Joost van der woude 01-04-18 11:32:21

Lieve mensen,wat een voorstelling.Ik heb genoten van der Vogelhandler.De cast was uitstekend.Een extra pluim voor Evelyn,die iedere keer weer bij mij herinneringen oproept van de Operettesfeer,waarin ik thuis verkeerde.Mijn moeder was toen voorzitster van de Zevenaarse operettevereniging Amicitia.Operette was dagelijkse kost.Ik wens jullie heel veel succes met de volgende operette en hoop dat jullie dit nog lang blijven doen.Groeten,Joost van der Woude

Ad van de Rijt (tenor) 26-03-18 18:01:15

Dank voor de positieve reactie. Als we blikken tenoren of bassen zouden hebben hadden we die zeker open getrokken. Als iemand ze weet te vinden horen we het graag.

M. vd. Nagel 26-03-18 12:58:06

Recht uit de zaal. Bedankt voor de fijne zondagmiddag. Het was weer
feest in de zaal, op het toneel en in de orkestbak.
Een genot dat jullie weer een sterke ploeg bij elkaar hadden. Ook de familie van Loon was sterk vertegenwoordigd. Leuk dat jullie
toch weer voldoende zangers verzameld hebben. Tenoren en bassen is
wenselijk voor het evenwicht in de zang, trek eens een blik tenoren
of bassen open.
In het spel vielen er GEEN gaten. Hadden jullie goede opsmijters in
dienst? De eventuele missers zijn goed opgevangen. Dit moedigt aan om voor de operette Grafin Mariza een feest van te maken.
Het is nog te vroeg om een kaart te bestellen, ik schrijf het
in mijn agenda. Veel studie plezier toegewenst.

Joke Zweistra-Giezeman 25-03-18 21:17:22

Vergeet ik nog te zeggen HOE PRACHTIG DE KOSTUUMS WAREN!!!! Alle lof, zowel vóór als ná de pauze. SCHITTEREND!!!!!!!!!!!

Joke Zweistra-Giezeman 25-03-18 21:14:40

Vanmiddag wéér geweldig genoten van de kunsten van Cantiamo! Der Vogelhandler lijkt mij echt geen gemakkelijk stuk, maar wat een gedrevenheid en wat een plezier spat er van het podium af! Solisten en koor speelden prachtig op elkaar in en vooral de stukken waarbij allen zongen bezorgden ons kippenvel! En af en toe een grapje tussendoor vergroot de feestvreugde.
Cantiamo, heel hartelijk dank voor een geweldige middag en volgend jaar staat al weer in onze agenda genoteerd!

Ad van de Rijt 30-11-17 00:04:01

Pieter Cox, onze vorige dirigent en muzikaal leider, is een geweldige dirigent en hij heeft een grote bijdrage geleverd aan ons koor. Hij is ook een aimabel mens. Maar hij is niet de enige goede dirigent. Robert Kops heeft ook heel veel ervaring en als ik naar zijn CV (op de website) kijk heeft hij al meermalen bewezen dat ook hij een operette met koor, solisten en orkest kan dirigeren. Hij zorgt ook voor een goede sfeer tijdens de repetities. Onze regisseur Marcel Smid is ook erg belangrijk. Ik heb geen enkele twijfel dat met hen Der Vogelhändler in maart 2018 een succes zal worden. Het bestuur verdient een groot compliment dat het deze mensen heeft geëngageerd.

Frans Teunisse 27-11-17 19:57:30

Kom eens kijken op de repetitie en ervaar hoe het loopt als een trein. Ook dit Cantiamo-team is operette en ademt operette. Der Vogelhändler dringt door tot diep in de vezels. Kom het maar zien op 24 en 25 maart in ons stadstheater.

marga van der tol 24-11-17 18:50:49

Wat hebben we nu een goed team bij Cantiamo! Ik geniet van de repetities van onze nieuwe dirigent Robert Kops en van onze regisseur Marcel Smid. Ik heb zo het vermoeden dat deze uitvoering een hele bijzondere gaat worden. Ik wens Cantiamo toe dat het lang zo mag blijven.

Marleen 17-05-17 17:27:01

Ik ben meteen na de zaterdagvoorstelling op vakantie gegaan en ga daarom nu, na thuiskomst, nog reageren op jullie Belle Helene! Prachtige voorstelling Weer genoten van de muziek. Heel anders dan Strauss en Weens. Maar jullie geweldige dirigent en dito orkest hebben solisten en koor weer enorm tot zijn recht laten komen. Ballet was wel heeeeeeel vreemd. Tot volgend jaar!

Joke Zweistra-Giezeman 06-04-17 10:18:12

Wat was het een geweldige ervaring: La Belle Hlene! Ik zal eerlijk zeggen dat we aanvankelijk nogal sceptisch waren: een (amateur)zangkoor en dan z'n moeilijk stuk! Maar ik kan niet anders zeggen dan dat we, zowel mijn man als ik, verrukt waren door zoveel professionaliteit, enthousiasme en gezelligheid! Het sptte van het podium af! We zijn diep onder de indruk van de moeite, tijd en geld die in deze productie gestoken zijn. En dat voor slechts 2 voorstellingen. Jammer.We gaan meteen kaarten bestellen voor Der Vogelhndler!Cantiamo, HEEL HARTELIJK DANK en we kijken nu al uit naar volgend jaar maart.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken