Jolien 21-03-14 09:54:18

Beste,

dat je een site aanmaakt voor de verzorging van slangen is allemaal goed en wel, maar het maakt me enorm kwaad dat als ik in google 'gerbil wil niet eten' intyp, op jouw site terechtkom, en in grote rode letters doodeleuk wordt gezegd dat je slangen gerbils kunt voederen. Zelf heb ik al vaak gerbils gehad en het feit dat zij gewoon moeten dienen ter tijdelijke voldoening van een slang vind ik gruwelijk. Mocht je de dieren eens kunnen observeren zou je zien wat voor een lieve en slimme diertjes het zijn, en dat zij niet bestemd zijn voor consumptie. Van mijn part mogen de dierenwinkels 20 euro per stuk beginnen vragen zolang deze praktijk maar stopt.. Ik waarschuw ook vaak mensen op kapaza om hun nestjes niet gratis weg te geven zodanig dat ze niet bij jullie terechtkomen. Iedereen zijn dier, maar een beetje respect voor dit aardige intelligente knaagdiertje zou wel op zijn plaats zijn..

TB 23-07-13 21:34:03

goede site mijn boa heeft sinds kort bloedmijt gelukkig kon ik hier vinden wat te doen top

spookje 16-09-11 00:39:31

wouww leuk dat je dit doet is leuk voor de kids en ook de grote kids onder ons

kom zeker nog eens kijken

dekogifts dordrecht 06-11-10 10:51:48

een leuke site met die wurgslangen.ik sta er alleen wel van te kijken dat er alleen al in india 35.000 mensen dood gaan door een slangenbeet.dat er jaarlijks 5 miljoen mensen gebeten worden door een slang lijkt mij ook veel maar het zijn natuurlijk schattingen.ik zal de zite in de gaten houden en regelmatig een bezoekje brengen aan de site

Denise 10-09-09 17:11:42

Hey lieffie,
eindelijk dan eens een berichtje van je wijffie
shame on me...i know....
Zo te lezen zijn een hoop mensen blij met je update, dus ik zou zeggen hou dat vol
Probeer de tijd te maken om mensen tevreden te maken
Je blijft toch wel mijn nummer 1, maar blijkbaar nu ook voor en hoop andere...
Aangezien zelfs, zoals ik las, kinderen van 5 er wat aan hebben....
Ik ben trots op je, en zal dat ook ten alle tijde zijn....

Liefs je wijffie

Henk de Groot 07-09-09 18:26:53

Hoi ben Henk de Groot en mede eigenaar van een reptielen zaak te leerdam, heden morgen rond half 9 keek in bij onze Tyger Python waar een dode Cavia bij lag waarom hij niet had gegeten en wilde dit verwijderen.
Onze tijger python is 4 meter en we hanteren hem altijd met ze 2, daar het dier super tam is en goed mee valt te werken.
Deed de ruit open en aaide hem eerst om hem kennis te geven dat ik het was, bij de tweede aai sloeg hij uit en hing hij met al zijn kracht in mijn hand.....schrok even maar reageerde gelijk door zijn kop vast te houden met mijn linker hand. dit heeft tot gevolg gehad dat hij zijn kop niet kon beschermen en mijn vrouw met alcohol het dier kon overgieten, waardoor hij los liet. Het dier was aardig over de zeik en heb hem terug gezet.
Ben naar het ziekenhuis geweest en daar tanden verwijderd van het dier......wilde even vertellen dat het erg zeer doet en je altijd gewaarschuwd moet zijn met een dergelijke slang als die van ons.

Blijft een super mooie dier en we gaan er zeker verder mee.

succes met de hobby.

Boes 26-07-09 17:08:38

Erg leuke website!! Aangezien mijn zoontje van 5 over niets anders praat dan slangen,hagedissen,spinnen etc etc ben ik gaan googlen en kwam op deze site uit. Erg leuke informatie die ik weer aan hem doorspeel!

Groet,.. een bijna buurman uit Haarlem

Richard 02-03-07 22:14:04

wat een te gekke site, ik heb al een tijdje een tijger python en heb vandaag een boa cc aangeschaft, kheb hier veel handige/bruikbare informatie gevonden, ook vond mijn partner het fijn hier het een en ander te lezen.

mijn dank is groot. keep it up.


Reactie:
Mooi om te lezen dat men iets aan de site heeft.
In de toekomst zal de site beetje bij beetje worden uitgebreid tot een website waar nog meer te vinden is als dat het nu al is.

HansTiger Smits 28-12-06 16:57:35

Mooie website

Greetz tiger smits

igor 22-12-06 16:36:35

hey,
Ik heb vandaag een terrarium aangeschaft en heb 2 koningspythons aangekocht van een 3maand oud ( zei de verkoper me)en een 35cm groot. Er zit 1 albino vrouwtje in.

Het gehele kostenplaatje was vrij duur (een 400 euro) maar het is enorm mooi en ik ben er mega content mee!! Als je wilt stuur je me een mailtje en dan stuur ik jou fotos van men terra door.

Nu ben ik zo eens aan het rondkijken voor informatie en ik kwam op jouw site terecht, en ik moet zeggen het is momenteel de interessantste wat ik tegengekomen ben .

Groeten en succes met de verhuis

Igor

1 2 3 4 5
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies