Sharon 22-10-15 17:19:37

Bedankt voor het kaartje dat u mij gegeven heeft. Ik vond het leuk om naar u te luisteren. Groetjes Sharon (dat meisje van de lekkere cappucino)

Piet Keun 28-10-13 16:07:30

Het ziet er prachtig uit. Mijn complimenten.

Doortje 28-06-13 02:58:35

Heb net eens op je website gekeken, wilde even zeggen dat ik met kippenvel het gedicht vingerwijzingen heb gelezen, zo mooi en zo herkenbaar!
Erg mooi en knap gedaan!

Groeten en fijne avond,
Doortje

Bettine 17-02-13 14:15:23

Hallo Syta,

Wat een mooie site, een genot om te bekijken !

Hartelijke groetjes en veel succes,
Bettine

Jaap de Jong 10-12-12 05:11:49

Lieve Syta

Dank je wel voor deze mooie wens, jou wens ik hetzelfde toe. Afgelopen vrijdag jouw schildering de overgave ingelijst en wel opgehaald. Hij komt prachtig uit in de mooie gevlamde lijst en hangt al in mijn werkruimte boven de klankschalen. Ik hoop dat het als een grote inspiratiebron mag werken voor zowel de mensen die bij mij muziek komen beleven als ook voor mijzelf. Ons overgeven aan klanken en muziek, beleven en genieten wat wil een mens nog meer.

Lieve groeten
Jaap de Jong

Ditty 19-11-12 17:50:51

Lieve Sita,

wt maak jij toch prachtige dingen.......wt een creativiteit !!!! Jij maakt de wereld een stuk mooier.......
..
.hartegroet Ditty

Rinus van Warven 08-11-12 03:39:05

Dag Sieta

ik heb je site even bekeken. Indrukwekkend. je maakt nog steeds mooie
dingen. Dank voor je lieve reactie. Het was ontroerend

Groet

Rinus

Doortje 22-07-12 19:43:02

Beste Syta,

Net met kippenvel het gedicht vingerwijzingen gelezen, zo mooi en zo herkenbaar!

Erg mooi en knap gedaan, een steun voor velen denk ik!


 Nicole 11-06-12 11:29:45

Beste Syta,
Ik ben je heel erg dankbaar dat ik je via deze weg heb mogen tegenkomen. Beide, hebben we onze ervaringen een creatieve draai weten te geven, en mogen ervaren wat voor een 'helend' principe daarin schuilt. Jezelf verliezen in het met je handen werken, de kunst en een scala aan vormen en kleuren met daarin 'het hart' centraal. Het hart, wat ook het leven kleurt en zinvol maakt, zowel dat van jezelf als van anderen. Mensen verlichting bieden, levenskracht geven en een steuntje in de rug brengen bij herstel. Een mooie visie die we delen, ieder op een eigen manier. Nogmaals, vind ik het erg bijzonder je 'ontmoet' te hebben. Bedankt voor de herkenning die je me gegeven hebt. Ik zal je site zeker vaker bezoeken, al is het maar voor de gemoedsrust die de muziek me brengt.
Ik wil afsluiten met een spreuk die iemand me ooit heeft meegegeven. Onthoudt:
'Het verdriet van vandaag, kan het geluk van morgen zijn.'
Lieve groetjes,
Nicole

 Steven Barnhoorn 29-05-12 22:12:07

Dag Syta;
zoals beloofd een 'krabbel" in je gastenboek.
Grappig om te lezen dat mensen de site als een soort geboorte "ervaren". als digibeet vind ik het onderhouden van een site "een hoop gedoe". Maar wanneer je het een beetje door hebt; wordt het steeds leuker.
Heb een aantal werken bekeken, en zie dat er meer verwantschap is, dan je misschien zou denken, na een bezoek aan mijn eigen site; twee werken met als titel "oorsprong" zal ik je tzt mailen. Ik heb ze recentelijk verwijderd tbv andere werken.
Door het gebruik van muziek word je snel in een"sfeer"getrokken/ingebed; is in zijn totaliteit met je beelden en geschreven woorden een mooie nheid geworden!
Met creatieve groet
Steven Barnhoorn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda