Mariska 15-07-09 23:26:21

Hallo,
Ik heb eerder een aantal hele gave stempels bij jullie besteld. Af en toe kom ik natuurlijk even kijken op jullie site of er weer nieuwe binnen gekomen zijn. Nu zag ik de fruitstempels, echt super zijn ze. Ik vind jullie stempels net even iets aparter. Ik ga zeker binnenkort weer een bestelling doen. Leuk dat jullie een winkel zijn begonnen. Heel veel succes hiermee.
groetjes, Mariska

Riet 10-07-09 12:46:39

Hoi, Ank en Fred.
Ja, ook van mij en Kim heel veel succes met de winkel.
Ook wij kijken er naar uit,
groetjes Riet & Kim

Josje 07-07-09 23:13:01

Wat een prachtig gastenboek hebben jullie! Eindelijk tijd om eens in te neuzen, maar er staat nog maar heel weinig in.
Na alle prachtige dingen die jullie via de webshop hebben verwezenlijkt, wil jullie ook heel verschrikkelijk veel succes wensen met jullie winkeltje in Gilze. Het is een ver..... eind weg, maar ik kom zo vlug mogelijk kijken, want ik ben zo nieuwsgierig! Liefs uit Deventer van Josje

 Lind@ 29-06-09 13:11:47

Hoi Ank en Fred,
Leuk hoor een gastenboek. Wil jullie alvast heel veel succes wensen met de voorbereidingen voor de winkel in Gilze. En als het aanbod en de service daar net zo goed zijn als in de webwinkel dan gaat het daar helemaal lukken.
Groetjes Lind@

 miriam 28-06-09 16:02:25

dag ank en fred

Had van de week voor de eerste keer besteld bij jullie en het is me heel goed bevallen dus kom zeker vaker terug

mvg miriam

 Fred 20-06-09 09:04:06

Beste allemaal,
zoals jullie hebben kunnen lezen op onze homepage, is het mogelijk dat bestellingen die vanaf een hotmail adres zijn gedaan, niet bevestigd worden.
Dit ligt niet aan ons of onze email maar aan het spamfilter van hotmail. Bij sommige gebruikers is dit spamfilter zo ingesteld dat dit niet alleen spam tegenhoudt, maar ook onze bevestigingen op een bestelling.
Wij adviseren dan ook om niet via hotmail te bestellen, maar via het eigen email adres wat je gekregen hebt van je provider (stamper@home.nl, stamper@scarlet.nl, enz) of via een yahoo of gmail adres.
Lukt dit niet en moet je toch via hotmail bestellen, stuur ons dan even een emailtje, wanneer je geen bevestiging hebt gehad.

Fred.

 Ank en Fred 20-06-09 08:51:28

Hallo allemaal,
iedereen die iets te vertellen, te delen, te klagen of op te merken heeft, is welkom om dit hier te doen.
Houd het wel netjes, dus geen schuttingtaal, scheldwoorden of andere kwetsende uitspraken.

Dank je wel,

Ank en Fred.

<< < 11 12 13 14 15
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!