franca 18-12-11 11:47:38

wat kunnen mensen zo bekrompen reageren
dit laat mij denken aan het zwartekousenkerkje
zo denken simpele zielen ,die hun denken en uitspraken willen opleggen aan anderen medemensen.


Reactie:

Franca,
Er zijn jammer genoeg nog altijd mensen die hun denken en uitspraken over hún geloof aan anderen willen opleggen. Geloven ....dat doe je met je hart en dan op de vrijwillige basis. In je hart zetelt ook de Ziel, afkomstig van God waardoor wij op Hem gelijken....
Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek en hoop je nog vaker hier te mogen ontmoeten.

Lieve groetjes
Solitilde

 Anna Roffel 18-12-11 09:25:10

Als je de Here Jezus werkelijk zou kennen en dienen zou ik geen site zien over karma's en aura's. Dat is God eeneen gruwel. Wordt wakker. Het is nog niet te laat.


Reactie:
Elk mens ervaart God op zijn eigen manier en wordt niet bepaald door één persoon die alléén kritiek kan geven op de vrije meningsuiting van zijn medemens.
De een ziet God in de natuur die HIJ geschapen heeft, de ander ziet God in de Liefdevolle Omgang naar diegenen die Hulp en Liefde zoeken, zoals bijvoorbeeld Moeder Theresa en vele anderen met haar.
Wie ben jij, Anna Roffel, om te zeggen dat dát een gruwel is? Weet je eigenlijk wel wat een gruwel betekent? Jij bepaalt toch niet wat onze God als gruwel ziet, laat dat maar aan Hem over, dat gaat jou boven je petje. Alles heeft een aura en ook jij, Anna Roffel, hebt een aura, al zie je dat niet zo. Jezus had ook een aura.... Hij zette zichzelf in het Licht, Gods Licht....

Veel Licht en Liefde toegewenst op je verdere Levenspad
Solitilde

Norine 17-12-11 21:59:40

Hoy Solitilde,
De rust en de liefde waarmee deze website is opgebouwd maakt mij warm en blij. Dat is wat ik voel bij het lezen van de gedichten en het beluisteren van de muziek. Ik zal zeker nog terugkomen om hiervan te genieten.Ook de PPS-en vind ik mooi en zal ze allemaal op mijn pc opslaan zodat ik ze vaker kan openen
Lieve groetjes van Norine


Reactie:

Hallo Norine,

Bij het lezen van jouw reactie in mijn gastenboek werd ik warm en blíj... Dank je wel. Het is goed te weten dat je mijn Pps-en mooi vindt.
Ik hoop je nog vaker hier te ontmoeten.... en wens je alle rust en liefde toe in je dagelijkse leven.

Liefdevolle groet terug
Solitilde Anna Roffel 17-12-11 20:30:04

Alleen de Here Jezus is het licht en het leven. Wij hebben geen andere bronnen nodig. Hij leeft en wil ons alles leren wat we weten moeten. Zoek en je zult vinden.
Jammer dat mensen het altijd op de verkeerde plaats zoeken. Veel succes met het zoeken.


Reactie:

Wat jammer, Anna Roffel, dat je denkt dat ik mijn weg nog aan het zoeken ben. Je opmerking getuigt niet van je liefde voor de medemens ... ons door Jezus van Nazareth voorgedaan als Zoon van onze God, Bron van Licht en Liefde. Bij alles wat gedaan en gevraagd wordt in het Licht van Zijn Liefde en Vrede zal Hulp door Hem aanwezig zijn en zal gezegend worden, ... zelfs Jezus zei: "In het Huis van mijn Vader zijn vele woningen ...", ik hoop dat je dit zult begrijpen ... Gods Wegen zijn ondoorgrondelijk voor de mens in de stof.

Veel Licht en Liefde op je verder Levenspad,
Solitilde

 Nicole 15-11-11 18:06:58

Ik vind dat het hardstikke mooie plaatjes in zitten en het is ook heel erg leerzaam. Ik vind dat het ook een hele mooie agtergrond heefd. En ik vind het gewoon een top site je kan er echt veel van leren. Ik kom hier vanaf nu heel vaak op deze site er is heel veel informatie over dromen en de betekenis van dromen gaaaaaaaaaaaaaaaf


Reactie:

Hoy Nicole,

Wat leuk om je hier te ontmoeten en fijn dat Solitilde's Website bij jou in goede aarde is gevallen. Ik hoop je hier nog eens terug te zien en zeker om de betekenis over je dromen te kunnen lezen, dat zou ík gaaaaaaaf vinden.

Lieve groetjes
Solitilde

 manisha 15-11-11 17:04:56

ik vind het hartstikke stom en er is helemaal niets leerzaam


Reactie:
Ach Manisha,

Als je na een tijd volwassener en wijzer bent geworden zul je misschien gaan begrijpen wat er bedoeld wordt met Solitilde's Website...
Doe je best op school en leer van het leven!

Lieve groetjes
SolitildeMireille 17-10-11 14:20:23

Hoy Solitilde,
Ik vind je website gigantisch. Mooi rustig en sereen...schitterend.
En vind er veel in terug en soms moet je in jezelf naar antwoord zoeken, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling, denk ik....
Ook de kindersite is met veel luister en geduld in elkaar gezet....mooiiiiii
Mireille


Reactie:
Hallo Mireille,

Wat fijn dat je op Solitilde's Website veel terugvindt van jezelf. Het antwoord op vele vragen vind je diep in jezelf....dat heb je heel goed gevoeld.
En ja.... ook de kleintjes ben ik niet vergeten.
Dank je wel voor je schitterende reactie in mijn gastenboek.

Lieve groetjes
Solitilde

 Roosje 27-09-11 12:20:20

Dag Solitide
Ben nog eens komen genieten van je prachtige site je mooie gedichten en ppsen
Lieve groetjes Roosje


Reactie:

Dag Roosje,

Bedankt voor je lieve bericht in mijn gastenboek, wat leuk om je hier te ontmoeten en dat je weer genoten hebt van de mooie gedichten en pps-en op Solitilde's Website.

Jouw website en je pps-en zijn ook heel mooi en ben benieuwd naar je nieuwe creaties. Ik zal dan ook vlug weer bij je op bezoek komen om alles te bewonderen.

Lieve groetjes terug
Solitilde

 franka 16-09-11 15:38:13

jij hebt vele mensen tot in hun wezen ontroerd,
deze site is overal bekend,en goed bekeken,
wat een vrijheid van denken en weten,heeft niets te maken met opgedrongen dogma''s
zo is het leven,en zo is het goed
mijn dank solitilde


Reactie:
Franka,
Dank je wel voor je mooie reactie met de woorden die je gekozen hebt voor Solitilde's Website.
Ik hoop, net zoals jij, dat mijn website overal bekeken en gelezen wordt.
De vrijheid van postief denken en weten geeft de mens 'Geestelijke Vleugels' en schenkt ons de kans om verder te ontplooien zodat we in dit leven écht 'Mens' kunnen worden, want dat is wat Leven mag bedoelen ... zonder de opgedrongen dogma's die ons overleverd zijn vanuit een donker verleden.

Ik wens jou dan ook veel Licht en Liefde toe op je verdere Levenspad
Solitilde

Nell Allersma 04-09-11 13:09:35

Als je je handen ineen wilt slaan en liefde verspreiden begin dan eerst te bidden of God je zegenen wil en dat je een Zegen mag zijn voor allen waarmee je in aanraking komt.Gods Vrede en Zegen toegebeden


Reactie:

Nell,

Dank je wel voor je lieve reactie in mijn gastenboek. Gods Wegen zijn ondoorgrondelijk ... bij al hetgeen wat gedaan wordt in het Licht van Zijn Liefde en Vrede zal Hulp door Hem aanwezig zijn en gezegend worden want in het Huis van mijn Vader zijn vele woningen ...!

Veel Licht en Liefde op je Levenspad,
Solitilde<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand