oen dochter 16-04-17 18:57:10

Nou lieve pa ik hoop met heel mijn hart dat je samen met je achterkleinzoon in de toekomst pannekoeken kan bakken. Heerlijk zijn die en dat zal kleine Cliff vast beamen. xxx

Gekelien de Vries 14-04-17 10:29:27

Hallo Stoffer,

Zoals je weet was ik benieuwd naar de geschiedenis van de molen aan het Zuideropgaande, die bij mijn ouderlijk huis heeft gestaan. Je verwees mij om op je website te kijken om daar het verhaal te lezen. Echt heel mooi om de geschiedenis daarvan te lezen! Sowieso heel mooi om te zien wat jij allemaal op je website heb staan van vroeger, dit zullen vast meer mensen leuk vinden. Knap werk!

Groetjes Gekelien de Vries

Amber 24-03-17 15:01:34

Hoi opa
Je houdt alles hier mooi bij hoor op je site ! Mooie foto's van het mooie elim en altijd even leuk om te lezen wat je allemaal zo beleeft !

Dikke knuffel Amber

Harm Wever Schoonoord 19-10-16 16:33:05

Hallo Stoffer.

Bij toeval op jouw site gekomen. Omdat ik geinteresseerd ben in oude foto's uit Drenthe heb ik genoten van deze foto's met bijbehorende verhalen. In één woord "GEWELDIG"

Groeten.
Harm Wever
Schoonoord.

Weerhuisje.nl Albert Gritter 06-09-16 14:49:09

Hallo Stoffer,

Mooi verhaal over jullie bezoek aan Weerhuisje.nl in de "Wissewassies". Wij hebben het bezoek ook als erg prettig en gezellig ervaren. En ons petje af voor deze heren, die toch al een respectabele leeftijd hebben bereikt, die zo'n kilometerslange fietstocht fluitend maken.

Chapeau!

Anja en Albert Gritter
Weerhuisje.nl

Fiets fan 24-08-16 11:24:58

Ja dat was een geweldig fijne fietstocht georganiseerd door feestvereniging Nieuweroord, bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

anja duinkerken 26-06-16 19:02:45

hallo Stoffer,
zoals ik vanmorgen tijdens de rustpauze van de fietstocht beloofd heb heb ik eens even bij jou op de site gekeken. jammer dat ik van oorsprong uit het mooie meppel kom zeggen mij de foto's van vroeger niet zoveel maar de site is erg leuk om te bekijken.
met vriendelijke groet Anja Duinkerken. (hoop trouwens dat jullie droog over zijn gekomen)

t tichelaar booij 17-04-16 17:10:45

hoi Stoffer ik had een berichtje op jou gastenboek geschreven maar ik had mijn mail adres er niet bij geschreven,het gaat over foto's van de openbare school op het zuideropgaande waar mijn man op heeft gezeten in hollandscheveld.ik weet niet of je er wat mee kan.groetjes tiny.

tiny en jan tichelaar 22-03-16 23:33:05

hoi stoffer ik heb een foto van de openbare school aan het Zuideopgaande op oud Hollandscheveld gezet .kun jij hier meer over vertellen het is de school van meester Rolleman.wij hebben ook nog foto's waar mijn schoonvader op staat met Jan Dekker en Jan
fieten daar brengen ze een krenten wegge naar meester Rolleman voor de geboorte van hun zoon Hans.

Henk Thalen 29-12-15 20:28:57

Dag Stoffer,
Wat een mooie "geschiedenis verzameling" heb je gemaakt. Vooral die schitterende foto's van het
Zuideropgaande bij de school zijn prachtig.
Op de kiekjes dag hebben we hernieuwd kennis gemaakt en hebben we afgesproken om eens langs te komen.

Tot ziens,
Henk en Roelie Thalen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?