Juanita 29-12-09 23:59:49

Geplaats op 19-01-2007 16:33
Wat een geweldig mooi verhaal. Ik mocht voor leerlingen van een scholengemeenschap in Almere iets bedenken voor de afsluiting van het jaar.
Het liefs geen referentie aan kerst of oud en nieuw.
Ik kocht kleine kristalletjes en gaf dit verhaal mee.
De kinderen waren verrukt.
Later heeft een van de leerkrachten het voorgelezen in het docententeam bij de jaar afsluiting.
Ik heb mijn collega's ook dit verhaal doorgegeven in de hoop dat zij dit bij de sociale vaardigheidslessen kunnen gebruiken. Dank hiervoor en ik hoop dat velen dit verhaal zullen lezen en genieten van de mooie muziek. (h)


Reactie:
Hallo Juanita,

Dank je wel voor het compliment, vind het verheugend dat het verhaal past bij de leerlingen van een scholengemeenschap.

Het is zeer inspirerend voor mij....om op deze manier door te gaan! Eigenlijk wilde ik wel weten om welk verhaal het gaat....er zijn meerdere verhalen op de site en je vermeldde het niet in je bericht, .... ? Zou je mij dat hier nog willen schrijven.... of emailen?

Lieve groetjes
SOLITILDE

aurora 29-12-09 23:55:40

Geplaats op 18-01-2007 18:25
Een prachtige site!
Met een gewoonweg duidelijke en rustgevende manier van de uitleg van onze dromen!
Een site om zeker eens naar terug te keren! (h)


Reactie:
Hoi Aurora,

Hoop je dus nog vaker terug te zien op de site.
Dank je wel voor je compliment..... wens je goede dromen!


Lieve groetjes
SOLITILDE

Gem Hadar 29-12-09 23:52:08

Geplaats op 14-01-2007 16:02
Prachtig,
Het leven indachtig dat altijd opneiuw begint Zonder EINDE is het Altijd weer opnieuw gaat HET Zondermeer een WONDER zoals mijn moeder zei: het leven is een wonder boven wonder Toch ook de twijfel waarvan ik dacht is dit het nou Grenzen die benauwen mij doen vertrouwen op niks anders als Dit is het NU Wie weet wat nog komt zodra het hart opent de poort naar de ziel de eeuwige ziel die mij geboren doet worden alle illusies doorgemaakt ze blijven niet Want er is een wonder dat alles doorbreekt liefde is altijd waar al het andere twijfelt hoe goed doordacht ook twijfels breken je verdelen niets want liefde laat zich alleen delen edoch niet verdelen want alle brokstukjes samen vormen samen een mozaiek het mozaiek van het leven altijd weer opnieuw. Amen


Reactie:
Hallo Gem Hadar,

Prachtig is ook jouw gedicht-poéme, mooi ....als je je gevoel en je intuitie zo kunt verwoorden.

Lieve groetjes
SOLITILDE

andy 29-12-09 23:47:42

Geplaats op 13-01-2007 12:54
He Solitilde,
Dit is mijn eerste bezoek op je site.
En ik vind het een heel mooie en rustgevende site Het is mijn vrouw die eerder in contact kwam met je site en het is op haar aanraden dat ik eens een bezoekje diende te brengen.
Goed werk, doe zo voort,
groeten,
Andy & Corinne


Reactie:
Hallo Andy & Corinne,

Fijn.... dat jij mijn site bezocht hebt, op aanraden van je vrouw, ik hoop dat het niet bij deze ene keer blijft.... er staan genoeg pagina's op om rust te vinden. Ja Corinne,.... de vrouwelijke intuitie werkt meestal correct.

Ik ga zeer zeker door om nog meer pagina's te maken..... maar ik moet ook wachten op inspiratie ..... en intuitie!

Veel geluk en voorspoed op jullie levensweg!
SOLITILDE

joeri 29-12-09 23:43:49

Geplaats op 09-01-2007 22:09
heel leuk hoor, maar zou je er wel ff rekening mee kunnen houden dat als ik deze site aan anderen wil geven je dan beter die copyrightshit ervanaf haalt als ik de site adres wil quoten? 8-)


Reactie:
Hoy Joerie,

Fijn dat je mijn site zo leuk vindt en bedankt voor je reactie hier. Je kunt mijn site ook met het URL-adres doorgeven, zo kunnen de anderen de site zelf opzoeken. De Copyright is toch een heel normaal gegeven, of niet...???

Vriendelijke groeten,
SOLITILDE

Jeahis 29-12-09 23:40:11

Geplaats op 07-01-2007 17:17
Ik vind je pagina over dromen (de anderen heb ik nog niet bezocht) zeer knap! Ik kom er regelmatig een kijkje op nemen en ben telkens verrast over hoe hard die betekenissen wel eens zouden kunnen kloppen. Het enig minpuntje mss (als ik zo vrij mag zijn): je hebt je site beveiligd, zodat niemand informatie kan kopiëren (wat je goed recht is), maar wanneer ik ctrl indruk om met ctrl F te zoeken naar een woord vb Paard ofzo, zonder altijd te moeten scrollen...dan wil je site dat niet aanvaarden...da's wel jammer. Mss een zoekrobotje erop plaatsen ofzo? Voor de rest!
Chapeau!
Groetjes


Reactie:
Beste Jeahis,

Jammer, dat je scrollen zo vervelend vindt. Inderdaad, op de pagina Dromen is het een lange lijst geworden, ik zal het eens in overweging nemen maar dan zou ik wel de beveiliging eraf moeten halen en dat zet me weer even aan het denken, toch bedankt voor je reactie en je complimenten. Andere pagina's zijn ook best de moeite waard om gezien te worden, misschien komen we elkaar daar nog eens tegen.

Vriendelijke groeten,
SOLITILDE

corinne 29-12-09 23:37:02

Geplaats op 07-01-2007 12:08
Dit intervieuw met god, is het mooiste en eerlijkste die ik al heb gehoord.
Corinne


Reactie:
Beste Corinne,

Jaaa, .... het Interview met God is ook een van mijn favorieten.
Ben blij dat het je ook zo aanspreekt!

Misschien zie ik je nog eens langs komen, staan meerdere mooie gedichten en verhalen op.

Lieve groetjes,
SOLITILDE

patrick 29-12-09 23:34:00

Geplaats op 03-01-2007 23:12
Het nieuwe jaar is begonnen! Gelukkig!
2006 was voor mij absoluut géén jaar om aan terug te denken als het om fijne herinneringen gaat, het was een erg vervelend jaar, vol van verdriet.
Met vrienden, waarvan ik het niet had verwacht, ben ik het oude jaar uitgegaan en ben, samen met hen, het nieuwe jaar tegemoet gegaan. Deze jaarwisseling is er één om nooit te vergeten. We hebben het over gevoelens gehad en die onze eigen weg laten gaan. Dat was heerlijk en best wel nieuw voor me. Op 1 januari ben ik 's avonds naar de stad geweest en wist dat ik daar de nieuwe vriend van mijn vriendin zou tegenkomen. Hoezo? Ik wist het gewoon. De onvrede en opstand die ik voor hem voelde heb ik met hem besproken op een plaats waar hij zich op z'n gemak voelde. Echter het gevoel dat overheerste was de kracht die ik bij me droeg, zowel bij mij als bij hem, ook dat was duidelijk. Nu ben ik voor het eerst op deze site, ik ben voor het eerst op zoek geweest naar, ik zal eerlijk zijn, iets zweverigs. Zo noemde ik het voorheen. De meditatie met de waterlelie kwam ik tegen en heb deze ondergaan. Onvoorstelbaar wat er met me gebeurde! Het is totaal in de lijn waarop ik me vanaf het eerste moment van dit nieuwe jaar begeef. Ik wil u daarom heel graag bedanken voor het feit dat ik door u in de gelegenheid ben gebracht om deze ervaring te mogen meemaken. Een gevoel dat ik zeker vaker zal gaan beleven! Patrick.


Reactie:
Beste Patrick,

Hopende dat 2007 een beter jaar voor je wordt wil ik je nog bedanken voor je reactie hierin het gastenboek.
Ik vind dat erg goed van jou dat je je problemen op zo een positieve manier hebt kunnen bespreken en de kracht te blijven voelen om het correct af te handelen. De site hier is goed doordacht en niet zweverig. Ben blij dat de meditatie je zo'n goede ervaring heeft gegeven en bedankt voor je bedankje. Hoop dat ik je nog vaker mag ontmoeten hier. Veel Liefde en Licht op je verder Levenspad !

SOLITILDE

noeke 29-12-09 23:26:51

Geplaats op 21-12-2006 09:32
gewoon weg FANTASTISCH
bedankt


Reactie:
Beste Noeke,

Gewoon fantastisch .... dat je het fantastisch vindt! Jij ook bedankt voor je reactie!

Lieve groetjes
SOLITILDE

asmae 29-12-09 23:24:49

Geplaats op 20-12-2006 10:48
heej iedereen echt leuke ontspannende website voor al op de home pagina is het liedje rustgevend nou ik hoop dat er op deze site nog meer dingen komen dienet ze rustgevend zijn


Reactie:
Lieve Asmae,
Fijn dat je de muziek zo rustgevend vindt en zal proberen nog meer rustgevende pagina 's te plaatsen. bedankt voor je reactie.

Lieve groetjes
SOLITILDE

<< < 44 45 46 47 48 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand