Eric de Ridder  

John heeft onze gerenoveerde badkamer prachtig gestuct; mooi glad en strak werk. Plus netjes achtergelaten; een aanrader!

Jos en Diny Schreuder  

John heeft bij ons geweldig werk geleverd.Werkt erg netjes en past zich soepel aan. Kan van niets iets maken.Is gezellig in de omgang en flexiebel.Is een stucadoor,, die je aan iedereen kunt aanbevelen. Wij doen het in ieder geval wel.John, bedankt voor het mooie werk, dat je bij ons geleverd hebt!

Janita Witvoet  

John Bierens, ook op hoge hoogte! Een echte vakman die naast prachtig uitgevoerd vakwerk ook voorziet van goede adviezen en meedenkt bij andere uit te voeren activiteiten.John bedankt, we vinden het resultaat geweldig! Tot ziens bij de laatste puntjes op de i

Bert en Trudy  

Een moeilijke klus, twee deuropeningen op maat maken voor stalen deuren. Prima gelukt. In goed overleg en in alle rust netjes gemaakt


Reactie:
Link van het project:
http://www.stucbeter.nl/index_bestanden/Page1107.htm

marie-jose van loon vermeer  

john is een zeer goeie vakman.alles zeer netjes gestuct.zeer tevreden over hem,komt de afspraken na.en ook makkelijk in de omgang.afz marco en marie-jose van loon

Pierre Cremers  

Ervaren en nette stukadoor !!! John maakt zijn woorden meer dan waar. Op en top vakman die met je mee denkt. Betrouwbaar en met een brede blik.

John Scholten  

Net werk en een goede communicatie. Mijn jaren '30 huisje ziet er alweer een stucbeter uit. Dank.

Jessica van eijs  

Mijn hele huis is gestucadoord, ik ben super tevreden en heb daarom John bij kennissen en andere vrienden aanbevolen.

Plus + goede afspraken, werkt netjes, neemt de rommel weer mee en een gezellig praatje.

Min - kan ze niet verzinnen.
Gr Jessica van eijs

Petra en Sandra  

Bij onze grote verbouwing zagen we het meest op tegen 'de stukadoor'...

John heeft ons complete huis gestuct en het is echt fantastisch geworden. De muren zijn super strak, alle hoeken zijn haaks (en daardoor past de keuken ook precies) en we hebben nergens naar om hoeven kijken.

Na de metamorfose werd alles ook nog netjes opgeruimd, John doet zelfs andere schoenen aan, als hij bv naar zijn bus loopt geen witte voetstappen heeft, maar stond zelfs de oprit schoon te spuiten!Van mijn eigen viezigheid.Onze zorgen vooraf waren totaal overbodig. En het was nog reuze gezellig ook!

Alle complimenten voor John, dikke aanrader BEDANKT!

Hartelijke groeten,
Peter & Sandra

Frits van den dungen  

Wij hebben John door de jaren heen al verschillende stukadoorswerken laten uitvoeren. Altijd naar volle tevredenheid. John werkt netjes en maakt netjes werk! Gewoon een super-goede stukadoor en ook nog eens fijn in de omgang; afspraak is afspraak bij hem. Wij kennen geen betere! Ga zo door!

1 2 3 4 5 > >>