Volleybalvereniging VoCASA 05-01-16 14:14:24

Momenteel worden er in Nederland veel vluchtelingen opgevangen, zo ook in Nijmegen. Op Heumensoord verblijven momenteel zo’n 3000 vluchtelingen. Vanuit de gemeente is de vraag gekomen of volleybalvereniging VoCASA kan helpen bij het bieden van volleybal(trainingen) aan de vluchtelingen. Er is besloten om een veiling te organiseren, om deze trainingen mogelijk te maken.

Op de veiling staan verschillende items, zoals officiële wedstrijdshirts van internationals en een volleybalclinic van oud-international Yannick van Harskamp. Het is mogelijk dat er gedurende de veiling nog items toegevoegd worden, dus hou de veilingsite goed in de gaten!

Kijk op: www.volleybalactie.nl voor de veilingitems en om een bod te plaatsen!

Waskemeer 02-05-12 21:17:29

http://waskemeer.startpagina.nl/

Ledub Volleybal Toernooi 17-03-12 21:34:13

Kom naar het 42ste Ledûbtoernooi !
Een keer per jaar worden er kosten nog moeite bespaard om in het Brabantse Budel een onvergetelijk sportief feest neer te zetten. We praten natuurlijk over het leukste volleybalevenement van Nederland: het Ledûbtoernooi! De 42e editie vindt plaats op 1,2 en 3 juni. Wacht niet te lang en schrijf je in!
De drie toernooidagen staan in teken van gezelligheid. Op zaterdag en zondag speelt ieder team 3 tot 4 wedstrijden per dag. Van eredivisie tot carnavalsteams, iedereen komt aan zijn trekken tijdens dit internationale sportweekend. Volleyballers uit onder meer Engeland, België, Duitsland en Tsjechië reizen met plezier af om dat Budelse hoogtepunt mee te maken.
Er wordt op de vrijdagavond afgetrapt met een feest in de tent waar uit de hele omgeving mensen op afkomen. Bands en dj’s worden met zorg uitgekozen om een warme sfeer te garanderen, ook op zaterdag. Naast muziek kan er ook genoten worden van beachvolleybal, dat de Nederlandse Volleybal Bond verzorgt. Voor de kleintjes is er tevens genoeg vertier, zoals springkussens en trampolines.
Op www.ledubvolleybal.nl kunt u zich aanmelden voor het Ledûbtoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt 70 euro per team + eventueel 20 euro voor het kamperen. Er is plaats voor 290 teams, wegens de grote belangstelling is het verstandig u tijdig op te geven.

DKV toernooi 11-03-12 23:01:21

Hallo allemaal!
Heb je zin in een weekend vol volleybal, twee grote feesten en een boel gezelligheid? Schrijf je dan nu in voor het internationale DKV toernooi op 8,9 en 10 juni! Dit toernooi wordt georganiseerd door de drie studentenvolleybalverenigingen van Groningen: Donitas, Kroton en Veracles.

Dit jaar vindt alweer de 29e editie plaats op de ACLO in Groningen. Er doen jaarlijks meer dan 1200 deelnemers mee afkomstig uit het heel Nederland. Maar ook het buitenland is vertegenwoordigd met teams uit Duitsland, Belgie, Engeland en de Verenigde Staten. Het niveau van DKV varieert van recreatief (buitentoernooi) tot topniveau (binnentoernooi). Je kan je inschrijven op je eigen niveau. Het is zelfs mogelijk om mee te doen in een mix team! Hartstikke leuk om het seizoen mee af te sluiten. Lijkt je dit iets? Verzamel een team en schrijf je in!
Overnachting is mogelijk op de camping!

De inschrijvingen zijn nu geopend op www.dkvtoernooi.nl.

Met sportieve groet!
DKV Bestuur 2011-2012

Hajraa 11-03-12 15:28:44

Hallo allemaal!

Dit jaar zal alweer voor de 34e keer het Hajraa Buitentoernooi, het
grootste grasvolleybaltoernooi van Europa, plaatsvinden. Net als anders
belooft het ook dit jaar weer een topweekend te worden! Het TU/e terrein
zal vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni getransformeerd worden in een heus
volleybal-, camping- en feestterrein. Op zaterdag en zondag zal er een
spannende strijd worden gestreden tussen de teams, die op verschillende
niveaus (van recreanten tot divisie), tegen elkaar spelen! Ook zullen er
mooie wedstrijden worden gespeeld tijdens het Nederlands Studenten
Kampioenschap!

Net als alle andere jaren zijn er ook weer twee geweldige feesten, op de
vrijdag- en zaterdagavond!

Zorg dat je er bij bent en schrijf je snel in op www.hajraabuitentoernooi.nl

Groeten van de organisatie van het 34e Hajraa Buitentoernooi!
Violi, Sandra, Wilma, Ymke, Stephanie, David, Rody, Paul, Martin

Kroton 02-03-12 15:25:09

Onderwerp: Geef je deze week nog op: Café Koster Krotontoernooi


Beste volleyballer,

Zondag 11 maart wordt het Café Koster Krotontoernooi georganiseerd! Van 11-17 uur in de Heshal op de Aclo in Groningen. Er wordt gespeeld op verschillende niveau’s. Het inschrijfgeld bedraagt €25,- per team.

Je kunt je opgeven door uiterlijk maandag 5 maart aanstaande teamnaam, niveau, vereniging en contactgegevens te mailen naar accie@kroton.nl.

Interesse? Geef je snel op via accie@kroton.nl !

astrid 26-01-12 19:30:53

toi toi toi mooiste clubje van land

Judy Sport Passie 09-11-11 14:12:11

Wil je met jouw team internationaal volleyballen?

Schrijf je dan nu in voor de United World Games!

De games worden gehouden in Klagenfurt (Oostenrijk) van 21 tot 24 juni 2012.

Het beste jeugd sport evenement van Europa.
Meer dan 5.000 sporters vanuit de hele wereld beleven dit unieke
internationale evenement.

Een sportevenement met 6 verschillende sporten: volleybal, basketbal, voetbal, faustbal, tennis en handbal. Toegankelijk voor sporters op elk niveau.

Beleef het en schrijf je in.

Vast voorproeven? Maandag 28 en woensdag 30 november komt de Oostenrijkse delegatie in lederhosen de officiële presentatie geven van de United World Games.

Voor meer informatie: www.sportpassie.nl
Judy en Jan Zoutman 023 6200132 of info@sportpassie.nl

Competitie Manager 05-09-11 00:18:03

Beste volleyballers,

Met de komst van het nieuwe seizoen zijn er Competitie Managers aangemaakt voor alle Volleybal Competities in Nederland (van de 6e klasse t/m de A-League).

De Competitie Manager is een omgeving waar mensen in dezelfde Competitie met elkaar in contact kunnen komen. Je vindt er alle informatie met betrekking tot jouw eigen Competitie, zoals: de stand, het speelschema, routebeschrijvingen, wedstrijdverslagen, het gastenboek en fotoalbums. Tevens kun je er voorspellingen doen op je eigen wedstrijden.

Door het open karakter kun je zelf veel informatie/fotos over jouw team en je medespelers toevoegen. Hierdoor biedt de Zoek-functionaliteit de mogelijkheid om verenigingen, teams en spelers in Nederland te vinden.

De link is: http://volleybal.competitiemanager.net

Veel succes het komende seizoen

DKV toernooi 2011 14-05-11 14:59:35

Hey allemaal, Dit jaar is er op 3,4 en 5 Juni weer het DKV toernooi vanaf recreanten niveau tot aan A-league! Doe gezellig mee met je vrienden of met je team en geniet ook van de mooie feesten met Groove Department en Rodejo! Geef je op op www.dkvtoernooi.nl

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken