Diana Brüggink  

Ons plafond is weer mooi strak, gestuct en gespoten! Ook na afloop is alles netjes opgeruimd achter gelaten. Wij zijn heel tevreden, nogmaals bedankt John!

Dyana Wouters  

In eerste instantie zou John bij ons de keuken en hal doen. Maar tijdens het stucen kwamen we erachter dat de gehele huiskamer ook opnieuw moest aangezien de vorige stucadoor “vergeten” was om het voor te lijmen en alles los liet zo gauw je het aanraakten. Maar was gelukkig geen probleem voor John en de huiskamer kon gelukkig meteen meegenomen worden. Zodat niet het gehele schema van de verbouwing in de soep liep. Echt een vakman die meedenkt .

Anna van Houten-Slump  

John heeft enorm goed werk geleverd in ons huis op een aantal kamers (met schuine wanden) en onze vide. Alle wanden, incl. enorm hoge wand en de schuine wanden zijn zeer strak gestuct, echt vakmanschap. Denkt ook goed mee. We boeken hem graag weer als we vervolg klussen in huis hebben.

René van Duuren  

John is niet alleen een vakkundig stukadoor die efficiënt werkt en duidelijk en vriendelijk communiceert. John is ook een weldoener en dat is niet overdreven.
De dag dat mijn keuken en badkamer gestuct zouden worden in verband met de plaatsing van een keuken de week daarna liet mijn stukadoor me lelijk in de steek. Ik heb toen een oproep geplaatst op een stukadoorsite voor een spoedklus. Ook ben ik gaan rondbellen, maar niemand had tijd. Dat was stressen. Gelukkig reageerde John op mijn oproep met een paar gerichte vragen. Een uur later had hij de klus aangenomen en zou de volgende dag beginnen. John was met een aantal van zijn mensen aan een grote klus bezig, maar zag de noodsituatie waarin ik zat en heeft zich vrijgemaakt om de klus bij mij te doen. Heel bijzonder vond ik dat en daarvoor wil ik hem nogmaals hartelijk bedanken.
Het werk is nu gedaan en het ziet er perfect uit. De keuken kan komen. Heel veel complimenten voor de menselijkheid en het vakmanschap van John!!

Rob  

Super strak en netjes plafonds en ronde diepe raamnis gestuct!

John Verhagen  

John heeft op zeer korte termijn een gedeelte van onze woonkamer en hal gestuct. Komt afspraken na en werk netjes. We zijn erg blij met het resultaat!!

JESSY broers  

John heeft echt fantastisch werk geleverd! Absoluut een aanrader. Ons pand met monumenten in plafond waar flinke scheuren in zaten heeft hij helemaal gerepareerd en prachtig herstelt. "Andere stucadoors" gaven aan dat het niet te repareren was en dat vonden we echt spijtig! Gelukkig vonden we John op tijd, die dit gewoon kon herstellen! Alles prachtig gestuct en verf gespoten. Gewoonweg top! Ze werken snel, goed en zelfs de prijs is erg schappelijk! Thanks John!

Jurriaan Spoel  

John heeft prima werk geleverd. Strakke wanden gestuct, met mooie verliggende stucrand tegen het plafond. Denkt mee en komt afspraken na, aanbevolen! Jurriaan & Marjolijn

Laura van Hooff  

John heeft in ons monumentale pand in Hapert de puntjes op de i gezet!
Tijdens onze zoektocht naar een geschikte stucadoor, hadden wij direct vertrouwen in John door zijn snelle handelen en duidelijke kennis van het vak. In één week tijd heeft hij de gehele begane grond gestuct en wij zijn zeer te spreken over de fraaie afwerking.
Zeker een aanrader, dankjewel John!
Groeten, Jelle & Laura

Yvonne de Ruiter  

Ik
kan John zeker aanbevelen. Vooral als je snel een stucadoor nodig hebt. Ik had
wat problemen met de verbouwing van mijn keuken. Hierdoor had ik op stel en
sprong een stucadoor nodig. John reageerde direct en kon ook snel beginnen.
Super!


Groetjes,
Yvonne de Ruiter

1 2 3 4 5 > >>
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies