beheerder 04-12-05 23:55:21

Als ik dit alles zo lees begint het een behoorlijk zootje op de spaces te worden.Mensen stoppen met spaces en weblog omdat ze regelrecht lastig gevallen worden door mede spacers.De sfeer wordt steeds grimmiger.
Ik hoop dat er ooit weer een tijd komt dat het weer wat vriendelijker en verdraagzamer wordt onderling.Wat heeft het voor zin om een ander zo te bestoken met vervelende,beledigende berichten.
Het is toch leven en laten leven !

Jessia 02-12-05 10:16:48

Weeerrrrrr LORD SILVER....pfffffff Ik word doodziek van die vent...

Ik ga met spaces stoppen... nou mijn weblog gaat eruit..!! Dus eindelijk houd LORDJE mij niet meer in zijn macht.. en kan ik eindelijk mijn verhaal vertellen, en hopende dat ook meerdere gedupeerde gaan reageren. Ik weet dat deze er zijn, en ik weet ook wie!!! Dus kom op, laat jullie niet langer kisten....

Nightwish_Whisper 23-11-05 12:52:34

Hoi ja ook ik heb in de loop der tijd 3x iets niet leuks gehad op me space en tja geen reactie er terug op kunnen doen omdat hun niet openbaar stonden, maar wat ik hier lees versteend mij.
Ik vind het heel grof dat mensen zulke reacties achter laten bij iemand die haar/zijn space heeft gemaakt voor een overleden familie lid, echt geen worden voor hoe onbeschofd dat is.
Waar gaat het heen in nederland en zelfs op internet? ...triest.
Mvg Lies,

vervolg 15-11-05 18:25:32

Deze persoon is begonnen, vond het heel raar dat ik de space van Dani* had achtergelaten op een andere space, wat ik wel niet dacht, om anderen verdriet aan te doen!! Zelf schrijft die over het terugkeren in de maatschappij, aangerand zijn door zijn papa, en al 7 jaar cleane te zijn van de drugs. nou toch iets anders dan het verhaal van je overleden kindje die je heel erg mist!! ook voor hem dus een plek in de hall of shame!
http://spaces.msn.com/members/mijnwebspaceshuttle/ had nog speciaal een blog gemaakt op de zijne, helaas verwijderd ook, met de vraag om even te kijken naar deze barbaarse marokaanse taferelen: had het over het korte leventje van mijn zoon en zijn begrafenis!

mary 15-11-05 18:25:12

beklag over 2 spacers bij Dani op de space,


ik geef aan: http://spaces.msn.com/members/downerrrrr/

Een griet die dus mijn overleden zoontjes space heeft aangevallen met woorden die hier niet te herhalen zijn!!! Heel mensonterend, een van de dingen was bv. leve moeder natuur, en burn in hell, bij brand een kaarsje!! msn abuse doet hier niks aan, moest mijn space dan maar prive gooien, dus met andere woorden.....niet meer toegankelijk voor lotgenoten, waar ik dus heel veel aan gehad heb. Er zijn heel veel mensen die dus wel gereageerd hebben voor mij, met ook mensonterende opmerkingen op haar space, en eerlijk gezegd, geniet ik daar wel van! ze heeft erom gevraagd! ze is een schande voor Kurt Cobain, die zelf overleden is en waar zij voor in de naam wilt praten. hoe erg kun je zijn a

shi 15-11-05 15:55:52

oeps ha ha

members/muttie10 15-11-05 15:49:31

TJA EN TOCH IZ HIJ OPEN MEID,JE MOET WEETEN HOE,SELEKTEEREN TOT VOOR DE BLOGS,KIJK MAAR..LOL
http://spaces.msn.com/members/hansverkaart

shi 14-11-05 16:24:05

Verdorie,ja.....
Ben ik met nieuwe space bezig,wordt er gelijk weer,gejat,een loggie helemaal zeg genomen met tekst en al.....en dan idd space niet openbaar,ene http://spaces.msn.com/members/hansverkaart/bl... dus.....kee,moest ik effe kwijt,ze mogen best jatten,als ze maar niet hele loggie doen,pfffffffff
klaag klaag he..
liefs Mysti34ikke !!!!

members/muttie10 14-11-05 08:04:29

snap niet waroom de mensen de leff niet hebben om de link of naam aan te geeven..zo als bij deze bericht in hall of shame

AAN ALLEBEI 12-11-05 21:27:06


En nog een belofte:
ik heb mijn space vanaf april ,al die tyd is mijn spacen verziekt door 2 spaces

snorkel81/
en
muttie 10/

NU IS HET MIJN BEURT,IK GA JULLIE SPACEN VERZIEKEN,IK KOTS VAN JULLIE ,MET JULLIE SCHEINHEILIGE GEDOE ! !

heb het niet nodig om SCHEINHEILIG te doen


DOGGYLOVER 06-11-05 13:45:29

ik kreeg gisteren deze reactie onder een blog en is niet de eerste keer, van mij heeft niemand last laat nooit ergens vervelende reacties achter, ben gewoon met mijn space bezig. En dan vind ik dat ik zo'n reactie niet verdien.

deze dus
ga je toch lekker met je hond knoeien ,je laat je gewoon door je hond nemen daarom ben jij doggy liefhebber

Gepubliceerd door yippie (http://spaces.msn.com/members/antihond) - november 2005 12:29:59
en natuurlijk niet openbaar he zo laf zijn ze .
groetjes annelies

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!