jannie en toon duvekot 03-07-07 14:33:33

hallo fam kous,
Het was heel fijn bij jullie op de camping.
Een camping prachtig gelegen met watervallen achter de tent en een ongekent mooie omgeving.
zeker tot ziens.
Jannie en Toon Duvekot

Theo en Len Dofferhoff 28-06-07 18:43:30

Hallo Jos, José en kinderen,

Wij willen even een bedankje plaatsen voor de gezellige ontvangst op jullie camping. Voor de hulp met de elektriciteitskabel van de caravan en voor elke dag het uitprinten van het Nederlandse nieuw. Wij hebben bij jullie genoten van de prachtige natuur. Het was een geweldige week bij jullie op de camping.

hartelijk bedankt en vriendelijke groeten,
Theo & Len Dofferhoff,
Lisse

gerdien 21-05-07 20:00:29

Hei Alle sammen
Hvordan har dere det?
Er dere glad at det er sommer snart?

Leuk om te voortgang van de camping te zien.
En naar ik hoorde krijgen jullie goede hulp deze zomer!

Veel wekplezier en god sommer!
hilsen, gerdien

Karin Klok 27-04-07 22:09:55

Ben erg onder de indruk van de prachtige foto's. We waren al een beetje van plan naar Noorwegen te gaan maar wat mij betreft is de kogel door de kerk, gauw even babbelen met het thuisfront... Oh ja, ik wil ook wel graag weten hor lang je over doet vanuit, zeg maar, Arnhem, Wie weet tot ziens. Groetjes uit Ede. Karin&Chris.

Christine & Armin 22-04-07 14:52:44

Hallo Familie Bremer,

wir waren im Sommer 2006 für drei Nächte bei Ihnen zu Gast, und es hat uns sehr gut gefallen. Wenn wir nochmals in der Gegend sind werden wir auf jedenfall wieder bei Ihnen einkehren.

Gruß aus Wuppertal/D

Christine & Armin
(Motorradreisenden)

joze Kous 18-04-07 08:31:49

hallo fam Bremer,
Je reist er vanuit Nederland 2 dagen over.incl boot van kiel naar Oslo. Maar er is onderweg in Noorwegen veel moois te zien dus met een dag extra zie je meer.
groet Joze Kous
Solvang camping

familie Bremer 12-04-07 13:33:21

Hallo mensen,

Wat een mooie camping en een heerlijke plek....alleen zo ver weg. Hoe lang rijd je er over vanuit Nederland??
Hebben jullie daar enig idee van?

Vriendelijke groet,
Familie Bremer

Paul Lentjes 09-03-07 13:38:47

Hoi ex NS collega,

Een aantal jaren gelden hebben wij al met een camper rond getrokken en zijn toen niet verder gekomen als het Telemark gebied (ook mooi) Het is nog steeds ons plan om een keer richting Geiranger (fjord) te gaan. We weten nu ook waar we kwartier kunnen maken. De positieve reacties, ligging en mooie foto's hebben ons een goede indruk gegeven. Wij komen beslist nog een keer op vakantie naar Noorwegen en zullen dan aan jullie camping denken.

kristel 07-12-06 09:00:13

Geplaatst op 04-11-06

Nederland, Driebergen

Hei!
Wij voelen ons zeer vereerd om de laatste gasten van de camping van dit jaar te zijn. Van 9 tot 16 oktober hebben wij genoten van een prachtige week op jullie camping. We hebben ook nog geluk gehad met het weer. De ligging van de camping is prachtig. In het midden tussen de fjorden en op zeer korte afstand van, met recht, de mooiste fjord ter wereld!(en nog veel meer moois)
Dank voor jullie geweldige gastvrijheid, ondanks dat we helemaal alleen op de camping waren, kwamen jullie regelmatig even een kijkje nemen of alles naar wens was.
En de Ornehytte (huisje 7) is heerlijk. Alles aanwezig wat je nodig hebt en schoon, op het terras met een zitje genieten in het zonnetje, met in de "achtertuin" een waterval.
Met al deze indrukken willen wij graag nog eens terugkomen naar jullie camping maar dan eens in het voorjaar, omdat het dan zo anders moet zijn.

Kristel en Arjen

Fam Jongsma 04-12-06 18:20:58

Geplaatst op 17-08-06

Usquert

Hallo,

We zijn inmiddels thuis na een erg mooie vakantie. Vooral het verblijf op jullie camping was goed. Hut nr.7 was van alle gemakken voorzien en netjes. Voor de kinderen is er genoeg te doen op de speelweide met de speeltoestellen. Nienke vind het nog steeds leuk dat ze mee mocht doen met de trampoline voorstelling van Joel en Jordy.

Ga zo door met jullie camping, we komen zeker terug.

Groeten Fam. Jongsma en Fam. de Weert

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken