Erdal Ascipinar 21-12-10 18:13:33

Hee beste Jos,

Lang niet gesproken man,hoop dat het goed gaat met jou en je familie. Als ik ooit naar Norge kom,dan beloof ik jou, dan kom ik ff langs.
fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar,vanuit Deventer.
Gr Erdal hc te Zp

Gerard, Bianca Talhout & kids 11-12-10 12:15:59

Hoi Jos en Joze,

We hebben het enorm naar onze zin gehad op Solvang (zeker ook de kids). We komen zeker nog eens terug. Misschien komen we in 2011 wel een pizzaatje en een koolvis cordon-bleu halen....
Ha det! Gerard, Bianca en kids

hanneke't gilde 19-11-09 08:10:26

hoi Jos,Joze en kinderen is alles goed daar ,hier in souburg is het druk druk druk ,maar straks met de kerst gaan we een week op vakantie ,ja niet zo ver naar jullie jammer genoeg maar dat komt heus nog wel ,het is daar heel mooi om te zien ,ik houd van de bergen ,ja we komen vast eens naar jullie toe
groetjes vanuit een koud souburg

Scoutinggezin 25-08-09 22:43:32

Beste Jos/Joze & Kidz...

Bedankt voor jullie warme gastvrijheid. Onze eerste kampeerstop in Noorwegen werd gelijk de laaste. Na 20 dagen kamperen bij jullie kwam het nog steeds niet in ons op om verder te trekken. Er was zoveel te zien in de omgeving. De kinderen hadden het ontzettend naar hun zin op de camping zelf (mede dankzij het vermaak wat er iedere avond wel voor hun was in de vorm van een spel oid). Sanitaire ruimten werden continue schoon gehouden wat we erg prettig vonden en de laatste nacht in de hut (gn natte tent dus meenemen) was ook erg aangenaam. Af en toe een snack in de kiosk is lekker en gezellig geweest. Als we nog eens door Noorwegen trekken en we in de buurt komen zullen we het zeker niet nalaten langs te komen. Bedankt voor de uitstekende camping-sfeer op "Solvang"!

Het scouting-gezinnetje van afgelopen seizoen.

campinggast 16-08-09 00:29:52


beste jos en joze kous,

het was een mooie, kleine camping gelegen in een schitterende omgeving.

maar over onze hytter waren we wat minder te spreken, ook vonden wij het sanitairgebouw ietwat tegenvallen.


verder prima!!

gr campinggasten.

Joe and Loretta Anastasi 05-11-08 17:20:04

I and my wife (both in our late sixties) have taken accommodation at Solvang camping in july 2008. Pity that it was only for two nights here. The place was very clean, peaceful and restful. The service we had from Jos and Joze is second to none. We have been doing such driving holidays for the past 48 years, and yes we can assure everyone, it was a 100% good idea to rent a cabin at Solvang camping. We are from Malta. We do not know a word Norwegian, but we can tell you that both Jos and Joze can speak very good English.

Martin en Ans 31-08-08 23:11:16

Hei Jos,Joze en de kinderen

Na een moeilijk begin van onze vakantie zijn we goed en liefdevol ontvangen op jullie camping.Daar ik zelf niet in staat was om de tent op te zetten,kwam Jos ons een handje helpen,daarvoor nog onze dank.Als we dan ook volgend jaar in de buurt zijn komen we zeker weer bij jullie aan.

Ger en Suus 30-08-08 23:06:02

Hallo Jos en Joze,

Net terug van een heerlijke vakantie van 14 dagen op jullie fantastische camping, samen met onze ouders. Het werd eens tijd dat wij ook eens naar Noorwegen kwamen en dat hebben we gedaan en geweten. Jullie hartelijkheid en zorg voor gasten en camping is gewoon super, alsmede de accomodatie, wij hadden de luxe van van grootste hut met de bergen als achtertuin. De omgeving is schitterend, de fjorden, de bergen, de bossen. Met dat alles is ons verblijf een vakantie geworden, waar we nog lang aan terug zullen denken.
Lieve groeten vanuit Ritthem.

Scholte 29-08-08 17:37:35

Dag Jos en Joze,

Afgelopen augustus 2008 hebben wij 10 dagen op jullie camping mogen verblijven.

We zaten lekker luxe in de Bjorn Hutte, wat ons uitermate goed is bevallen. Heerlijke douche, complete keuken en ruime zitkamer.

Onze twee kinderen (4 en 5 jr) hebben net als wij heerlijk kunnen genieten van de rust, speelmogelijkheden (trampoline en luchtkasteel en grasveld). Elke dag lekker vers brood (nar keuze).

Vanaf de camping lopen naar het meertje waar de kinderen in gingen, andere keer naar boven lopen ed. Goede uitvalsplek voor omliggende gebieden.

Veiligheid, vertrouwen , mogenlijkheden ,rust en prijskwaliteit krijgen van ons een hoog cijfer.

Nogmaals onze grote dank voor deze mooie gelegenheid.

De familie Scholte


George de Graaf 19-08-08 17:19:06

Hallo Jos en Joze,

Ja een geweldig verblijf hebben we gehad op jullie camping. Prima trekkers hutjes en een 5 sterren woning de Bjrn Hytte.
Een schitterende omgeving vlakbij Geiranger.

Vooral jullie vers gebakken broodjes waren erg lekker. Als we weer in Noorwegen op vakantie gaan en in jullie buurt zijn, komen we zeker terug op de Solvang camping.

Foto's van onze vakantie kan je vinden op:

http://picasaweb.google.nl/georgedegraaf

Met vriendelijke groeten..............

Familie G.L. de Graaf Ten Boer Nederland

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken