rasmuske 15-10-05 00:13:36

hallo,ik ben donderdag 6 blogs gejat van sprieteke en ja je kan het al raden ik kan niet op haar space , ik weet als ik begon met spacen dacht ik ook van ah ik mag da meenemen en ik deed dat ook maar ik was al vlug op mijn vingers getikt en heb direct haar blog verwijdert en me verontschuldigd tegen deze persoon,maar mijn space stond teminste open,en na deze voorval heb ik geprobeerd en raad gevraagd en vele spacers hebbben me daarbij ook geholpen,maar sptieteke blijft niet bij 1 ik heb er al zelfs moeten wegnemem omda ze nie goed meer werkten ik vraag jullie nu wat kan ik eraan doen als haar space niet open staat ik heb nu een blog gemaakt en haar duidelijk gemaakt dat het zo nie verder kan mag ik da doen laat het me a u b weten

veel liefs rasmuske


Reactie:
Ik begrijp je frustratie,
jammer dat mensen het gewoon nalaten om ook maar een berichtje achter te laten.En zeker het vijandige gedrag van sommigen kan ik zeker niet goedkeuren.
Maar ook ik heb nog geen oplossing gevonden zodat blogjes niet overgenomen kunnen worden,misschien tijd om richting msn ons beklag te doen?Hoe meer reacties ,des te beter,toch!

elfi 12-10-05 10:26:08

hallo iedereen ,ja in het begin wist ik ook niet hoe dit alles in elkaar zit,ik dacht alltijd is toch niet zo erg als mensen wat weg halen,ik wist ook niet wat bandbrete waas,nu dus wel ,het ergste vind ik die godfather die heeft in 3 gaden 7 weblogs van me weg gehalt,en hij heeft nog van meer mensen plaatjes op,dus gaan jullie maar kijken er is niet een van hem zelf.ik plaats ze nu gewoon in mijn site boven aan ,misschien helpt het een beetje.ik wens iedereen nog een fijne week,groetjes elfi
httppaces.msn.com.members/mimasa


Reactie:
Wie heeft er niet die fout gemaakt?
Half spaceland toch!

members/muttie10 12-10-05 09:49:10

ik denk een ding hebben wij alle moeten leeren,linken zonder erst te vraagen...tja dit beteekend probs,dus link niet van haar off vraag erst,ik beginn van mijn space dacht ik ook het is well ok,tja dom blondje he,nu weet ik beeter,maar nu kann ik het ook..lol.wens idereen een fijne woensdag ;)

Pio2 11-10-05 15:31:26

Mijn klacht is, dat mensen je gewoon beoordelen zonder dat ze je kennen. En van een kattenpis een grote olifantenei van maken! Iedereen zal best gelezen hebben, wat De Zigeunerin allemaal publiceerde. Ze beticht mij ook van haar hele site overnemen. Nou, dat is super belachelijk! Dat mens is gewoon een zielige parasiet en de rest loopt maar achter haar achterste aan. Reclame maken om haar eigen zieligheid is vreselijk geschift!! Zo'n grote parasiet op de space mag best eens vergeleken worden met een terrorist, die moet ook verdreven worden. Anders wordt je ermee besmet, weet je. Wie achter haar staat is ook een terrorist. Punt uit. Voor mij mag zij van de space-zender. Zij is waardeloos!!!!!!!

mary 27-09-05 15:39:59

t-book ligt er hier al een paar dagen uit,dus kan niet onder elke reactie reageren.
Dan maar zo.Ik moet een ieder gelijk geven dat het niet de bedoeling is dat er overal van alles gejat wordt.Laat inderdaad ff een berichtje achter is voor de maken stukken leuker.Ook het schelden en bedreigen is niet de bedoeling van de spaces,maar er schijnen overal mensen te zitten die dit nodig schijnen te vinden.Dat ze dan zo laf zijn om ook nog anoniem te blijven tja zielig.Het enige advies wat ik kan geven is negeer ze,ze kicken op de aandacht!!!Dus niet op reageren.
liefs mary

../members/muttie10 26-09-05 12:10:37

ff foxy lady beetje gelijk geeven.een berichtje kost nix als je wat mee neemt,waar ik nu ff van baal is did schelden,berichten zetten met mijn nam,terwijl ik het niet was of weblogs over neemen en de space dicht maaken,did is pass gemeen.wens je nog een fijne dag meid en see you ;)

medusa17 25-09-05 22:25:48

he hallo gewoon te gek voor woorden de space is er toch niet om te schelden dacht ik maar ben er vandaag ook achter dat het anders kan werd ook uitgescholden met allerlij grove woorden die ik liever niet herhaal gewoon omdat die laffaard elvis niet mag kan ik toch niks aan doen bah ze moesten zich dood schaamen!!!!!!!!!! groetjes medusa.[elvis is the best]

Foxy Lady 25-09-05 20:22:33

Natuurlijk is al dat spacegedoe één groot vrij medium, maar vergeet niet als je zoals ik een space gemaakt hebt en uren en uren op internet heb zitten te kijken en downloaden om je space zo mooi mogelijk te krijgen, ben ik daar heel "even" trots op. Mag Dat alstublieft??? En als er vervolgens hele items van je letterlijk wordt overgenomen, heb ik heel "even"de pest in. Mag Dat alstublieft? En ik kwam hier ook de Carootje tegen, nou dat is er zo één inderdaad!!! Maar goed na een paar dagen ben ik het weer vergeten. En verander eea in de hoop dat ze het gejatte weer kwijt is. Natuurlijk is het wel zo als je net als Carootje uren op mijn space zit, en je meld ff leuk joh, heb ook wat gejat, echt vind ik het prima hoor.
Wou dit ff kwijt. Liefs Foxy Lady ;)

snappie 19-09-05 20:11:43

Waarom mag zo iemand doorgaan ??
Waarom wordt zijn site niet gewoon afgesloten ??


Reactie:
reactie:
Reken maar dat deze persoon niet lang meer door kan gaan!Er zijn wel degelijk maatregelen genomen en msn is hier druk achter aan.Dit sort zaken,moeten gewoon aangepakt worden en dat wordt het ook.Dus je ziet het melden heeft echt zin

weer cees 18-09-05 22:22:08

Fout 1 strond=stront
Fout 2 genagelt=genageld
Treiterijen en geen trijterijen,pfffffffff
Eemn of andere manier en dat is nog maar het begin van je beschaafde Nederlands,kots
mijn dochter van 5 en me hondjes
Laat je je hierdoor likken slet?

Gepubliceerd door Cees (http://spaces.msn.com/members/duifje6/)

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!