Judith Dekker 02-03-19 23:44:59

Beste Pieter,
Ik maak al een paar jaar dankbaar gebruik van uw website en heb inmiddels al vele plekken bezocht. Bedankt voor alle informatie!!
hartelijke groet,Judith Dekker


Reactie:
Dank je wel Judith!

Nathalie 23-02-19 22:31:28

Beste P,
Mijn grootvader overleefde het kamp van Dora.

Dankzij deze site heb ik me een beeld kunnen vormen over welke hel hij en duizenden anderen hebben moeten doorstaan.


Reactie:
Hartelijk dank voor de entry. Iedereen zou eens in hun leven zo'n kamp moeten bezoeken. Het zet de mens aan tot overdenken....
Pieter

RW de Boer 01-02-19 22:00:02

Beste Pieter, we willen dit jaar met de camper in de 1e week van juni 2019 naar Normandiƫ om daar de herdenkingen en festiviteiten mee te maken. heeft iemand tips voor een route. We vertrekken op vrijdag 30 mei

Jan van den Berg 14-10-18 14:32:35

Beste Pieter,
Het is alweer even geleden dat ik een bericht in jouw gastenboek heb achtergelaten. Heb ik stilgezeten? Nee, verre van dat. Ik heb me verder verdiept in de bouw van de Maginotlinie. Vanuit mijn woonplaats Remich hoef ik maar zo'n 20 kilometer te reizen om de overblijfselen te vinden. Vorig jaar ben ik met mijn zoon naar een Ouvrange geweest en heb daar een rondleiding van een Nederlandse vrijwilliger mogen meemaken. De omvang van de linie is overweldigend. Als je niet binnen in de tunnels bent geweest kun je je geen voorstelling maken van de inspanningen welke daar, tevergeefs, zijn geleverd. De toegepaste techniek met betrekking tot luchtzuivering, stroomopwekking en bevoorrading van manschappen en geschut was de tijd ver vooruit. Ik raad een ieder aan om daar eens een kijkje te gaan nemen.
Groeten,
Jan


Reactie:
Hallo Jan,
Goed dat je reclame maakt aan iedereen om dit enorm uitgebreide complex eens te bezoeken. Het is zeker meer dan de moeite waard.
Bedankt voor je reactie,
Pieter

Dennis 01-10-18 17:03:12

ik kom net vers terug uit de ardennen en ervaar hoe lastig het is strijdbewijs op te sporen af en toe dus sta werkelijk versteld van de volledigheid van deze site, de volgende keer wordt deze info de leidraad.


Reactie:
Beste Dennis,
Dank je voor je reactie. Deze reacties houdt mij gaande om er mee door te gaan.
Hartelijke groet,
Pieter

William Malloy 16-09-18 21:30:12

Thank you so much for this page, which will stretch my mind (but only a little) since Dutch is the closest (say linguistic scholars) to English.Thank you very much indeed for the link to the adventures of the pilot I affectionately call The Orange Baron, i.e. Pieter A. Cramerus. I first met him in 1964 through his firstborn, Marijke, and worked for him in Vail, Colorado, USA 1969-1972, and have remained friends with his children up until now.Unfortunately, although Poederbach's VIMEO trailer shows that The Amazing Adventures of Pieter Cramerus is now online at this site, I am unable to locate it and would appreciate some help in finding the URL for the combined video.Some time ago, I saw a video of Capt. P.A. Cramerus's 100th birthday(2016) and can no longer find it online, so assistance would be further appreciated. Erg bedankt.

Roland Bakker 14-09-18 10:07:11

Beste Pieter,Dank voor de geweldige informatie op je website. Het maakte de voorbereidingen leuker, de voorpret beter en de reis extra bijzonder. Dankzij de uitstekende aanwijzingen, hints en tips genoten van elke minuut in de Ardennen. Natuurlijk zie je zonder voorbereiding ook al veel maar de meest interessante dingen zou ik toch zijn misgelopen. Voor mij waren de foxholes bij Foy een hoogtepunt. Naast het museum in La Roche en Ardenne en de diverse tanks langs de route. Dat alles in een prachtige omgeving met stralend zonnig weer. Oh ja en de gehaktballen bij 'Leo' in Bastogne zijn een absolute aanrader voor iedereen die na een dag 'Strijdbewijs' trek heeft gekregen in iets stevigs!

Pieter Jutte 11-06-18 16:56:08

BESTE LEZERS EN ANDERE BEZOEKERS, HARTELIJK WELKOM OP DIT GASTENBOEK. IK WERD GEDWONGEN EEN NIEUW GASTENBOEK AAN TE MAKEN, DAAR DE VORIGE MET 750 ENTRIES VOL WAS EN NIETS MEER KON HERBERGEN. HARTELIJK DANK VOOR UW WOORDEN,... PIETER


Reactie:
Het is getest en het werkt!


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!