Doedel 23-08-10 22:05:04

Hallo Allemaal,

Hier een kort berichtje van Doedel.
Ik ben al een grote sterke hond geworden en maak veel plezier. Ik jaag al op vliegen en muggen en als ik het ergens niet mee eens ben dan doe ik soms al lekker eigenwijs.
Ik hoop al mijn broertjes te zien in Hoenderloo bij de nest evaluatie.

Ik ben nog steeds geen lid van de vereniging helaas, het luktmijn baasjes niet om via de site ingeschreven te worden. Mijn baasjes hebben de penningmeester, secretaris en de voorzitter al gemaild maar tot op heden nog geen reactie...

Tot snel!
Woef,
Doedel

Marius en Ynske 09-07-10 15:18:47

Dag Han en Ikeboukje,
Een update over onze Djim. Is alweer 4 maanden onze hond en zouden niet meer weten hoe het was zonder hem. Genieten enorm van hem. Is een schat van een hond, erg lief maar ook speels en natuurlijk op zijn tijd vol ondeugd. Hebben 2 weken terug al wel halsoverkop met hem naar de dierenarts gemoeten daar hij meende dat een processierups wel lekker zou zijn. Is daar even goed van slag van geweest; waren gelukkig wel op tijd om erger te voorkomen. Geeft wel gelijk aan hoe gehecht je aan hem raakt.
Kortom: zijn superblij met hem!
Fijne vakantie jullie en tot horens wellicht!

Esther & Bjorn 28-04-10 11:54:49

Hallo IkeBoukje, Han, kids en Arany en Acira,

We wilden jullie even laten weten dat het supergoed gaat met Doedel. Hij groeit als kool (inmiddels ongeveer 10,5 kilo). Hij is helemaal "zindelijk" om het zo maar te noemen en luistert al behoorlijk goed naar de meest voorkomende commando's (zit, af, los etc.). We wandelen veel en hij gaat elke week mee naar puppycursus (en dat vindt hij geweldig). Kortom hij is een zeer speelse vrolijke pup en we zijn super blij met hem!

Groeten,
Esther en Bjorn


 Lena 18-03-10 22:26:49

Congratulations to the puppies ! Hope you are all doing fine.
Many greetings,
Grandfather Zacke, uncle Albin and family.
You are welcome to visit our new site.


Bianca en Peter Jagt 16-03-10 18:29:55

Hoera, ook ik, Charlie van Swetja, ben 6 maanden (en 1 dag). Hoi Cody ik ben je broer(tje?) en met mij gaat het ook heel goed. Ben vanmiddag in de sloot gesprongen om een eend te vangen (niet gelukt) en door een mesthoop gerend! Mijn dag kan niet meer stuk ;-). Iedereen is heel blij met mij en ik ook met hen vooral als ik op schoot mag zitten. Robina, de dochter, leert mij hele coole kunstjes en met de jongens stoei ik graag. In mei ga ik naar de clubmatch, ben jij er dan ook? Gaan we samen een stukje rennen. Groetjes, ook van Peter, Bianca, Robina, Jeroen en Harmen. Charlie!

Berg Familie 15-03-10 14:34:32

Hoera ik, Codi reutje uit het nest van Acira, ben 6mnd oud. Ik ben volledig in de puberteit, maar het gaat goed met mij. Mijn familie heeft het soms wat moeilijker dan ik. Ik hoop dat het goed gaat met mijn zusje en broertjes.

Groetjes aan iedereen ook namens David, Frank en Erica

Gert, Anja, Thomas en Robbin 06-03-10 11:56:54

Wat een leuke foto's en filmpje hebben jullie op de site gezet. Wat zijn ze groot geworden. We kunnen nu niet meer wachten om Diego op te halen. De jongens tellen de nachten af en beginnen de zenuwen te krijgen. Tot gauw

Marius, Ynske en kinderen 24-02-10 22:07:51

Dag Han, Ikeboukje en kinderen!
Bench is er, ligkussen is binnen, etensbakken zijn er en hebben ons ingeschreven voor de eerste puppy(jacht)cursus welke op 13 maart van start gaat! Nu alleen Djim nog ophalen !
Hebben er zo'n zin in de tijd kan niet snel genoeg gaan. Nog 15 nachtjes slapen.
Tot snel en groeten!

Esther en Björn 21-02-10 22:24:24

Het was even wachten maar nu weten we eindelijk welke ons puppy is. En wat een leuke foto's!
Wij kunnen haast niet wachten om hem op te halen.

Groetjes,
Björn en Esther

Annemiek 04-02-10 13:33:12

Wat leuk dat jullie een filmpje op de site hebben gezet! Elke dag kijken we wel even op de site of er nog nieuwe foto's zijn, maar zo'n filmpje is wel helemaal leuk. Ze zijn allemaal even schattig!
Tot volgende week! Wij kijken ernaar uit!
Groetjes uit Kamerik

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!