peter, anja en mark 30-07-08 18:26:49

hallo, jos, jose en kids
na twee mooie weken in een fantastische omgeving
op jullie camping met een goede verzorging zijn we weer thuis in vlak brabant,als we weer eens naar noorwegen gaan komen we zeker ook weer bij jullie op de camping,veel sukses en tot ziens.
fam.de cort rosmalen

bart 23-07-08 20:42:52

hellow we come to jou

Erwin Duinker 19-07-08 21:36:01

Hallo! Ik ben de Neef van Sander die met Jarno op jullie camping staat nu, zou met ze meegefietst zijn, ware het niet dat mijn gezondheid het plan verstierde.

Dankzij jullie website kan ik nu precies zien waar ze zitten, geweldig : ) Groeten, misschien kom ik nog wel eens langs!

Alan & Ineke 11-07-08 18:52:34

Hallo,

Bij toeval op jullie camping terechtgekomen met de bedoeling er 1 nacht te staan. Het zijn er acht geworden, wat aangeeft hoe machtig mooi we het daar hebben gevonden. Als we ooit nog eens een camping voor de tweede maal zullen aandoen, dan zal die van jullie er ongetwijfeld bijhoren.

toon duvekot 08-07-08 12:07:27

Hallo Kousen,
Ook dit jaar in juni hebben we jullie camping bezocht.
En ook deze keer is het ons bizonder goed bevallen,die gastvrijheid en het maken van dagtripjes te voet,en per auto naar o.a. het zomerskigebied op de Tystigbreen geweldig hoe veel sneeuw daar ligt in Juni.
Nog hebben we niet alles gezien dus tot de volgende keer maar weer.
groetjes Jannie en Toon Duvekot.

Marina 22-06-08 14:22:45

Hallo!

Via Koppeling heb ik jullie site en camping ontdekt. Wat een mooie omgeving! Wij zijn ook kapeerders en Noorwegen staat op onze verlanglijst!
Grote kans dat we jullie kant opkomen!


Groeten Marina (echtgenote van een HC)

Martin Snel 03-09-07 13:28:56

Hoi Jos en Jozé,
We zijn na een voorspoedige soms ietwat natte terugreis weer thuis en de motoren zijn weer afgeladen.
Nu nagenieten van de prachtige vakantie in Noorwegen op julie leuke gezellige camping in de prachtige hut(7)We hebben daar volop genoten van de omliggende natuur en het was leuk je weer te zien(ik zal de groeten doen aan de collega's)
Als we weer in de buurt zijn weten we jullie zeker te vinden.....

Groetjes Martin en Monique

Johan en Yvonne Karstens 30-08-07 18:37:38

Hallo Jos en Joze,

Wij hebben van 4 t/m 9 aug07 met veel plezier op jullie mooie,rustige camping gestaan(samen met Hotse en Janet Hoftra).Het weer was niet zo mooi,maar vanuit de camping zijn mooie uitstapjes te maken. Wij hebben nog niet alles in de omgeving gezien, dus mochten wij weer in de buurt komen dan is jullie camping zeker weer een bezoekje waard.Johan wil nog de berg beklimmen die achter de camping ligt,want Hotse Hoftra vond het zwaar,maar de moeite waard.
Heel veel succes met de camping.
Groetjes Johan en Yvonne Karstens

Carin Visser 17-08-07 02:46:36

Hallo familie Kous.
Via "De Koppeling" aan jullie adresgegevens gekomen. Wij hopen zondag a.s. te kunnen vertrekken voor een drie weekse vakantie naar Noorwegen. De Geiranger staat zeker op ons
te-doen-lijstje. We weten niet precies in welke week, maar mocht het zo uitkomen, dan maken we graag met jullie camping kennis. Dus wie weet tot ziens, en veel succes toegewenst.
Groeten Carin Visser (hc te Hoorn)

Chris en Alie Mourik 16-07-07 19:07:15

Lieve Jose, beste Jos,
Na via e-mail met jullie in kontakt te hebben gestaan, ivm de vermelding op de routekaart van de ANWB dat we niet via Geiranger naar jullie toe konden rijden, zijn we toch met de caravan naar jullie toegekomen. Het was pittig maar zoals Jos gezegd had goed te doen.
Wat een prettige ontvangst (met koffie) en het heerlijke vers gebakken brood iedere morgen.Eenvoudig maar erg schoon de sanitaire voorzieningnen. Als jullie, zoals het plan, is het sanitair aanpassen krijgen jullie een super camping in een van de mooiste streken van Noorwegen.Wij hadden bij jullie 6 prachtige dagen. Beadnkt daarvoor en veel succes in de toekomst. Wij zullen camping Solvang bij iedereen die naar Noorwegen gaat zeker aambevelen.
Groetjes, ook vanIneke en Kees Ponsen

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken