andy 29-12-09 23:47:42

Geplaats op 13-01-2007 12:54
He Solitilde,
Dit is mijn eerste bezoek op je site.
En ik vind het een heel mooie en rustgevende site Het is mijn vrouw die eerder in contact kwam met je site en het is op haar aanraden dat ik eens een bezoekje diende te brengen.
Goed werk, doe zo voort,
groeten,
Andy & Corinne


Reactie:
Hallo Andy & Corinne,

Fijn.... dat jij mijn site bezocht hebt, op aanraden van je vrouw, ik hoop dat het niet bij deze ene keer blijft.... er staan genoeg pagina's op om rust te vinden. Ja Corinne,.... de vrouwelijke intuitie werkt meestal correct.

Ik ga zeer zeker door om nog meer pagina's te maken..... maar ik moet ook wachten op inspiratie ..... en intuitie!

Veel geluk en voorspoed op jullie levensweg!
SOLITILDE

joeri 29-12-09 23:43:49

Geplaats op 09-01-2007 22:09
heel leuk hoor, maar zou je er wel ff rekening mee kunnen houden dat als ik deze site aan anderen wil geven je dan beter die copyrightshit ervanaf haalt als ik de site adres wil quoten? 8-)


Reactie:
Hoy Joerie,

Fijn dat je mijn site zo leuk vindt en bedankt voor je reactie hier. Je kunt mijn site ook met het URL-adres doorgeven, zo kunnen de anderen de site zelf opzoeken. De Copyright is toch een heel normaal gegeven, of niet...???

Vriendelijke groeten,
SOLITILDE

Jeahis 29-12-09 23:40:11

Geplaats op 07-01-2007 17:17
Ik vind je pagina over dromen (de anderen heb ik nog niet bezocht) zeer knap! Ik kom er regelmatig een kijkje op nemen en ben telkens verrast over hoe hard die betekenissen wel eens zouden kunnen kloppen. Het enig minpuntje mss (als ik zo vrij mag zijn): je hebt je site beveiligd, zodat niemand informatie kan kopiëren (wat je goed recht is), maar wanneer ik ctrl indruk om met ctrl F te zoeken naar een woord vb Paard ofzo, zonder altijd te moeten scrollen...dan wil je site dat niet aanvaarden...da's wel jammer. Mss een zoekrobotje erop plaatsen ofzo? Voor de rest!
Chapeau!
Groetjes


Reactie:
Beste Jeahis,

Jammer, dat je scrollen zo vervelend vindt. Inderdaad, op de pagina Dromen is het een lange lijst geworden, ik zal het eens in overweging nemen maar dan zou ik wel de beveiliging eraf moeten halen en dat zet me weer even aan het denken, toch bedankt voor je reactie en je complimenten. Andere pagina's zijn ook best de moeite waard om gezien te worden, misschien komen we elkaar daar nog eens tegen.

Vriendelijke groeten,
SOLITILDE

corinne 29-12-09 23:37:02

Geplaats op 07-01-2007 12:08
Dit intervieuw met god, is het mooiste en eerlijkste die ik al heb gehoord.
Corinne


Reactie:
Beste Corinne,

Jaaa, .... het Interview met God is ook een van mijn favorieten.
Ben blij dat het je ook zo aanspreekt!

Misschien zie ik je nog eens langs komen, staan meerdere mooie gedichten en verhalen op.

Lieve groetjes,
SOLITILDE

patrick 29-12-09 23:34:00

Geplaats op 03-01-2007 23:12
Het nieuwe jaar is begonnen! Gelukkig!
2006 was voor mij absoluut géén jaar om aan terug te denken als het om fijne herinneringen gaat, het was een erg vervelend jaar, vol van verdriet.
Met vrienden, waarvan ik het niet had verwacht, ben ik het oude jaar uitgegaan en ben, samen met hen, het nieuwe jaar tegemoet gegaan. Deze jaarwisseling is er één om nooit te vergeten. We hebben het over gevoelens gehad en die onze eigen weg laten gaan. Dat was heerlijk en best wel nieuw voor me. Op 1 januari ben ik 's avonds naar de stad geweest en wist dat ik daar de nieuwe vriend van mijn vriendin zou tegenkomen. Hoezo? Ik wist het gewoon. De onvrede en opstand die ik voor hem voelde heb ik met hem besproken op een plaats waar hij zich op z'n gemak voelde. Echter het gevoel dat overheerste was de kracht die ik bij me droeg, zowel bij mij als bij hem, ook dat was duidelijk. Nu ben ik voor het eerst op deze site, ik ben voor het eerst op zoek geweest naar, ik zal eerlijk zijn, iets zweverigs. Zo noemde ik het voorheen. De meditatie met de waterlelie kwam ik tegen en heb deze ondergaan. Onvoorstelbaar wat er met me gebeurde! Het is totaal in de lijn waarop ik me vanaf het eerste moment van dit nieuwe jaar begeef. Ik wil u daarom heel graag bedanken voor het feit dat ik door u in de gelegenheid ben gebracht om deze ervaring te mogen meemaken. Een gevoel dat ik zeker vaker zal gaan beleven! Patrick.


Reactie:
Beste Patrick,

Hopende dat 2007 een beter jaar voor je wordt wil ik je nog bedanken voor je reactie hierin het gastenboek.
Ik vind dat erg goed van jou dat je je problemen op zo een positieve manier hebt kunnen bespreken en de kracht te blijven voelen om het correct af te handelen. De site hier is goed doordacht en niet zweverig. Ben blij dat de meditatie je zo'n goede ervaring heeft gegeven en bedankt voor je bedankje. Hoop dat ik je nog vaker mag ontmoeten hier. Veel Liefde en Licht op je verder Levenspad !

SOLITILDE

noeke 29-12-09 23:26:51

Geplaats op 21-12-2006 09:32
gewoon weg FANTASTISCH
bedankt


Reactie:
Beste Noeke,

Gewoon fantastisch .... dat je het fantastisch vindt! Jij ook bedankt voor je reactie!

Lieve groetjes
SOLITILDE

asmae 29-12-09 23:24:49

Geplaats op 20-12-2006 10:48
heej iedereen echt leuke ontspannende website voor al op de home pagina is het liedje rustgevend nou ik hoop dat er op deze site nog meer dingen komen dienet ze rustgevend zijn


Reactie:
Lieve Asmae,
Fijn dat je de muziek zo rustgevend vindt en zal proberen nog meer rustgevende pagina 's te plaatsen. bedankt voor je reactie.

Lieve groetjes
SOLITILDE

nobels jenny 29-12-09 23:22:14

Geplaats op 14-12-2006 16:29
bedankt , voor deze mooie beelden en woorden


Reactie:
Beste Jenny,
Bedankt voor je reactie hier in het gastenboek,
tof dat je het mooi vond. Zie je graag nog eens terugkomen.

Lieve groetjes
SOLITILDE

piet 29-12-09 23:19:17

Geplaats op 13-12-2006 19:07
hoi. ik moest iets typen om in je gastenboek te komen dus doe ik dat maar effetjes


Reactie:
Hoi Piet,

Bedankt voor het typen.... in mijn gastenboek.
Maar als je op de voorpagina had gekeken was je zonder typen in mijn gastenboek gekomen.... bij LEES MIJN GASTENBOEK...!
Volgende keer beter....!

Groetjes
SOLITILDE

Oma & kleindochter 29-12-09 23:15:45

Geplaats op 13-12-2006 18:34
lieve solitilde.
ik heb een belangrijke vraag. is solitilde mannelijk of vrouwelijk?.
mijn oma en ik vragen ons dat af. het zijn echt mooie verhalen en gedichten. de muziek is ook echt om van te genieten.
misschien een tip voor u.
mijn oma en ik vinden eigenlijk dat je bij de meditatie een vertellende stem moet hebben. zo kan je je meer inleven in de meditatie. nu moet je iedere keer naar onder scrollen en dan ben je de consentratie weer zo goed als kwijt. misschien heeft u hier wat aan. oma en ik zouden graag snel andwoord krijgen over wat u hiervan vind.
lieve groetjes van oma en kleindochter. (h)


Reactie:
Hoi oma en kleindochter,

Bedankt wederom voor jullie lieve complimenten. Dat jullie jezelf zo goed kunnen inleven tijdens de meditatie is een teken van goede ontspanning. Iedereen heeft andere ogen, een ander reactievermogen, ander gehoor etc. en daarom heb ik er voor gekozen dat ieder die de meditaties doet, dat moet doen op de eigen snelheid en eigen kunnen.... en te scrollen!
Alleen op die manier is het correct en juist voor iedereen, vind ik.
Het is ook niet de bedoeling dat je de realiteit helemaal verliest tijdens de meditatie.... je moet blijven reageren, en zo is het goed. Zo hoort dit bij meditaties op internet, daar ik niet lijfelijk aanwezig ben om te kunnen corrigeren, zoals bij meditatiecursussen etc.

Oh ja, Solitilde is vrouwelijk,... leuk hé...??

Lieve groetjes
SOLITILDE

<< < 44 45 46 47 48 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Webbased software nodig?