Rob en Marlies Timmermans  

Beste John, Natuurlijk hebben wij je al persoonlijk bedankt maar we laten ook een bericht achter op je site om je zo aan te bevelen bij mensen op zoek naar een goede vakman en fijn persoon. Wat was het een klus maar wat is het mooi geworden. John gaat voor kwaliteit en dat merk en zie je. Nogmaals dank. Rob en Marlies Timmermans

Dimitri  

Op aanraden van een kennis John Bierens van StucBeter laten komen kijken voor de renovatie van mijn slaapkamer. De wanden en het plafond moesten nodig voorzien worden van nieuw stucwerk. Na alles zorgvuldig bekeken te hebben kreeg ik een scherpe offerte toegestuurd. Op basis daarvan heb ik hem laten komen. Hij werkt uiterst secuur en netjes! Hij heeft alle rotzooi netjes meegenomen. En ik moet zeggen dat ik er GEEN spijt van heb! Het ziet er weer fris, keurig en strak uit! John... Ik wens je in de toekomst veel succes met je bedrijfbedrijf! Groetjes, Dimitri

Doehetzelfstandigevrouw  

Ik heb John ingehuurd voor een renovatie nadat mijn vaste stucadoor niet op kwam dagen. John was zo flexibel dat hij drie dagen van zijn vakantie voor mij heeft opgeofferd. Helemaal super natuurlijk. John is bescheiden en werkt erg hard. Het is een fijne vent in de omgang. Het werk wat hij heeft afgeleverd is zeer naar tevredenheid, deskundig en strak!! Wat ik ook prettig vond, was dat hij met oplossingen kwam, hierdoor haalde hij voor mij e.e.a. uit handen. Toppertje! Bedankt John!
Reactie : Drie dagen opgeofferd, en de Zaterdag dat zijn er vier.Maar heb het graag gedaan

Martijn Fleskens  

John bedankt,
De wanden en (vooral) de open haard in de woonkamer zijn echt super geworden.Ook de keuken (waarvan we dachten dat het niks meer kon worden) is geweldig mooi geworden.Het overige werk dat je hebt gemaakt (muren, plafonds, lateien) ziet erg netjes en strak uit.
Met vriendelijke groet,
Martijn

Maarten Verbunt  

Hoi John,
Je hebt vorige week bij ons prachtig stucwerk geleverd. De muren en het plafond zijn super strak. We hebben het hele weekend hard gewerkt en de kleine kan bijna zijn nieuwe kamer in.
Super bedankt voor het vakwerk dat je hebt geleverd alleen jammer van die twee "elektriciens" die er een zooitje van maakte. Aan jou heeft het niet gelegen. Heel veel stucadoors zouden wat van jou nette manier van werken kunnen leren.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verbunt

Eduard en Brigitte  

Hoi John,
Je bent vorige week bij ons geweest voor het stucen van het plafond van badkamer en wc. Het ziet er prima uit!
We zien de factuur wel verschijnen.

Rudolf Smit  

Hee John, als ik de foto's terug zie van hoe het was en hoe het nu is dan schrik ik toch wel. De muren en plafonds zien er nu superstrak uit. Ook de tegelzetter maakte complimenten over hoe de badkamer gezet is zodat zijn tegels er ook strak in konden. Dat zegt genoeg denk ik. Ik ben in ieder geval heel tevreden. Mvg, Rudolf

Pierre Verschuur en Nathalie  

Beste John,
Wij vroegen jou op zeer korte termijn onze woonkamer met sierlijsten te stucen en een nieuwe "siercirkel" aan te brengen. Dit heb je boven verwachting snel voor elkaar weten te krijgen. Ook zijn we erg onder de indruk van je vakmanschap en netheid van werken, schitterend werk afgeleverd. Heel veel dank, wij gaan hier jaren plezier van hebben!
Met vriendelijke groet,
Pierre en Nathalie

Yvonne Maas  

John, het plafond in de badkamer ziet er mooi uit. Bedankt voor de snelle en goede service!

van den Elzen  

Mooi werk geleverd John. Het hele huis van top tot teen weer strak gesmeerd. Glad pleisterwerk op alle muren en schuurwerk op de plafonds. Een aantal behoorlijke renovaties ook, met name de keukenwanden. Netjes gewerkt en leuk contact. Goed advies over het trapgat, daar ben ik ?cht super blij mee. Maar... Vooral fijn dat een vers laagje gips een onderhavig huis (toen we het kochten, inmiddels niet meer) er een stuc beter uit laat zien!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies