Petra en Sandra  

Bij onze grote verbouwing zagen we het meest op tegen 'de stukadoor'...

John heeft ons complete huis gestuct en het is echt fantastisch geworden. De muren zijn super strak, alle hoeken zijn haaks (en daardoor past de keuken ook precies) en we hebben nergens naar om hoeven kijken.

Na de metamorfose werd alles ook nog netjes opgeruimd, John doet zelfs andere schoenen aan, als hij bv naar zijn bus loopt geen witte voetstappen heeft, maar stond zelfs de oprit schoon te spuiten!Van mijn eigen viezigheid.Onze zorgen vooraf waren totaal overbodig. En het was nog reuze gezellig ook!

Alle complimenten voor John, dikke aanrader BEDANKT!

Hartelijke groeten,
Peter & Sandra

Frits van den dungen  

Wij hebben John door de jaren heen al verschillende stukadoorswerken laten uitvoeren. Altijd naar volle tevredenheid. John werkt netjes en maakt netjes werk! Gewoon een super-goede stukadoor en ook nog eens fijn in de omgang; afspraak is afspraak bij hem. Wij kennen geen betere! Ga zo door!

Rita de Laan  

Prima vakman die John. Altijd keurig op tijd en laat alles netjes achter, zelfs de `loop`van zijn bus naar de voordeur heeft hij schoongespoeld.Petje af voor zijn inzicht, gezellige praatje en vlotte werkwijze, wij zijn er zeer tevreden mee en bevelen John van harte aan als iemand een (hele nette) stukadoor nodig heeft. Rita de Laan

Leon & Mieke  

Vol verwondering en bewondering hebben wij staan kijken hoe John in no-time onze kamer en keuken van een metamorfose voorzag. Alles wat niet verplaatsbaar was, werd keurig afgeplakt of afgedekt. Alle afval werd keurig meegenomen. Daarbij is het ook nog eens een leuke vent om over de vloer te hebben.Wij genieten volop van zijn stucadoorswerk en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Gerard & Claire  

Hoi John, als bedankje voor je vakkundig stuccen voor onze entree, en de boven hal plus trap gat.hierbij een verassing.Veel plezier ermee.

Groeten Gerard, Claire, Eva, Thomas

Nicole  

Strak werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Ik ben er heel blij mee en John mag zeker terugkomen als ik weer een stucadoor nodig heb Topper.

Marjon  

John is een fijne kundige stukadoor, die graag met je meedenkt, flexibel is er een die zijn afspraken nakomt.Wij bevelen hem zeer zeker aan voor een toekomstige klus!

Barry  

Super goed werk geleverd, Erg aardige kerel, onze woonkamer is pressies geworden zoals ik had gehoopt en verwacht

Frank  

John levert heel mooi werk af, en laat geen troep achter, stofzuigt alles keurig nadien. Ik ben zeer vertreden over het resultaat.

Danny Versmissen  

'N pietje precies die zeer netjes werkt en geweldig goed werk levert!! echt 'n aanrader!

1 2 3 4 5 > >>