Mark 16-09-19 13:13:13

Uw website hebben mijn broer en ik gebruikt tijdens onze vierdaagse trip naar Normandië. Wat een schat aan informatie! Bedankt voor al het uitzoeken en de mooie routes die beschreven staan. Hebben er heel veel aan gehad!
Grt,
Mark


Reactie:
Hartelijk dank voor de reactie, Mark.

Jan Venema 15-09-19 19:23:27

beste Pieter,
afgelopen week met Idee tours de Normandie tour gedaan onder jouw bezielende leiding. Wat een ongeloofelijke encyclopedie ben jij. Het was fantastisch. Kennis van zaken tot in het kleinste detail. Gebracht op een zeer onderhoudende manier. Voor ons was het een onvergetelijke ervaring.


Reactie:
Bedankt voor deze leuke reactie, Jan. Fijn dat jullie genoten hebben. We vonden de groep ook erg bevlogen om het allemaal te ondergaan, want het was soms best een emotionele vertelling. Groetjes van mij en Corry.

Ineke van Blotenburg 15-09-19 10:27:36

Wat een fantastische mooie site heel veel uit kunnen halen maar de reis op zich met jou als gids was helemaal indrukwekkend en super goed, we willen jou nogmaals bedanken voor de fijne week en alles wat je ons hebt laten zien. Henk en Ineke


Reactie:
Hallo Ineke en Henk, we waren blij met jullie aanwezigheid en de constante positieve feedback. Dankzij onze leuke groep is de reis sowieso een mooi succes geweest. Hartelijke groeten van mij en Corry.

Jacqueline reijnders 07-09-19 16:25:05

Wat een interessante site. Geweldig.ik ben nu in berlijn en ga morgen uw wandeling doen. Fantastisch


Reactie:
Beste Jaqueline, heel veel succes en bedankt voor het bericht.

Alwin Wijnands 05-09-19 22:19:00

Dit jaar is een uitgebreid boek verschenen over de strijd rondom Schijndel. Op zoek naar meer informatie over Market Garden kwam ik op deze site terecht. Geweldig! Bijna in één ruk het stuk over OMG uitgelezen. Mijn complimenten voor de aanpak om de film met de werkelijkheid te vergelijken. Bedankt voor al het werk.Nu snel de rest ontdekken.....


Reactie:
Dank je wel Alwin...

Gerard Schreur 18-08-19 13:45:35

Dag heer Jutte, dag Pieter, heel veel dank voor de uitgebreide verslagen en verhalen. Ik lees er veel in.
In 2007 met uw advies al naar Normandië geweest. Nu de Ardennen bezocht. Wederom met uw aanwijzingen en de uitdraai.
In Foy staat zonder enige aankondiging het huis van waaruit een Duitse scherpschutter de Easy Compagnie "ophield". Deze scherpschutter werd uitgeschakeld door Shifty Powels. Nog met kogelgaten en al. Foto's zijn beschikbaar. Ik weet niet, of dat bij u bekend in.
Nogmaals hartelijk dank voor de verhalen.
Hebt u er bezwaar tegen, dat ik sommige foto's gebruik in mijn eigen (Google Foto's)-album?
Vriendelijke groet.
Gerard Schreur, 's-Heerenberg.


Reactie:
Hallo Gerard. Dank voor de entry, ja ik ken het huis, maar zelf nog geen foto van genomen. En ja, gebruik van foto's is toegestaan, alleen bij publicatie met bronvermelding. Hartelijke groeten, Pieter

Theo Van Hee 25-06-19 08:15:19

Eerste maal met uw info naar Normandie juli 2011. Geweldig succes . Augustus 2019 tweede maal . Bedankt voor uw werk , indrukwekkend .


Reactie:
Beste Theo, heel graag gedaan... 😊 Pieter

Jan Goor 21-06-19 11:22:17

Jaren geleden toevallig Port en Bessin ontdekt. Zijn er later teruggekeerd en blijven komen. Dank zei jouw info is deze streek ivm de Landing voor mijn een open boek geworden. Ik heb plekjes ontdekt waar ik niet het flauwste vermoeden had dat ze bestonden . De inname van PeB: zo gedetailleerd uitgelegd !! Het is een enorme informatiebron . Zeer zeer hartelijk bedankt !


Reactie:
Hartelijk dank, Jan, voor deze woorden. Het houdt mij enthousiast om er rustig mee door te gaan. Pieter

Rinus Verburg 19-06-19 10:05:31

Normandie bezocht en nu Bretagne,veel hulp van gehad aan de informatie van deze geweldige site,daarvoor dank.Rinus Verburg.


Reactie:
Bedankt Rinus!

Jos Schilders 18-06-19 12:07:52

Pieter,Onlangs las ik dat de jeugd steeds meer interesse toont in de tweede wereld oorlog. Jouw site draagt daar zeker aan bij. Groet,Jos


Reactie:
Dank je wel, Jos!

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda