Martijn Fleskens  

John bedankt,
De wanden en (vooral) de open haard in de woonkamer zijn echt super geworden.Ook de keuken (waarvan we dachten dat het niks meer kon worden) is geweldig mooi geworden.Het overige werk dat je hebt gemaakt (muren, plafonds, lateien) ziet erg netjes en strak uit.
Met vriendelijke groet,
Martijn

Maarten Verbunt  

Hoi John,
Je hebt vorige week bij ons prachtig stucwerk geleverd. De muren en het plafond zijn super strak. We hebben het hele weekend hard gewerkt en de kleine kan bijna zijn nieuwe kamer in.
Super bedankt voor het vakwerk dat je hebt geleverd alleen jammer van die twee "elektriciens" die er een zooitje van maakte. Aan jou heeft het niet gelegen. Heel veel stucadoors zouden wat van jou nette manier van werken kunnen leren.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verbunt

Eduard en Brigitte  

Hoi John,
Je bent vorige week bij ons geweest voor het stucen van het plafond van badkamer en wc. Het ziet er prima uit!
We zien de factuur wel verschijnen.

Rudolf Smit  

Hee John, als ik de foto's terug zie van hoe het was en hoe het nu is dan schrik ik toch wel. De muren en plafonds zien er nu superstrak uit. Ook de tegelzetter maakte complimenten over hoe de badkamer gezet is zodat zijn tegels er ook strak in konden. Dat zegt genoeg denk ik. Ik ben in ieder geval heel tevreden. Mvg, Rudolf

Pierre Verschuur en Nathalie  

Beste John,
Wij vroegen jou op zeer korte termijn onze woonkamer met sierlijsten te stucen en een nieuwe "siercirkel" aan te brengen. Dit heb je boven verwachting snel voor elkaar weten te krijgen. Ook zijn we erg onder de indruk van je vakmanschap en netheid van werken, schitterend werk afgeleverd. Heel veel dank, wij gaan hier jaren plezier van hebben!
Met vriendelijke groet,
Pierre en Nathalie

Yvonne Maas  

John, het plafond in de badkamer ziet er mooi uit. Bedankt voor de snelle en goede service!

van den Elzen  

Mooi werk geleverd John. Het hele huis van top tot teen weer strak gesmeerd. Glad pleisterwerk op alle muren en schuurwerk op de plafonds. Een aantal behoorlijke renovaties ook, met name de keukenwanden. Netjes gewerkt en leuk contact. Goed advies over het trapgat, daar ben ik ?cht super blij mee. Maar... Vooral fijn dat een vers laagje gips een onderhavig huis (toen we het kochten, inmiddels niet meer) er een stuc beter uit laat zien!

Joost  


Hoi John,
Het plafond is mooi geworden!Ik ben zeer te vreden, je had snel tijd, je gaf goed advies, je werkt precies en schoon.
Bedankt. Groeten, Joost

Marlies Timmermans  

Beste John,Onze zolder en bovenverdieping zag er binnen enkele dagen weer strak uit. Dus..... hebben we je alweer gereserveerd voor over een paar maanden als de verbouwing van de begane grond achter de rug is. We zien je dan weer graag terug voor de "finishing touch". Dank en tot snel.

Ans & Theo  

Wij zaten met een zolder die wel groot was maar waar alleen rommel op stond en niet netjes afgewerkt was . En na 36 jaar kwam zag en maakte john bierens van onze zolder een paleis waar ik zelf nog wel wil gaan slapen! Niks op hoeven ruimen! En alles super netjes opgeleverd. Zelfs geen witte voetstap buiten of zo,neemt alle troep mee.
PERFECTE ARBEID en supersnel inmiddels heeft hij ons hele huis gehad .
EEN AANRADER
JOHN BEDANKT.

<< < 2 3 4 5 6 > >>