Paul Lentjes 09-03-07 13:38:47

Hoi ex NS collega,

Een aantal jaren gelden hebben wij al met een camper rond getrokken en zijn toen niet verder gekomen als het Telemark gebied (ook mooi) Het is nog steeds ons plan om een keer richting Geiranger (fjord) te gaan. We weten nu ook waar we kwartier kunnen maken. De positieve reacties, ligging en mooie foto's hebben ons een goede indruk gegeven. Wij komen beslist nog een keer op vakantie naar Noorwegen en zullen dan aan jullie camping denken.

kristel 07-12-06 09:00:13

Geplaatst op 04-11-06

Nederland, Driebergen

Hei!
Wij voelen ons zeer vereerd om de laatste gasten van de camping van dit jaar te zijn. Van 9 tot 16 oktober hebben wij genoten van een prachtige week op jullie camping. We hebben ook nog geluk gehad met het weer. De ligging van de camping is prachtig. In het midden tussen de fjorden en op zeer korte afstand van, met recht, de mooiste fjord ter wereld!(en nog veel meer moois)
Dank voor jullie geweldige gastvrijheid, ondanks dat we helemaal alleen op de camping waren, kwamen jullie regelmatig even een kijkje nemen of alles naar wens was.
En de Ornehytte (huisje 7) is heerlijk. Alles aanwezig wat je nodig hebt en schoon, op het terras met een zitje genieten in het zonnetje, met in de "achtertuin" een waterval.
Met al deze indrukken willen wij graag nog eens terugkomen naar jullie camping maar dan eens in het voorjaar, omdat het dan zo anders moet zijn.

Kristel en Arjen

Fam Jongsma 04-12-06 18:20:58

Geplaatst op 17-08-06

Usquert

Hallo,

We zijn inmiddels thuis na een erg mooie vakantie. Vooral het verblijf op jullie camping was goed. Hut nr.7 was van alle gemakken voorzien en netjes. Voor de kinderen is er genoeg te doen op de speelweide met de speeltoestellen. Nienke vind het nog steeds leuk dat ze mee mocht doen met de trampoline voorstelling van Joel en Jordy.

Ga zo door met jullie camping, we komen zeker terug.

Groeten Fam. Jongsma en Fam. de Weert

Marion 04-12-06 18:15:45

Geplaatst op 13-08-06

Hengelo (NL)

Hallo Jos en Joze,

Ondertussen zijn we weer veilig terug in Nederland. We willen jullie langs deze weg eens laten weten, dat we een hele fijne vakantie hebben gehad op jullie camping en wat we erg mooi vonden is dat jullie ook aan de kinderen gedacht hebben door vele speeltoestellen (springkussen, trampoline, schommels etc.) op het terrein te zetten. Ook jullie gastvrijheid en service-gerichtheid heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde vakantie, ondanks de keelontsteking van Gert. Wij wensen jullie alle succes in de toekomst.

Groeten,
Marion en Gert Vos
Marjolein en Bart

ron 04-12-06 18:08:34

Geplaatst op 15-05-06

Hallo Jos en Joze,
We hadden al een indruk gekregen, via jullie website, hoe de camping en de omgeving er uit zou zien. Maar in werkelijkheid is alles een lust voor het oog. Wat hebben wij, zittend voor hut nr.4, genoten van de rust en het uitzicht. Bedankt voor de gastvrijheid, want die was ook geweldig. Vragen werden, indien niet direct een antwoord was, na raadgeving van instanties beantwoord. Probleempjes met een glimlach opgelost, m.a.w. het waren vijf sublieme dagen. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt Jos en Joze en een goed, gezellig maar vooral druk seizoen.
Groet,
Ron en Bep

henk 04-12-06 17:23:12

Geplaatst op 17-04-06

Joze en Jos,
Gefeliciteerd met jullie nieuwe gastenboek. Ons bezoek afgelopen september is ons goed bevallen. Jullie zitten in een prachtige omgeving. We hebben gezien dat er in de buurt mooie wandelingen te maken zijn en komen zeker langs om van deze wandelingen te genieten. Hopelijk diut jaar nog zijn we van plan om aan het einde van de zomer nog een bezoek aan Noorwegen te brengen. Wie weet tot ziens.
Groeten,
Ineke en Henk

jos 04-12-06 17:01:37

Geplaatst op 06-04-06

Vlissingen

Good camping, could pitch my tent on a flat spot between the cubbles. Cabins are attractive though when you`re biking to the North Cape, you`d better do it the other way. Magnificent vieuw and a great ride north (all the way down to the fjord)

Leuke camping, lekker vlak stuk gras gevonden en dat scheelt. De hutten zien er goed uit, maar ja, dat is niet de sport als je op de fiets bent. Mooi uitzicht en vooruitzicht als je op de fiets naar het noorden gaat. Dicht bij "het adelaarsnest", een toeristische hoofdroute.

Onnie 04-12-06 16:53:47

Geplaatst op 24-03-06

Ha die Jos en Joze en kids,

Leuk zo`n gastenboek Ik heb gelijk even rondgesnuffeld op de website (lees camping) en het ziet er uitnodigend uit. Wie weet in de toekomst.....
Groetjes uut Kouwkearke

W!W 04-12-06 16:47:46

Geplaatst op 14-03-06

Leuke website, mooie omgeving, mooie camping. Lijkt me leuk om eens een week vakantie te komen vieren! Maar voorlopig blijf ik nog ff treintjes rijden!!!

W!W

jos en joze 03-12-06 20:35:27

hei,

Dit is ons nieuwe gastenboek. We hopen dat er veel reacties in zullen komen en we zijn blij met alle reacties die we al hebben ontvangen.

Jos en Joze Kous
Solvang Camping

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken