Ariane 26-10-13 00:50:22

Ik vind het een zeer mooie site, ik voel me daardoor sereen en rustig worden en de muziek van Mike Rowland daar krijg ik tranen van in de ogen. Echt prachtig. Proficiat!


Reactie:
Hallo Ariane,
Dank je wel voor je reactie én je compliment in mijn gastenboek en ik lees dat de muziek van Mike Rowland je ontroerd en daardoor sereen en rustig wordt... net zoals zoveel anderen die zijn muziek horen ... mooi is die innerlijke ervaring!
Dank je wel voor je reactie in mijn gastenboek en tot ziens..!

Lieve groet
Solitilde

Joep 25-09-13 22:02:09

Wat heb ik genoten van je website, Solitilde, het is jammer dat ik je site niet eerder heb ontdekt want dan had ik mij eerder kunnen verdiepen in de mooie gedichten en verhalen die je al geplaatst hebt met echt passende muziek erbij. Ik wens je nog veel inspiratie toe zodat je de Website nog meer verfraait.Tot binnenkort want ik zal vanaf nu vaste bezoeker zijn.
Groet van Joep


Reactie:
Hallo Joep,
Wat fijn dat je zo genoten hebt van Solitilde's Website en je weet misschien ook dat het beter is om iets goeds wat later te ontdekken... dan nooit te ontdekken!
Door bezoekers zoals jij ,met zo'n instelling, krijg ik nog meer inspiratie om de website nog meer te verfraaien...
Dank je wel voor je grandioze reactie en tot ziens op de website.

Groet voor Joep
Solitilde

Selena 30-08-13 20:33:50

Een ontroerende website, met teksten die inspireren en prachtige kleuren en afbeeldingen, met muziek die je laten wegdromen. Dank je wel voor al die mooie momenten die ik hier heb mogen beleven op deze site en zal vaker terugkomen.... Je staat nu bij mijn favorieten en sluit hier af met een geestelijk groet voor jou.
Selena


Reactie:
Selena,
Wat een ontroerende reactie op mijn gastenboek over Solitilde's Website ... ik heb je reactie gelezen en genoot van jouw mooie momenten die je hier heb mogen beleven... ik hoop dat we elkaar hier nog vaker mogen tegenkomen.
Jij staat als bezoekster ook bij mijn favorieten en wil dito afsluiten met een Geestelijke Groet voor jou...!

Het ga je goed!
Solitilde

boy smeets 11-08-13 18:22:49

Heel erg mooi mam, beetje laat maar beter dan nooit
Boy xxx


Reactie:
Hallo Boy,
Dank je wel lieve zoon voor je reactie op mijn Solitilde's Website en zoals je weet is een beetje later veel beter dan nooit....!

Lieve groetjes voor jou
Je moeder

Tonny Verstraten 23-07-13 11:37:26

dank je wel in moeilijke tijden geeft jouw site een heleboel steun en kracht


Reactie:
Dank je wel Tonny voor je reactie in mijn gastenboek... Solitilde's Website is gemaakt voor steun en kracht aan diegenen die momenteel door een moeilijke periode gaan.

Veel kracht en steun toegewenst
Solitilde

Lio 18-06-13 18:26:49

Een zeer mooie site, ik voel me daardoor rustig worden en zeker met de muziek van Mike Rowland, daar krijg ik tranen van in de ogen. Echt prachtig. Proficiat!


Reactie:
Hallo Lio
Dank je wel voor je reactie én je compliment in mijn gastenboek en ik lees dat de muziek van Mike Rowland je ontroerd ... net zoals zoveel anderen die zijn muziek horen ... mooi is die innerlijke ervaring!

Lieve groet
Solitilde

Desiree 19-05-13 18:36:54

Met deze wil ik je graag mijn Pinkstergroet overbrengen als dank voor de mooie website waarvan ik echt genoten heb....zal vaker hier terugkomen om alles nog eens door te lezen en zeker opnieuw te genieten....Pinkstergroet van Desiree


Reactie:
Dank je wel Desiree voor je lieve Pinkstergroet en dank voor je reactie in mijn gastenboek... ik hoop dat als je nog eens terugkomt je weer opnieuw zult genieten van Solitilde's Website....

Pinkstergroet ook voor jou...
Solitilde

Marinda 02-05-13 22:14:23

Hallo Solitilde, heb je website-adres via een kennis gekregen en ik vind dat zij niet te veel heeft gezegd.... gewoon schitterend en zeer zeker wat de combinatie van gedichten en muziek betreft, Ik zal hier nog vaak komen om geestelijk tot rust te komen.Dank je wel voor die rust, kon mijzelf weer terugvinden ....
Tot laterssss......Groetjes Marinda


Reactie:
Hallo Marinda,

Bedankt voor je reactie in mijn gastenboeken en voor je complimenten... Heel fijn dat je hier geestelijk tot rust komt en jezelf weer terug kunt vinden....hoop je laterssss hier nog eens tegen te komen...!

Lieve groet
Solitilde

Leanne 06-04-13 00:03:41

" Voor hen..die ik liefheb..."
Vandaag zou mijn moeder 87 jaar geworden zijn en nèt vanavond ontdek ik dit prachtige gedicht !
Bedank! voor dit mooie kadootje.
Ook uw stukje " HET " vind ik buitengewoon goed en pakkend. Ik geef mijn vrienden uw site door, want het zou zonde zijn als daar niet veel meer mensen van mee kunnen genieten, want deze site geeft mij ook dieper inzicht in mijzelf.


Reactie:
Lieve Leanne
Dat cadeautje is je van harte gegund en niets is toevallig... het valt je toe... Wat fijn dat je mijn site weer doorgeeft aan vrienden zodat ook zij misschien kunnen meegenieten en we allen een dieper inzicht krijgen in onszelf...
Bedankt voor je lieve reactie...

Lieve groet
Solitilde

José Verhagen 21-03-13 12:01:36

dit is gewoon prachtig, heel even rust, in deze drukke wereld, schitterend.


Reactie:
Wat prachtig José ... zo lief en zo kordaat je bedankje in mijn gastenboek, schitterend ... dank je wel hiervoor...

Lieve groet
Solitilde

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda