Jurgen Deckers 19-05-11 14:59:23

UITSTEKENDE SERVICE.
Mijn pakket werd door tnt niet afgeleverd en is kwijt geraakt. Superblue stuff heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuw pakket kreeg via ups zonder hiervoor te moeten betalen.
Goede service!

christel 27-04-11 12:16:07

Hallo,
Ik wil laten weten dat de blue stuff heel goed werkt krijgt van mij een 9. Prettig te smeren,trekt snel in en werkt enkele uren.
Ik heb ook de allergeez (neuspoeder) geprobeerd.Gezien ik allergisch ben voor pollen-honden en katten en huisstofmijt en met regelmaat kaakholteontsteking hievan heb. Nu ik heb het geprobeerd in 1 woord GEWELDIG.!!! Eindelijk iets wat goed werkt en waarbij je geen bijwerkingen van krijgt.Behalve wat korstjes in de neus maar ja als dit alles is. Van mij een dikke 10.

Karen 07-11-10 12:33:10

hoi, heb een afgestorven botje in mijn linkerhand en buiten ontstekingsremmers en gewrichtszalven (die niks afdoen) kunne de dokters niks hieraan doen zeggen ze..
as da botje verschuift heb ik zeer veel pijn.. niks leek te helpen tot ik enkele jaren trg een staaltje bleu stuff probeerde, het 1ste en enige wat me echt helpt!! ZALIG!
de pijn zal nooit volledig weggaan maar as ie zo voelt met die zalf, daar kan ik goe mee leven!! ben superblij dat ik super bleu stuff ondekt heb en als ons potje (tube) bijna leeg is bestel ik meteen een nieuw. Kan niet meer zonder.. raad het dan ook iedereen aan ^^

astrid 02-11-09 15:14:41

toen ik blue stuff heb geprobeerd was ik van mening dat dit in mijn winkel moest komen.het is alleen jammer dat heel weinig mensen weten hoe goed dit spul eigenlijk is het helpt bij mij zelf tegen migraine, een beetje op je slapen doen en de hoofdpijn verlicht onmiddellijk. niet te ver bij de slapen doen want dan tranen de ogen.
ik heb een voordeelshop in velddriel en heb klanten gehad uit vugt

dori 02-11-09 14:41:11

Nadat ik een proefmonster super blue stuff had geprobeerd op mijn gekneusde enkel, wist ik meteen 'dit werkt". mijn pijn werd meteen een stuk minder en de zwelling verdween in een paar uur tijd. Heb gelijk een pot besteld want een kneusing heeft gewoon tijd nodig om te genezen. Maar nu doe ik dat bijna zonder pijn. Ik smeer 3 x per dag. Prima spul, zeker een aanrader.

Anneke Klarenbeek 02-11-09 12:10:24

Had blessure door vele zware panelen op mijn voet,en had van een vriend een monster gekregen van Super blue stuff ik dacht laat ik het er eens opdoen had zo pijn mijn voet en tenen waren helemaal blauw aan het worden en heeft zo goed geholpen dat ik geen pijn meer had en werd ook minder blauw heb toen direct savond het potje met middel Super blue stuff besteld geweldig middel en nu zou mijn vriend ook gauw gaan bestellen.

Hielke B 24-09-09 19:54:08

Had blessure gekregen van skateboarden bij me enkel en het ging maar niet weg. Na 2 weken werd het alleen maar erger totdat ik een monster Super blue stuff van een vriend kreeg. toen was het de volgende dag over nu wil ik meer!

ruud de uijl 27-08-08 09:42:13

Mijnheer/mevrouw,

Mede namens mijn vrouw wil ik blijk geven van onze waardering voor uw uitstekende service. Zij bestelde een flesje emoe olie van 57 ml bij u, zoals op uw website vermeld stond. Daar deze niet voorradig was stuurde u een maatje groter voor de prijs van het bestelde flesje.

Grote klasse van uw bedrijf, evenals de snelle levering. Wanneer op een dergelijke wijze zo met klanten wordt om gegaan is dat een voorbeeld voor vele andere bedrijven. U toont daarmee aan niet alleen maar commercieel te denken (waar overigens niets mis mee is, natuurlijk), maar service daadwerkelijk hoog in het vaandel te hebben.

Daarvoor onze dank en onze complimenten.

met vriendelijke groet
Ruud den Uijl

karin 19-08-08 20:18:50

na weken pijnklachten in mijn knieholtes te hebben probeerde ik super bleu stuf..(proefmonster)
ja echt ben pijnvrij ongelooflijk. heb gelijk ook besteld..
prima spul dank je

anja 10-08-08 12:19:36

goedemiddag.Ik had voor mezelf een monstertje blue stuff aangevraag voor nekpijn,maar ik was gisteren even op bezoek bij mijn moeder en die had erg veel pijn aan haar handen, ( zij heeft reuma ) dat deed me verdriet en heb haar het monstertje gebracht ze heeft het op gesmeerd en zei enkele minuten later ik durf het haast niet te geloven maar geloof dat het helpt.Ze gaat er vandaag me door maar het ziet er naar uit dat we en pot gaan bestellen .groetjes Anja

1 2 3