Anouk Jansen 28-05-15 14:01:41

Wij zijn zaterdag 23 mei 2015 bij jullie geweest en willen even kwijt dat we een geweldige middag hebben gehad! Erg leuke tocht met de huifkar door de bossen van Tuk, met interessante uitleg over de omgeving. Daarna stond de barbecue al klaar en konden we zo aanschuiven! De kinderen konden tussendoor springen op de trampoline en naar de paarden en koeien, die hebben zich ook goed vermaakt. We hadden een groepje met mensen van 3 tot 82 jaar en iedereen vond het geweldig!Bedankt!!

Greetje 24-10-14 13:38:00

Kinderfeestje Caspar 22 oktober 2014.We vonden het een super feest. De kinderen hebben de volgende dag uitgebreid op school mogen vertellen over hun avonturen. Ze raakten niet uitgepraat! De koets (huifkar), de zwerver, het overallhangen, de trollensloot enz enz enz. Het was een belevenis. Op een gegeven moment moest juf ingrijpen anders waren ze nu nog aan het vertellen .......Dank jullie wel voor de inspirerende middag.De kids vonden het cool!Ik heb jullie al bij veel collega-moeders aanbevolen.

Janny van der Velde 17-02-14 09:51:59

Hallo Gea en Piet en kinderen,Wij (mijn dochter Kim en alle kinderen) willen jullie bedanken voor het geweldige nooit te vergeten spannende spooktocht feestje. Dit was op een vrijdagavond 7 februari. De spanning liep steeds meer op bij de kinderen, maar wat hebben jullie dit met elkaar goed in elkaar gezet!! De opdrachten, de route! Jullie hielden goed rekening met de leeftijd van de kinderen en hun angsten (ook al zijn ze soms zo stoer). Super bedankt!!!Groetjes van Janny en kim

Marlou 01-02-14 15:25:13

Ik had gister avond mijn kinder feestje bij jullie het was super gezellig maar je moest wel kijken waar je liep want voordat je het wist liet iemand je schrikken gelukkig waren het lieve mensen die je lieten schrikken het engste vond ik denk ik een touw dat weg sprong of uit de grond kwam of zo ineens een spook achter je het was allemaal heel knap gemaakt Er was een hele lieve heks die je chips gaf maar het was allemaal precies op tijd want we liepen gewoon en zo ineens kwam er een man met een ketting zaag Of toen we gewoon liepen kwam er een spook tevoorschijn en een raar sissend geluid Of er viel een hoofd naar beneden Het was echt ENG maar dat maakte het ook super leuk de mensen waren heel aardig en jullie lieten ons echt heel erg schrikken!!!!!!! Ik vierde het samen met janne het was een geslaagd feestje En we willen jullie echt hiervoor bedanken groetjes marlou

Diana 06-07-13 18:43:03

Wat een leuk kinderfeestje heeft onze Emma vandaag bij jullie gevierd! Kinderen waren heel enthousiast, ook de jongens! Een dik uur in de huifkar, veel te weten gekomen over de natuur,prachtige route en leuke verhalen! Een zakje snoep mee voor onderweg. Bij terugkomst chips en drinken. Daarna ponyrijden per 2. De rest ging spelen in de hooiberg, de trampoline of het draaimolentje . Ook nog uitleg over de koeien. Toen alle kids klaar waren nog goud gezocht in het bos..daarna lekker patatjes met drinken, waarbij er zelfs speciaal aan een glutenvrij dieet werd gedacht! Tijd tekort bijna. Wij komen vast nog eens met 1 van de andere kinderen! Bedankt voor de goede zorgen!

Milo Smit 19-06-13 21:59:44

Vandaag kinderfeestje van Milo bij jullie gevierd, het was super! kinderen hebben genoten en wij ook trouwens . Met de huifkar rond en later de speurtocht door het bos, geweldig. In de auto was de 1 nog niet harder aan het vertellen dan de ander, ook van de ouders al positieve reacties gehad, dus thuis is er ook al veel verteld. Dank jullie wel voor de hele leuke middag

Mark Duiven 28-11-12 17:48:23

Hallo,

Vanmiddag heb ik mijn kinderfeestje bij jullie gevierd. Wat was dat ontzettend leuk! Ook mijn vriendjes waren erg enthousiast. Leuke opdrachten tijdens de speurtochten en een hele leuke rit met de huifkar en trekker.
Een hele leuke middag gehad, ontzettend bedankt!

Groetjes Mark

Rose, Jesse & Marco 14-08-12 21:30:32

Hallo! Sinds een maandje staat Rose nu te genieten in haar nwe kudde inTuk. Het gaat super! Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de mogelijkheden die jullie als stal bieden. Complimenten ook over hoe netjes alles er altijd uit ziet.

Marjon Kooijman 31-05-12 13:10:01

Beste familie,
Gisteren hebben we het kinderfeestje van Floor gevierd bij jullie. Wat was dat ontzettend leuk zeg! Voor we het in de gaten hadden was de tijd voorbij. Van de kinderen en de ouders kregen we allemaal leuke reacties. Ook de huifkartocht, (wij vonden het zelf ook geweldig een stuk geschiedenis te horen over de Wolberg) de leuke verhalen over de kabouters en de grappen met de kinderen en ook de kinderen bewust maken van de natuur onderweg. Erg leuk! Dit gaan wij vast en zeker nog een keer herhalen en ik ga het aanraden bij kenissen en vrienden!
Nogmaals bedankt.
Namens Floor Kooijman en consorten.

dagmar 12-04-12 19:16:28

heei
ik had nog een vraagje over het wedstrijdje krijg je bericht waarneer dat is ? en mag je met elke pony meedoen ? vanaf welke lengte niet meer en mogen er ook paarden starten want mijn pony is 1.54 mag dat nog
groetjes dagmar

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!