André lanen 16-11-14 16:21:13

Hoi addi en Marijke en niet te vegeten Mariska

Of het nu mooi of slecht weer was en al werd er niets gevangen het was en is altijd gezellig aan boord van de Dolfijn .De uitsmijters en gehaktballen waren een delikatesse evenzo de tomatensoep. Maar vooral de gastvrijheid van jullie speelde een grote rol.
De advisen van de schipper heb ik goed in mijn oren geknoopt naar VEUREN ingooien dan kwam het allemaal goed. Helaas kan ik er geen gebruik meer van maken wat ik heel jammer vind. ik had nog zoo graag een tijdje door willen gaan maar helaas het is niet anders.ik zal nog vaak aan jullie denken en hoop dat jullie nog lang in goede gezondheid door kunnen gaan met jullie mooie dolfijn
Graag wil ik jullie bedanken voor de mooie dagen die ik op de dolfijn heb mogen beleven. Blijf nog lang gezond is wat ik jullie toewens en misschien tot ziens,

Vr groet.
André lanen


M.Maurer 05-11-14 23:16:11

Hoi Addie en Marijke,

ik wil hierbij vermelden dat jullie schip met stip boven alle andere schepen uitsteekt. Afgezien dat de vangsten weleens te wensen overlaten, wat ik overigens beslist niet de schipper te verwijten valt, is jullie boot de schoonste, goed verzorgde en altijd vriendelijke Addie en Marijke. Ik hoop nog vaak met jullie, en natuurlijk met mijn vismaten van de Dwvs, de Oosterschelde te verkennen en hopen op een mooi maaltje vis.
Manfred

Ad Suur 22-02-14 23:00:16

Fijn dat we weer (in een andere opzet) met jullie de Oosterschelde op gaan! We kijken uit naar 19 juli a.s.
Ad, Jordi, Ruud e.v.a.

Sjef Douw 15-12-11 16:33:20

Beste Marijke en Addie,

Alweer een jaar voorbij met gelukkig wat betere vangsten. Het was weer genieten!

Ook in 2012 hopen we weer regelmatig van de partij te zijn en misschien dat de vangstbeperkingen voor de beroepsvisserij een positieve invloed op onze vangsten zal hebben.

In ieder geval bedankt voor alles, een fijne vakantie toegewenst....

Tot in 2012

Namens de visclub "V.I.S."

Sjef Douw

biasca en jan 03-06-11 20:48:55

hallo lieve en gezellige marijke & addie
was vandaag ondanks weinig visvangt toch gezellige boel en heel goed verzorgt!!!
heel erg bedankt voor alles.
vriendelijke groetjes

biasca en jan

Kees Reijngoudt 14-05-10 21:25:38

Heeee Addie en Marijke

Ik wil jullie weer bedanken voor de prima service tijdens ons jaarlijkse visdagje met ZHC De Makreel uit Sint-Philipsland hoor!!!

Afgelopen vrijdag 14 mei weer een super leuk dagje gehad aan boord van de mooie Dolfijn!

Ga zo door met jullie mooie boot.

Groetjes Kees Reijngoudt

fred 22-11-08 13:37:24

ik vind het heel gezellig bij jullie op de boot dus zal altijd blijven komen dat wou ik grag even zeggen en dat ik altijd geniet als ik op de boot zit bij jullie een lekker drankje en eten en lekker gewoon kletsen

Het Hengelsport Paradijs. 31-10-08 17:09:58

Beste Familie,
De 25e okt. weer een heerlijke visdag gehad bij u aan boord. Goed gevangen en de ontvangst was zoals gewoonlijk weer prima. Het weer zat ook erg mee zodat we een onvergetelijke visdag hebben gehad. Hartelijk dank en tot de volgende keer.
Arnold.

Han - PSVR 31-10-08 13:06:52

Hoi Addie en Marijke,
Wij hebben vrijdag 24 oktober j.l. weer eens genoten van een dagje zeevissen vanaf jullie prachtige schip "Dolfijn". Werkelijk een dag om nooit te vergeten. Aan dek was het stormachtig en de regen kwam met bakken uit de lucht. Ondanks al die natuurellende wist Addie de boot op de juiste stek te krijgen. Vanaf de eerste minuut werd er volop gevangen en zo ook de hele dag door. Bravo Addie,je bent niet alleen een goeie schipper maar voor de hengelsport ook een schipper met inzicht en gevoel. Ondanks het slechte weer was de hele groep aktief bezig met het vissen en een ieder was te vreden. Benedendeks snorde het kacheltje en was het lekker warm. Om even op adem te komen werd ook regelmatig even die gezellige sfeer bij Marijke opgezocht. Effe een lekker bakkie doen en weer warm worden om dan na enkele opbeurende woorden van Marijke weer terug aan dek te gaan vissen.
Ondanks het slechte weer, regen en harde wind, hebben jullie ons toch weer een hele bijzondere en fijne visdag voorgeschoteld.
Het was weer TOPPIE

Addie en Marijke bedankt voor alles en wij wensen jullie straks een fijne en wel verdiende vakantie toe.


Maurits Verwijs 13-09-08 19:16:42

Hallo,

Het was dan al weer een paar jaar geleden, maar het was zeker nog steeds even gezellig bij jullie. Hartelijk dank voor de leuke avond (ook het weer zat mee) en hopenlijk tot volgend jaar.

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda