel spiritueel uitgelegd. Ik zal vaker hier op bezoek komen om weer alles te bekijken. Bedankt voor al dat moois....
Lieve groet Yannina Blue


Reactie:
Hallo Yannina Blue,
Wat een lieve reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website, ik heb je reactie gelezen en vond het fijn dat je de astrologie spiritueel uitgelegd vond.
Kom nog maar eens terug en je zult ontdekken dat er nog meer te ontdekken valt.

Lieve groet aan je terug Yannina Blue
Solitilde
Ariane 26-10-13 00:50:22

Ik vind het een zeer mooie site, ik voel me daardoor sereen en rustig worden en de muziek van Mike Rowland daar krijg ik tranen van in de ogen. Echt prachtig. Proficiat!


Reactie:
Hallo Ariane,
Dank je wel voor je reactie én je compliment in mijn gastenboek en ik lees dat de muziek van Mike Rowland je ontroerd en daardoor sereen en rustig wordt... net zoals zoveel anderen die zijn muziek horen ... mooi is die innerlijke ervaring!
Dank je wel voor je reactie in mijn gastenboek en tot ziens..!

Lieve groet
Solitilde

Joep 25-09-13 22:02:09

Wat heb ik genoten van je website, Solitilde, het is jammer dat ik je site niet eerder heb ontdekt want dan had ik mij eerder kunnen verdiepen in de mooie gedichten en verhalen die je al geplaatst hebt met echt passende muziek erbij. Ik wens je nog veel inspiratie toe zodat je de Website nog meer verfraait.Tot binnenkort want ik zal vanaf nu vaste bezoeker zijn.
Groet van Joep


Reactie:
Hallo Joep,
Wat fijn dat je zo genoten hebt van Solitilde's Website en je weet misschien ook dat het beter is om iets goeds wat later te ontdekken... dan nooit te ontdekken!
Door bezoekers zoals jij ,met zo'n instelling, krijg ik nog meer inspiratie om de website nog meer te verfraaien...
Dank je wel voor je grandioze reactie en tot ziens op de website.

Groet voor Joep
Solitilde

Selena 30-08-13 20:33:50

Een ontroerende website, met teksten die inspireren en prachtige kleuren en afbeeldingen, met muziek die je laten wegdromen. Dank je wel voor al die mooie momenten die ik hier heb mogen beleven op deze site en zal vaker terugkomen.... Je staat nu bij mijn favorieten en sluit hier af met een geestelijk groet voor jou.
Selena


Reactie:
Selena,
Wat een ontroerende reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website ... ik heb je reactie gelezen en genoot van jouw mooie momenten die je hier heb mogen beleven... ik hoop dat we elkaar hier nog vaker mogen tegenkomen.
Jij staat als bezoekster ook bij mijn favorieten en wil dito afsluiten met een Geestelijke Groet voor jou...!

Het ga je goed!
Solitilde

boy smeets 11-08-13 18:22:49

Heel erg mooi mam, beetje laat maar beter dan nooit
Boy xxx


Reactie:
Hallo Boy,
Dank je wel lieve zoon voor je reactie op mijn Solitilde's Website en zoals je weet is een beetje later veel beter dan nooit....!

Lieve groetjes voor jou
Je moeder

Tonny Verstraten 23-07-13 11:37:26

dank je wel in moeilijke tijden geeft jouw site een heleboel steun en kracht


Reactie:
Dank je wel Tonny voor je reactie in mijn gastenboek... Solitilde's Website is gemaakt voor steun en kracht aan diegenen die momenteel door een moeilijke periode gaan.

Veel kracht en steun toegewenst
Solitilde

Lio 18-06-13 18:26:49

Een zeer mooie site, ik voel me daardoor rustig worden en zeker met de muziek van Mike Rowland, daar krijg ik tranen van in de ogen. Echt prachtig. Proficiat!


Reactie:
Hallo Lio
Dank je wel voor je reactie én je compliment in mijn gastenboek en ik lees dat de muziek van Mike Rowland je ontroerd ... net zoals zoveel anderen die zijn muziek horen ... mooi is die innerlijke ervaring!

Lieve groet
Solitilde

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand