Gerard Rutten - Paardentandart 31-01-12 23:53:30

Hoi Stoffer,
Ik hoop dat alles goed met je gaat en dat je herstel spoedig verloopt?!
Ik heb via het mailadres al diverse berichten naar je gestuurd, maar krijg daar alsmaar geen reactie op terug, dus ik probeer het nu maar even via het gastenboek, want weet uberhaupt niet, of je voornoemde berichten wel, of niet ontvangen hebt?

Hartelijke groet van ons allen.
Gerard Rutten.

Gerard Rutten & Marrit Taekema 04-01-12 01:52:34

Hallo Stoffer,
In de eerste plaats de aller,aller, allerbeste wensen voor 2012!!!! Voor Jou en natuurlijk de hele familie
Ik hoop dat je thuiskomst en de weken,daarna spoedig zijn verlopen en dat je inmiddels ook weer iets kunt gaan ondernemen; want je bent er volgens mij de man niet naar om stil te zitten.
Ondanks het feit, dat "ziekenhuis liggen" niet de meest vrolijke bezigheid is, was ik toch heel erg blij om zo`n "buurman"als jij naast me te hebben, want we hebben het ondanks alles toch ook wel heel erg gezellig gehad!!!!
Ik heb je web-site bekeken en vindt hem onwijs gaaf.
Let`s keep in touch zou ik zeggen.
Hartelijke groet aan jou en de verdere familie.
Gerard Rutten, Marrit Taekema, Tessa & Iris.

meta langenberg 28-12-11 00:59:43

hey lieve pa en ma,

het was fantastisch voor elkaar hoor daar in coevorden. wel een beetje druk, maar ja dat hoort er nu eenmaal bij. we konden allemaal onze buikjes goed rond eten hoor. hartstikke bedankt voor die gezellige middag.

dikke kus van ons allemaal

Jan van der Sleen 19-12-11 00:02:38

Stoffer (beste oud collega)
Las op je website dat je een hartoperatie hebt gehad.
Heb je afgelopen zaterdag nog wel even gezien en begroet bij het afscheid van Brouwer, maar wist niet dat je geopereerd was.

Veel sterkte en dat alles verder goed mag gaan!


groet uit Nieuwlande

meta langenberg 03-12-11 18:11:49

hey lieve pa, ik zie al dat je weer even bezig bent geweest met de computer. Ben blij dat alles achter de rug is en dat het allemaal zo geweldig goed is verlopen. En nu dus aan het herstel werken. Ik ben hartstikke trots op je hoor zoals jij deze week hebt beleefd. In het ziekenhuis wilden ze dat ze allemaal maar zulke patienten hadden. Super. Een pa om trots op te zijn en natuurlijk ook op ons moedertje want die heeft zich ook kranig geweerd hoor zo zonder haar steun en toeverlaat.

Dikke kus, een trotse dochter !!

lia kikkert 03-12-11 14:29:09

Hallo Stoffer,

We hopen dat je je goed voelt en wensen je veel sterkte toe met het herstel. Een zware hartoperatie, jeetje wie had dat een paar maanden geleden gedacht. Dat is niet niks.

Vele groetjes van Martin en Lia Kikkert

Stoffer 01-12-11 19:31:35

Dag beste mensen
Via mijn eigen gastenboek wil ik jullie allen hartelijk bedanken voor voor de vele reacties ook in de vorm van bloemen en kaartjes, ik ben gisteren weer thuis gekomen na een vrij zware hartoperatie maar het herstel gaat heel voorspoedig en ik houd jullie op de hoogte.

hillie 30-11-11 11:44:16

Hoi Stoffer fijn dat je vandaag weer thuis komt geniet er van samen. en nog heel veel beterschap gewenst groetjes Herman en Hillie

Hillie Werink-Veuger 28-11-11 19:30:15

Lees in het gastenboek dat Stoffer in het ziekenhuis ligt.Wens hem het allerbeste en een spoedig herstel!!

Henk Jonker 27-11-11 19:05:44

Prachtige website, met mooie verhalen en foto's, m'n complimenten. Ik hoop dat de foto's van Elim zijn aangekomen, kreeg vandaag een berichtje via de mail dat een ander emailbericht niet was aangekomen. (Misschien de mailbox vol?)
Jullie familiefoto (met Turfkikkertie) is inmiddels geplaatst op de site van www.hoogeveen2000.com
Vriendelijke groet,
Henk Jonker

<< < 8 9 10 11 12
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?