Roel van Veen 22-08-21 13:22:46

Geweldig weekend gehad op WitVeen voor ons TR1 treffen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs het weer werkte mee! Is voor herhaling vatbaar.

Marcel 21-09-20 20:02:56

17 en 18-9 op camping 't Witveen overnacht, Jan had me een hele leuke toertocht op mijn Garmin gezet nog bedankt Jan, en toen ik zei dat ik via de afsluitdijk weer richting zuiden wou rijden heeft Jan me ook voor deze trip weer een leuke route uitgezet Super!

Andre "Skipper" Gorecki 12-08-20 15:38:53

Wir der Angarier MC Germany waren vom 07.08.2020 - 09.08.2020 als Gäste auf eurem Campingplatz. Wir möchten uns für die Gastfreundschaft und das Drumherum bei Hinke & Jan herzlich bedanken. Der Platz, die sehr günstigen Getränke und das super BBQ haben uns sehr gut gefallen. Wir empfehlen euch sehr gerne weiter.Skipper, Road Captain, Angarier MC Germany

Karin Everaarts 05-07-20 17:02:25

Heerlijk met vrienden gebruik gemaakt van de gastvrijheid op deze camping. Terug naar de basis, ruimte om uit te zakken en heerlijk eten! Douche lekker warm! En dan in de avond rond de houtkachel. Ik wou niet weg....Tot snel

Dvba 26-05-19 15:04:06

Voor de 2e keer met 30 personen geweest. Weer een super leuk weekend gehad en de catering was weer fantastisch. Jan en Hinke volgend jaar zij wij er weer. Met bikersgroet de veteranen van DVBA

Jacques H.T.M.v 06-09-18 15:23:32

Hoi Hinke en Jan, voor de zesde keer bij jullie om weer te genieten was weer top.Groetjes en volgend jaar weer!!

Michel & Ben 28-05-18 19:24:02

We hebben heerlijk genoten op de motorcamping Witveen alles is keurig netjes en een mooie omgeving om lekker een ritje met de motor te maken. Je merkt dat Jan en Hinke met liefde deze camping beheren, de bbq & ontbijt waren heerlijk. Ennehhh de bar met bier was zeer goed verzorgd. Tot de volgende keer!

Piet van zundert 03-01-18 10:30:14

Jan, Hinke, allereerst de beste wensen!!(hadden jullie ook prijs?)
Wij waren er met het GS weekend met Pasen en komen zeker nog eens aan.
Temeer daar Marieke toen geen motor kon rijden.
Mss. met Pinksteren.
Je hoort nog van me,
GRTZ. Piet

Guy (Boeboe) 28-08-17 11:28:42

Hey Jan en Hinke en kids,Tussen 4 augutus 2017 en 7 augustus 2017 waren wij, Guy en Marc (Boeboe en Baba) te gast op 't Witveen.Ondanks de ongunstige weersvoorspellingen (weerman liegt!) hebben we vier dagen en drie nachten mogen genieten van een zonovergoten Eastermar. Wij hebben enorm genoten van Jan, die zich een ware entertainer toonde voor zijn vier gasten. Yep, Hans en Elsa waren er ook te gast. Met zijn vijven hebben telden we minstens voor 10, haha! Bedankt voor het erg warme onthaal, het gulle ontbijt en de overheerlijke maaltijden. De Friske Sûkerbôle, de fijne rit die we samen met Jan deden en hoe we leerden dat je in een beperkte straal rond Eastermar veel prachtige kilometers kan rijden. Deze motorcamping is een aanrader voor iedere motard. Wij komen zeker nog ne keer terug. De laatste avond was een prachtige afsluiter. Samen met de ganse familie van Jan mochten we proeven van de geweldige kookkunst van Jan (al dachten we eerst wel dat Hinke de dader was). De avond werd lang en de nacht was kort. Het afscheid was roerend.Heel erg bedankt voor alles Jan en Hinke!!! Niet in het minst voor de tomaten en courgetten. Daar heeft Marc nog een heerlijke soep van gemaakt, goed voor 1 avondmaal en 1 ontbijt .Wij zeggen alvast tot ziens!Grtz,Guy, Marc, Tina en Lore. Maar ook van Silke en An. Die zullen jullie ook wel eens ontmoeten.

Ruud Kraan 21-05-17 23:26:36

Op vrijdag 19 mei werden we hartelijk ontvangen door Hinke & Jan op de camping. Vanaf t begin hing hier al een gemoedelijk sfeertje en kregen we de indruk dat hier veel mogelijk is.
Ondanks het feit dat sommige (aspirant) clubleden nogal veeleisend zijn lieten Jan & Hinke zich zeker niet de kast opjagen.
Heerlijk schoon sanitair en een super lekkere douche waar geen douchemuntjes bij nodig zijn.
We hebben genoten bij jullie en komen zeker weer.


Namens de vcm,
Ruud kraan

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies