mary 05-11-05 23:52:16

wat ik eraan toe wil voegen is;het is vreselijk frustrerend om steeds weer alleen maar kruizen op je space te zien,omdat er teveel brandbreedte wordt gebruikt door het linken.al je werk en inzet eindigd in kruisjes.Daarom wordt er gevraagd om niet te linken.Maar sommigen begrijpen het niet of willen het niet begrijpen.Het gaat hierbij niet om het ene plaatje!!!!

Anneke 05-11-05 21:29:56

Muttie heeft gelijk,het is ook aldoor een gezeik met die bandbreedtes,denk er eens om met zn allen!

MUTTIE 05-11-05 14:11:33

HET GAAT NIET OM BRANDSCHOON MANN,FF DENKEN AAN DE BANNERS EN AAN DE RUIMTE VAN PHOTOBUCKET,ALS JULLIE LINKEN,ZIJN WIJ DE RUIMTE KWIJT,IS JA NIET BOOS BEDOELD,MAAR FF VRAGEN EN WIJ ZETTEN DE CODE IN JULLIE REACTIES,MAAR ZONDER DE KADERS,PLAATJES EN ACHTERGROND,DOOR HET LINKEN WAS MIJN SITE ALL 2 KEER PLATT,IS NIET LOLLIG JONGENS OFF KIJK EEN BIJ JESSICA,ZIJ HELPT MET DE CODES EN DE MENSEN ZITTEN IN HAAR BRON,VIND DID GAAT TE VERR,SORRY..

aan Pio2 04-11-05 08:50:57

Hahahaha
Het is inderdaad zo ddat je niets hoeft te doen en ze maken er zelf wel een zootje van!Zag je bricht op de hall en ben het met beide berichtjes eens.Excuses hoef je niet te maken en alles wat je ergens anders schrijft word verwijderd.Ik ben al lang gekapt met me er druk om te maken,ze zoeken het allemaal maar uit.Boontje komt om zn loontje!

PiO2 03-11-05 01:36:15

Ha-ha Reactie!
Ik las je artikel. Ja, zo zie je maar. Ze zijn zelf niet brandschoon. Maar NEVER MIND, ze gaan toch hun eigen site met slijk besmeuren. Roer je niet, zie maar hoe dat allemaal vergaat. He REACTIE, bedankt dat jij erook zo overdenkt. Liefs PIO2!!!!

pat 30-10-05 13:13:03

Het schijnt voor sommige mensen erg leuk te zijn om rare reacties te geven:

ik ga wel naar de site van je vrouwtje want die is veel lekkerder en G...... dan jij (Niet voor herhaling vatbaar)
Want ik weet hoe ik haar voor mij moet winnen....

je bent dom dat je hier je tijd aan verspild aan dat vage gedoe, want ik weet dat je vrouwtje aandacht en liefde tekort komt leen mij haar maar even dan laat ik haar zien wat liefde en aandacht geven is..

Dader Http://spaces .msn.com/members/anoniempje

MUTIE10 22-10-05 09:40:31

NEE MEID,TREK IK ME NIETS VAN AAN ;)
~EEN SUPER FIJNE DAG WENS IK JULLIE~ KLIK OP "het plaatje"~ ~Geef het Lichtje door~(kijk ff)

muttie 18-10-05 17:04:17

ja moffin zo hou je de eerlijke reacties wel weg he met je verwijderen,moet je geen kuil graven in zandvoort. 18-10-2005 14:39:21

Gepubliceerd door: winfried (http://spaces.msn.com/members/willem)
lol.zeeker haal ik ze weg,zijn space is lekker dicht,dus ik kann geen reactie geven,was deze laffard open,zall ik zijn mooie text niet weg haalen,maar terug schrijfen,jammer dad er mensen so laff zijn.wens idereen een fijne dag ;)


Reactie:
het is gewoon niet normaal ,dat mensen nog steeds zo discriminerend naar elkaar reageren.
Ik stuur liefde en licht voor allen die nog in het donkere leven.
Muttie,niets van aan trekken meid.Je bent en blijft een toppertje!
liefs mary

mary 17-10-05 12:45:03

als je hier een reactie wil plaatsen laat het dan niet zo overkomen dat het van mij is ! het boekje space gezeur is er puur voor om je hart te luchten,positief of negatief!
Er overkomen mensen nog wel eens dingen waar ze helamaal buiten staan ook worden er mensen onschuldig bestookt met van alles en nog wat!Een beetje respekt voor een anders mening en gevoel vraag ik hierbij wel!
liefs mary

Reactie 16-10-05 15:46:19

Voor wat betreft de zigeunerin die iedereen maar beticht van het jatten,zelf linkt ze door van een gastenboek van anderen.
Kreeg nota bene een platje terug uit mijn eigen photobucket,leuk voor de bandbreedte van een ander.
Dus wat het zogenaamde ''jatten''betreft,zo lust ik er ook nog wel een paar :(


Reactie:
een ieder is vrij om hier z'n verhaal te doen en het is hier zeker geen vervolg op de Hall.Er wordt hier zelden iemand genomineerd of aan de schandpaal gehangen.Wat discussies over het overnemen van logjes en/of plaatjes tja......you know the place to be......

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!