juliette Woodward 01-11-10 18:25:02

lieve Eva, van harte met al je kids!! Dit is wel heel erg hard werken voor jou, maar ook voor je baasjes. Ik hoop dat ze allemaal snel groot en sterk worden. Ik word al mooi rond en ben benieuwd hoeveel kindjes ik ga krijgen..
heel veel liefs van je zusje Dobby

shirley 26-10-10 13:18:20

Hoi Sonja, van harte gefeliciteerd met de 10-ling van Eefje. Ik hoop dat ze allemaal gezond opgroeien Leuk dat ik volgende week nu 18 kittens (klein en groot) mag bewonderen. Ik kijk er heel erg naar uit! Mijn moeder wil misschien ook meekomen. Is dat oké?

groetjes, Shirley

Auerberg's Ice Boy-Ito 06-10-10 18:04:06

Hé lieve Woentje,

Wat ziet ons kroost er prachtig uit. De foto van 25 september jl. vind ik echt schitterend. We hebben het samen toch wel mooi voor elkaar. Ik voel me alleen een beetje bezwaard dat ik je helemaal alleen voor de opvoeding laat opdraaien. Maar ik las dat je voldoende hulp-in-de-huishouding hebt. Ben ik weer iets geruster.

Nou meiske, nog heel veel succes met ons kroost.

Een stevige knuffel en zoen van

Je Ice

shirley 05-09-10 00:29:33

Hoi Sonja, gefeliciteerd met het prachtige nestje van Woenie! Het zijn dotjes, zo op de foto's te zien Fijn dat het allemaal goed gegaan is met de bevalling enzo. Ik kom graag weer eens een keertje een bakkie bij je doen, dan kan ik meteen het kleine spul in het echt bewonderen

Nou de groetjes en tot ziens weer.
Shirley.

juliette 03-09-10 21:47:54

Hoi Sonja, van harte gefeliciteerd met de achtling!! En wat een prachtige bevalling, boven verwachting goed he!
En van alle kleurtjes wat, echt een prachtig nest. Geniet ervan! Veel liefs Juliette
ps zal tegen Dobby zeggen dat ze er een heleboel broertjes en een zusje bijheeft..

Harry de Beer 27-06-10 16:14:58

Hallo Sonja
Ik heb net je site bekeken omdat ik op zoek ben naar een traditionele Siamees
Daarom heb ik een e-mail gestuurd.
Groetjes
Harry

Manon de Boer 22-01-10 22:01:47

Dag Sonja,

Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen van 7 en bijna 4 jaar oud. De jongste gaat in mei naar school en na een aantal jaren geen katten te hebben gehad, gaat het weer heel erg kriebelen. Ik ben mij aan het orienteren op internet, heb wat boekjes besteld en vraag her en der informatie uit eerste hand.
iK heb met belangstelling op de je site gekeken. Ik vroeg mij af of je mij wat kunt vertellen over thai en burmees. Binnenkort ga ik eens kijken bij een cattery van thai siamezen, maar ik vind het wel prettig om wat verschillende verhalen te horen en met verschillende cattery's kennis te maken.

Ik hoop op een reactie,
hartelijke groetjes Manon

silvia saccomandi 06-12-09 21:29:18

Hi Sonja!!! So now it's good news!!!! Shivaya is pregnant and you'll have a very crowded Xmas!
As you well now I'm looking forward to adopting a couple of kittens so let's keep in touch and let me know when the little ones are born. Greetings to you all from myself and Carib

Catherine Muylaert-Van Acker 30-11-09 21:35:30

Hallo,

Wij zijn van België en hebben al 13 jaar 2 burmese katten. Onlangs hebben wij de oudste (13 jaar) moeten laten inslapen omwille van ziekte (kater met nierproblemen).

Wij zijn op zoek naar een nieuw kitten. Hebben jullie soms een nieuw nest of weten jullie waar er onlangs kittens zouden geboren zijn? We kennen het ras en willen graag opnieuw een even aanhankelijke en lieve huisgenoot.

Alvast dank bij voorbaat voor alle info.

Andrea 13-11-09 15:13:47

Hoi Sonja!
Even kijken hoe het met je beide meisjes gaat. Goed gelukkig, en heerlijk he als ze dat vlees zo goed eten! Mijn nestje van Stitch is helemaal groot geworden op Carnibest, en gingen met supergewichten (en een prima darmflora )
de deur uit!
Dat harde spinnen is volgens mij ook een trekje van papa, soms leek het hier wel of er stiekum ergens een versterker onder stond haha. Geniet ervan!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies