Amber 24-03-17 15:01:34

Hoi opa
Je houdt alles hier mooi bij hoor op je site ! Mooie foto's van het mooie elim en altijd even leuk om te lezen wat je allemaal zo beleeft !

Dikke knuffel Amber

Harm Wever Schoonoord 19-10-16 16:33:05

Hallo Stoffer.

Bij toeval op jouw site gekomen. Omdat ik geinteresseerd ben in oude foto's uit Drenthe heb ik genoten van deze foto's met bijbehorende verhalen. In één woord "GEWELDIG"

Groeten.
Harm Wever
Schoonoord.

Weerhuisje.nl Albert Gritter 06-09-16 14:49:09

Hallo Stoffer,

Mooi verhaal over jullie bezoek aan Weerhuisje.nl in de "Wissewassies". Wij hebben het bezoek ook als erg prettig en gezellig ervaren. En ons petje af voor deze heren, die toch al een respectabele leeftijd hebben bereikt, die zo'n kilometerslange fietstocht fluitend maken.

Chapeau!

Anja en Albert Gritter
Weerhuisje.nl

Fiets fan 24-08-16 11:24:58

Ja dat was een geweldig fijne fietstocht georganiseerd door feestvereniging Nieuweroord, bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

anja duinkerken 26-06-16 19:02:45

hallo Stoffer,
zoals ik vanmorgen tijdens de rustpauze van de fietstocht beloofd heb heb ik eens even bij jou op de site gekeken. jammer dat ik van oorsprong uit het mooie meppel kom zeggen mij de foto's van vroeger niet zoveel maar de site is erg leuk om te bekijken.
met vriendelijke groet Anja Duinkerken. (hoop trouwens dat jullie droog over zijn gekomen)

t tichelaar booij 17-04-16 17:10:45

hoi Stoffer ik had een berichtje op jou gastenboek geschreven maar ik had mijn mail adres er niet bij geschreven,het gaat over foto's van de openbare school op het zuideropgaande waar mijn man op heeft gezeten in hollandscheveld.ik weet niet of je er wat mee kan.groetjes tiny.

tiny en jan tichelaar 22-03-16 23:33:05

hoi stoffer ik heb een foto van de openbare school aan het Zuideopgaande op oud Hollandscheveld gezet .kun jij hier meer over vertellen het is de school van meester Rolleman.wij hebben ook nog foto's waar mijn schoonvader op staat met Jan Dekker en Jan
fieten daar brengen ze een krenten wegge naar meester Rolleman voor de geboorte van hun zoon Hans.

Henk Thalen 29-12-15 20:28:57

Dag Stoffer,
Wat een mooie "geschiedenis verzameling" heb je gemaakt. Vooral die schitterende foto's van het
Zuideropgaande bij de school zijn prachtig.
Op de kiekjes dag hebben we hernieuwd kennis gemaakt en hebben we afgesproken om eens langs te komen.

Tot ziens,
Henk en Roelie Thalen.

janny schokker 09-12-15 19:53:12

Beste Stoffer, wat een mooie site heb je, prachtige oude foto´s en mooie familieverhalen. Ik zocht een foto van een wieke en zo kwam ik bij jou terecht.
Het ga je goed samen met Albertje, geniet maar.

Bart Kleiman 05-11-15 19:09:34

Dag Stoffer ,

Ik was op zoek naar foto's van vroeger en kwam jou site tegen. Het verhaal van jou dienst tijd sprak mij ontzettend aan om dat ik ook van Elim/ Nieuwlande in April 1954 bij de Lt Lua naar Ossendrecht moest .Einde van de wereld zo dacht ik .Terwijl wij moe in de druilerige regen nog in ons burger kloffie buiten stonden te wachten kwam er inderdaad wat later bleek de kapitein te zijn welke brulde : Jongelui. . . . allemaal goed luisteren . . . . ; van af nu . . . . staan jullie . . . . onder de krijgstucht . Voelde mij zo ont zettend klein op dat moment wat natuurlijk de bedoeling was .Maar later veranderde toch alles en hadden wij die tijd toch niet graag willen missen ? !

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies