Barry  

Super goed werk geleverd, Erg aardige kerel, onze woonkamer is pressies geworden zoals ik had gehoopt en verwacht

Frank  

John levert heel mooi werk af, en laat geen troep achter, stofzuigt alles keurig nadien. Ik ben zeer vertreden over het resultaat.

Danny Versmissen  

'N pietje precies die zeer netjes werkt en geweldig goed werk levert!! echt 'n aanrader!

Marjan en Guus  

John heeft onze keuken en bijkeuken gestuct incl plafonds en sierplint. Zeer net resultaat! Tevens is de communicatie duidelijk, en komt alle afspraken na, Goede ervaring!

Lucas molenaar  

Ik was op zoek naar een stucadoor die zijn werk wel serieus neemt, na eerdere slechte ervaringen met andere, waar ik teveel gefocussed op de laagste prijs (en met alle ellende achter bleef), kwam ik terecht bij John vanwege zijn goede recessies. Hij heeft bij mij de schade die was achtergelaten naar alle tevredenheid hersteld, ben enorm tevreden. Ook de nazorg is tiptop in orde.Uit coulance is John nog twee maal langs gekomen om eerdere schade (die niet door hem is veroorzaakt, en geen onderdeel was de originele opdracht) voor mij te herstellen. Niets negatiefs op aan te merken, duidelijke communicatie, komt tijd, tot op de minuut na, nogmaals dikke pluim bedankt John.Mvg, Lucas molenaar

Luc & Nicole  

Dag John,
Fantastisch stucwerk in onze woonkamer, we hadden ook niets anders verwacht, nadat je bij ons de entree gerestaureerd had. De lijst is nog aan 't drogen, maar iedereen vindt hem prachtig, enorm bedankt.Luc & Nicole

Fam,Fredrik  

Onze gehele beneden verdieping gestucadoord door John.John is zeker aan te bevelen, afspraken komt hij stipt na, en werk erg secuur. Een fijne vakman om over de vloer te hebben.John Bedankt topper

Fam, Rijnberg  

We zijn zeer vertreden met het resultaat, ons plafond in de woonkamer, keuken, hal is prachtig strak geworden, de naden tussen de beton, keurig weg gewerkt, er zijn prachtige koven met spotjes gemaakt. Ook de platte plint is erg strak naar tevredenheid gemaakt. Het is echt af, bedankt vakman.

lokert 1  

Fantastisch werk geleverd. Mooi strak, super netjes gewerkt. Alles tip-top, van de offerte tot de auto, van matrialen tot geleverd werk. Een aanbeveling waard.

Stuurstraat  

We zijn heel tevreden over de manier van werken en het eindresultaat wat John in ons huis heeft bereikt! Zeker aan te raden!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies