karin bijlsma 25-09-03 21:39:16

wat een leuke foto s . ik heb voor de kinderen een kalender gemaakt die begint zondag als we bij jolene komen kijken. ik heb de foto s gebruikt van jullie site.nu kunnen ze vanaf zondag elke avond een kruisje zetten en hebben meteen een idee wanneer jolene gaat bevallen wanneer we gaan kijken en wanneer het half december is. tot zondag karin

Kees en Bianca 14-09-03 19:18:34

Hallo,

Wij hebben ons ingeschreven bij jullie voor een reutje. En toen ik vandaag op internet keek zag ik ineens deze site! Erg leuk om alvast de "ouders" te zien! Tot over 2 weken!

Met vriendelijke groeten,

Kees en Bianca

Rob en Isolde 13-09-03 11:59:59

hallo allemaal, net voordat onze vakantie begint toch even een berichtje voor jullie achterlaten. De nestreunie was geweldig we kunnen al bijna niet wachten op de volgende. ;) Myla vind de vakantie nu al geweldig want we gaan natuurlijk nog vaker op pad en ze heeft allebei haar baasjes nu steeds om haar heen. Ze loopt maar heen en weer te kwispelen alhoewel ze haar kans ook mooi waarneemt om weer eens uit te proberen waar ze staat in onze "roedel" we moeten daar erg om lachen. Groetjes en tot na onze vakantie (laat Jolene wel even wachten tot we terug zijn he dan kunnen we komen kijken) :(

karin bijlsma 12-09-03 10:47:50

bijna elke avond neem ik weer even een kijkje op jullie site. ik kan niet genoeg krijgen van de leuke fotos. in afwachting op jullie nestje heb ik voor de kinderen vast de foto van de pup tussen de tulpen uitgeprint.
groetjes karin hoofddorp

conny 05-09-03 15:40:04

hoi
mooie pagina,de moeite waard
Hoop dat je ook eens op mijn pagina"s komt kijken....
en mischien je site gratis aan wilt melden bij golden retrievers links
groetjes van conny

http://goldenretrievers.jouwpagina.nl
http://groups.msn.com/goldenretrieverfangroep
http://home.planet.nl/~harms488/Golden.htm

Yvonne Goemans 08-07-03 00:51:14

Via de site van Patricia kwam ik jullie site tegen, erg mooi ook. Ik heb ook een hond uit een nest van Patries; Xena, zusje van Meike. Leuk te zien dat alles goed gaat, hier ook hoor, alleen geen nestjes, haha. Succes met alles, en wie weet zien we elkaar nog eens. Groetjes van Yvonne en pootje van Xena.

Rob en Isolde 05-07-03 10:18:49

Dag allemaal, we hebben jullie mooie site al vaak bezocht maar nog nooit de tijd genomen om het gastenboek te tekenen. Het leek ons toch leuk om hier even een berichtje voor jullie achter te laten en te laten weten dat we jullie site echt heel erg mooi vinden. Het is vooral leuk om de zeer regelmatig wisselende foto's te bekijken. Af en toe printen we er ook een uit voor het boek van Myla. Allemaal een hele fijne vakantie! Groetjes uit Zaltbommel!

Marijke koppenol 27-06-03 12:25:54

Hoi Fam. Pleit.
Weer eens een kijkje genomen op jullie website. Ziet er mooi uit! En Annelien gefeliciteerd, leuk hoor.
Wij hopen begin september bruine pups van onze Zoé te krijgen. Kijk maar eens op onze website.(www.home.zonnet.nl/koppenol80)
Veel succes met jullie hondjes en aankomende nestje. Groetjes uit Capelle van Marijke Koppenol en een poot van Tara, Lobke en Zoë.

Leonietje 27-05-03 12:37:27

Mooooooie site eli!! Ik kom snel weer met de hondjes kroelen hoor!!!(en natuurlijk ook met jou!) kussies van je nichtje

Gaby 25-05-03 17:32:55

HeeJ Annelien + Familie!
Wat een gaafe site hebben jullie..en dan ook nog eens met die mooie honden erbij!!
echt leuk! Ik was net op Golden Robos aan het kijken...en waarschijnlijk is dat de kennel waar onze hond Jopper vandaan komt! echt leuk! want wij wouden dat al heel lang weer weten!!
VeeL groetjes Gaby!

<< < 40 41 42 43 44
Zoeken
Terug naar homepage