Gré 11-05-12 05:03:37

Hallo Solitilde, wat zin het prachtige foto's en gedichten!
Ik hoop dat het goed met je gaat!
Lieve groeten van Gré Fokkens


Reactie:
Hallo Gré.
Wat leuk om jou hier te lezen en dank je wel voor je compliment over mijn website.
Alles gaat hier goed en hoop hetzelfde voor jou!


Lieve groeten terug,
Solitilde

Judith 30-04-12 00:32:07

Solitilde,
Geweldig leuk dat ik toestemming krijg om uw site te mogen linken. Ik vind uw site schitterend, en ja, andere mensen laten meegenieten van de mooie verhalen, en ook laten genieten van de speciale sfeer die uw site heeft.......ik ben vereerd.
Dank u wel en ik kom snel weer een bezoekje brengen.
Veel liefs toegewenst
Judith


Reactie:
Judith,
Bedankt voor je email met de vraag of je Solitilde's Website mag linken zodat je andere mensen mee kunt laten genieten van de website.
Ik ben zeer vereerd dat je dit nogmaals in mijn gastenboek hebt geschreven en kijk naar je uit naar je volgende bezoek hier.

Ook veel liefs toegewenst,
Solitilde

 Roosje 08-04-12 10:50:27

Hallo vriend,
Heb nog eens even tijd gemaakt om hier nog eens rustig bij te lezen en om je een fijn Paasweekend toe te wensen lieve groetjes Roosje


Reactie:
Hallo Roosje,
Wat leuk om je hier weer te ontmoeten en dat je tijd kunt vrijmaken om even op Solitilde's Website rustig bij te lezen. Ik wens je ook fijne feestdagen toe en bedankt voor je reactie in mijn gastenboek.

Lieve groetjes terug
Solitilde

Helma 22-02-12 23:28:08


Hallo Solitilde,
Dit is een prachtige site waar de lezer zijn rust en geestelijke diepgang kan vinden. Op deze manier kan je jezelf antwoord geven op de veel vragen die wel eens bij de mens naar boven kunnen komen.....Dank je wel voor deze website....dit is een cadeautje,
Groet Helma


Reactie:
Hallo Helma,

Door rust en geestelijke diepgang kun je inderdaad contact krijgen met je Hogere Zelf en kunnen je geestelijke vragen beantwoord worden.
Dank je wel voor je bezoek en je reactie in mijn gastenboek....

Wens je veel diepgang toe....als cadeautje...!

Lieve groeten
Solitilde

Rita oudekerk 21-02-12 22:17:37

Zo mooi zo vredevol in dit leven,dit kwam op mijn pad toen ik het even nodig had,Dankje wel dat je het met anderen wilt delen heel veel liefde licht en kracht


Reactie:

Rita,

Wat fijn dat Solitilde's Website op je pad kwam toen je het even nodig had.
Deze site is er voor bedoeld in de hoop dat positieve gedachten kunnen helpen om door een moeilijke periode heen te komen.
Jij ook bedankt voor je lieve reactie in mijn gastenboek.
Veel Liefde Licht en Kracht voor jou

Solitilde

Petra 05-01-12 13:25:29

Hoy Solitilde,
Ik heb al menige pagina gelezen en genoten, ook van de mooie muziek. Zal nog wel vaker terugkomen want deze website is te groot om in een keer te lezen en te bekijken. Ook de Ppsen zijn erg mooi, die hebben toch een diepere inhoud en de muziek die je daar bij uitgekozen hebt past daar ook weer uitstekend bij. Ik wil je een goed en gezegend 2012 toewensen, met veel inspiratie.
Groetjes Petra


Reactie:
Hoy Petra,

Wat fijn dat je genoten heb van Solitilde's Website en de muziek. Vind het fijn als ik je hier nog vaker als bezoekster mag verwelkomen.
Dank je wel voor je goede wensen voor 2012 en voor je reactie in mijn gastenboek,

Groetjes,
Solitilde

 Solitilde 31-12-11 01:48:50

Iedereen die mijn website of gastenboek bezoekt wil ik graag de beste wensen meegeven voor 2012 waar Voorspoed en Gezondheid en Liefde in verweven zijn....
Dank jullie allemaal voor de trouwe en liefdevolle berichten in mijn Gastenboek
Solitilde

franca 18-12-11 11:47:38

wat kunnen mensen zo bekrompen reageren
dit laat mij denken aan het zwartekousenkerkje
zo denken simpele zielen ,die hun denken en uitspraken willen opleggen aan anderen medemensen.


Reactie:

Franca,
Er zijn jammer genoeg nog altijd mensen die hun denken en uitspraken over hún geloof aan anderen willen opleggen. Geloven ....dat doe je met je hart en dan op de vrijwillige basis. In je hart zetelt ook de Ziel, afkomstig van God waardoor wij op Hem gelijken....
Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek en hoop je nog vaker hier te mogen ontmoeten.

Lieve groetjes
Solitilde

 Anna Roffel 18-12-11 09:25:10

Als je de Here Jezus werkelijk zou kennen en dienen zou ik geen site zien over karma's en aura's. Dat is God eeneen gruwel. Wordt wakker. Het is nog niet te laat.


Reactie:
Elk mens ervaart God op zijn eigen manier en wordt niet bepaald door één persoon die alléén kritiek kan geven op de vrije meningsuiting van zijn medemens.
De een ziet God in de natuur die HIJ geschapen heeft, de ander ziet God in de Liefdevolle Omgang naar diegenen die Hulp en Liefde zoeken, zoals bijvoorbeeld Moeder Theresa en vele anderen met haar.
Wie ben jij, Anna Roffel, om te zeggen dat dát een gruwel is? Weet je eigenlijk wel wat een gruwel betekent? Jij bepaalt toch niet wat onze God als gruwel ziet, laat dat maar aan Hem over, dat gaat jou boven je petje. Alles heeft een aura en ook jij, Anna Roffel, hebt een aura, al zie je dat niet zo. Jezus had ook een aura.... Hij zette zichzelf in het Licht, Gods Licht....

Veel Licht en Liefde toegewenst op je verdere Levenspad
Solitilde

Norine 17-12-11 21:59:40

Hoy Solitilde,
De rust en de liefde waarmee deze website is opgebouwd maakt mij warm en blij. Dat is wat ik voel bij het lezen van de gedichten en het beluisteren van de muziek. Ik zal zeker nog terugkomen om hiervan te genieten.Ook de PPS-en vind ik mooi en zal ze allemaal op mijn pc opslaan zodat ik ze vaker kan openen
Lieve groetjes van Norine


Reactie:

Hallo Norine,

Bij het lezen van jouw reactie in mijn gastenboek werd ik warm en blíj... Dank je wel. Het is goed te weten dat je mijn Pps-en mooi vindt.
Ik hoop je nog vaker hier te ontmoeten.... en wens je alle rust en liefde toe in je dagelijkse leven.

Liefdevolle groet terug
Solitilde<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Webbased software nodig?