Sandra en Cees 24-08-17 15:51:36

Wat een fijne plaats om te kamperen. Kleine, mooie camping met prima voorzieningen. Echt een aanrader. Wat ons alleen verbaast is dat op de welkomstpagina staat dat het 15 km is naar de Geirangerfjord. Volgens onze routeplanner is het nog ruim 1750 km.......
Vriendelijke groet, Sandra en Cees

Family Haze 05-08-17 15:54:01

Dear Nina and Thomas,

We stayed in one of your new cabines for one night. We loved the cabin: very clean and nicely decorated.Very friendly welcome.
We woulkd certainly recommand your camping to friends.

Family Haze.

Nicole und Thomas Pape 03-08-17 05:52:30

Hallo Nina und Thomas,
vielen Dank 😊 das wir eine Nacht bei Euch auf dem Campingplatz ⛺️ erleben durften. Sehr liebevoll gestaltet und sehr gemütlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt, doch leider konnten wir nicht länger bleiben da zu Hause die Arbeit ruft. Thomas, wir werden uns am Wochenende den Film "The Wave" anschauen. Gut das wir bei Euch sicher waren auf dem Campingplatz 😂. Ihr habt uns bei der Abreise erzählt das die beste Jahreszeit zum reisen in Norwegen 🇳🇴 der Mai und der September sind. Dafür nochmals vielen Dank. Gibt es im September viele Moskitos? Vielleicht sehen wir uns im nächsten Jahr wieder😊. Nina, Du hast gesagt: "when you say Reeperbahn, then I remember you 😂 "
wir wünschen Euch viele nette Gäste und weiterhin viel Erfolg 🍀
Nicole und Thomas

Dick kuiperij 22-10-16 20:18:46

Dag Fam Kous.Ik zie net dat jullie nog steeds de camping runnen.Ben al een tijd niet meer in Noorwegen geweest.Maar kijk er enorm naar uit om nogeens een reis te doen.Ik was al een paar keer bij jullie niet om te overnachten maar op de koffie.Heb in 2008 Albert en Joke geholpen op de camping in Tafjord voor zo'n 3 maanden.Ben toen met Jos nogeens naar de arts geweest omdat hij een vishaak in zijn arm had.Toevallig gisteravond Albert en Joke op bezoek gehad in aalten ze gingen een reisje met de camper naar duitsland maken.Hopelijk alles goed bij jullie.MVG Dick kuiperij

familie. senden 16-02-16 19:53:24

Wij zijn in augustus 2015 twee weken in Noorwegen geweest en hebben op deze mooie kleinschalige camping doorgebracht. Een absolute aanrader. Je ligt bij een van de mooiste fjorden van Noorwegen en onze blokhuis was helemaal super. In combinatie met twee weken geweldig zomerweer was dit een vakantie om nooit te vergeten.

Bedankt voor jullie gastvrijheid!

janos och ildiko 25-07-15 16:13:58

Hej!
vi ska aldrig glömma er fina och rean camping och dess natur.tack så mycket för er gästfrihet och för fina mottagandet vi fick. vi ska gärna välja er camping nästa gång också.
Med vänlig hälsning:janos och ildiko

Erling 14-07-15 08:06:36

Hei
Hvor ligger campingen?

A.Dekkers 31-01-15 13:22:12

Hallo dit jaar voor het eerst naar Noorwegen a.s. Mei, en op zoek naar mooie Camping s . Nu ik dit gastenboek heb gelezen kan ik deze camping niet meer overslaan. Maar een beetje zorgen over de route met de caravan. Maar jullie zijn er ook gekomen dus het moet te doen zijn. Dus hoop ik jullie in mei te ontmoeten.
Arie en Willy uit Gorinchem
31-01-2015

Mario 13-01-13 01:52:29

We zijn lekker bezig een prachtige route door Zweden en Noorwegen aan het uitzetten met onze camper. Het plan is om in deze trip twee nachten te blijven staan op jullie camping. We hopen dat dat mogelijk is en dat alles gaat lopen zoals we gepland hebben. We zien er naar uit in de zomer rond de 19e en 20e juli 2013 samen met onze twee Berner Sennen honden bij julie aan te komen.

els 06-08-12 14:53:11

hallo Jos,
wij waren dit jaar met een cruise schip naar Geiranger, wat een belevenis. wat een mooie plek op aarde.1 dag is veel's te kort, we hebben gewandeld en genoten.
ik hoorde in Ned. terug dat jullie al een paar jaar een camping beheren. wij mijn man en ik willen graag terug naar die mooie plek en wat langer genieten. Kamperen is dan wat wij willen. hopelijk tot dan ziens. groetjes van Els HC Hlm

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken